- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.041
- 598
- 35
- Konu Sahibi teacherellaa
-
Önce sarışını öldürüp aradan çıkar :/
Buarada bence cok dogal bende kocamı metroda tavlamıstımTelefondan girdiğim için sağlıklı cvp yazamadım 26 yaşındayım evet ve tuğlagil işin espirisi ben zaten seviyorum kitapları seçim için edebiyatçi arkadaşımdan yardım aldım oda var amaşaka değil hayatın içinden bir olay ve bunun statü ile ilgisi yok olsa onca okulda çalıştım bir öğretmen fln bulurdum çok rahat... ve ben çok çekingen bir insanım konu açtım ama dışardan bakan çok havalı fln der özgüven hiç yok benim açık açık bir belirti görmediğimi yazmamın sebebi abartı olmaması yönünde çünkü her hareketi ciddiye alıp ay ilaç verdi oda bana boş değil diyecek yaşta değilim kısacası talibim adama nasıl etkilerim evli değil ayrıca facede buldum istek yada msj atmadım abazan gibi ben yaşlarda oda tahmini....
Güzel heyecanlar bunlar neden olmasın.Ne eksiğin var.İlla ki herkes bir yerlerde birileriyle kaşılaşıpKızlar yardım lütfenburada bana benzer açılan konuları çok inceledim ve üye olup konu açmaya karar verdim şimdi başlıyorum anlatmaya, bir ay önce diş ağrısı şikayetimden dolayı doktora gittim orda gördüğüm başka bir doktora aşık oldum. Dişimin çekilmesi gerekiyordu başka dişimi tedavi ettirdim neyse ikinci randevumu o aşık olduğum doktordan aldım şöyle güzelce bir stil yaptım elimde tuğla gil bir kitap iş dosyalarım klasik tarz fln. pek ilgilendi benle diyemem ilaç verdi bana o ilaçlarda bitti yarın gideceğim üç buçuk hafta oldu ilaçların bitmesini bekledim sizce ne yapmalı objektif şekilde benle ilgilendi fln demiyorum normal davrandı birde dikkatimi çeken sarışın bir doktor var sürekli bir bahane ile onun yanına geliyor :/
İlk ve son defa yazıyorum kendimi anlatmaya çalışmayacağım tamam ilk gittiğim gün iş çıkışı gittiğim için klasiktim elimde dosyalarım ve kitabım vardı yani olmadığım gibi gözükmeye çalışmadım olanı gösterdim adama tamam, yüzüme bile bakmadı değil sadece yoğun ilgi göstermedi, statü denkliğine gelince adam ingiliz prensi değil kaldı ki o bile halktan biriyle evlendi.kimsenin statüsü parasına ihtiyacım yok kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum şükür siz çok zengin çocuk fakir oğlan dizisi izlediniz galiba ha ben şansımı denerim olmazsa olmaz kapısında yatacak halim yok baştada yazdığım gibi doktor takıntım olsa eniştem doktor söylerdim zahmete girmezdim bunları söylememdeki amaç kendimi birine yamamaya ihtiyacım olmadığıdır benim hissettiğim aşk belki beğeni kısaca size ne ulan demek istiyorum fesatnaz tiplere... :)
katılıyorumValla illa kafaya koyduysan gögüs dekolteli bişiler giy
Yav hehe tabi.O kitaplar gerçekten sizin kitaplarınız olsaydı gerçekten ilgilendiğiniz okulunuzla ilgili şeyler olsaydı ve tamamen tesadüf şekilde elinizde olsaydı tamam siz kendiniz dediniz stil olmak onunla aynı kültürdeyim havası yaratmak için arkadaştan da gülle gibi kitaplar aldım diye sırf onun gözüne girmek için başkalarından kitap almışsınız alakasız yani bu nedir?
Kimse sana o adam İngiliz kraliyet ailesinden sana bakmaz demedi, tam tersine dedim ki sen o kitaplar ı kapıp gidip onun dengi gibi davranmaya çalışmışsın ama o liseli birine de aşık olabilir dedim sonuçta onu etkilemek için onca kitabı aldığınızı söylediniz yoksa dişçiye randevunuz varken o kadar ağır kitapların sizde ne işi var kandırmayalım kimseyi.
Ayrıca bak gibi de neredeyse kapısında yatacaksını tanımadığınız adamın bugün edebiyat kitapları almışsınz arkadaşınızdan yarında diş doktorluğu kitapları bulun bari işe yarar gözüne girersiniz. Kendi sözlerini hiç dememiş gibi yapmanız çok ilginç ama maalesef sana bu adamdan ekmek yok. Üzgünüm.. Tedavin bitince ne yapacaksın dişlerini yerinden mi sökeceksinbence facebookta ekle kendini tanıt cevabını al önüne bak.
o risk her zaman var ki hayatta icim eriyor o baktikca platoniklikten olup gidecegim disimide cektirdimBen olsam, doktorlardan falan uzak dururdum ya. Egerki hastasiysam tabi. Bugun bana karsi birsey hisseden adam, yarin baska hastasina kapilir, bu boyle gider. Risk resmen
Nasil yaptin ya ben dis gorunus olarak iyiyim bunu ben degil cevrem soyluyor gel gelelim erkekler karsisinda cok utangacimBuarada bence cok dogal bende kocamı metroda tavlamıstım
Becerı ısı bu
Hahahaha sonucu merak ederdimBen kesin bunu yapardım.
Çok ciddiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?