- 23 Haziran 2016
- 169
- 75
- 48
- 34
- Konu Sahibi teacherellaa
-
Ne çektim bu sarışınlardan ya pembe dizilerdeki esas kızlar gibiAhahahaAllahta seni güldürsün ya...
Esas degil 3.(kotu sahislar) genelde sarisin oluyorduNe çektim bu sarışınlardan ya pembe dizilerdeki esas kızlar gibi
Planet pembe de var günahkar diye bir dizi ordakide sarışın kötü kadın tatlı intikamda da var orda sementa hahaEsas degil 3.(kotu sahislar) genelde sarisin oluyordu
Haklısın arkadaşımda beni tanımadan karakterimi beğenmesi zor değil mi ben kendimi tanımlayım sana iyi niyetliyim birazcık safım hatta bir öğretmen arkadaş çok temiz bir insansın demişti bana karakter olarak bir problemim yok güveniyorumda ama tek sorunum bunu yansıtamıyorum işte.
yeminle aynıyız senle bende bu güne kadar sen gibi yaptım utandım rezil olmaktan geçen sene öyle çok sevdiğim bir meslektaşımı kaçırdım elimden adam tonla adım attı ben geri kaldım anlamasın diye hislerimi neyse haklısın aslında elimden geleni yapıp olmuyorsada bırakmak en güzeli özgüven videoları izleyim gitmeden :) sonuçta kalbi boşsa eğer beni beğenebilir dış görünüş olarak iyiyim kültürlüyüm onun gibi ne bileyim kendimi aşağı çekecek bir şey göremiyorum.Valla arkadasim acik konusayim ben hayatimda hep rezil oldum olucam kaygidiyla hep kabuguma cekildim askimdan geversem karsimdaki anlamasin diye gostermemek icin elimden geleni yaptim
Simdi diyorum ki rezillik unutulir pismanlik unutulmaz
Sana demiyorum git ilani ask et hisletini belli et ama iki muhabbet et sen sohbet konusu ac bi bajane bulur zaten onunda meyli varsa vesile olur yoksada yok yani
Bu arada dis tadavin bir kac adimlik bosey olsa bi hediye falan alabilirdin
Bak benim erkadasim dos doktoruna cocdk yaptirmisti ki dpktorda kadindi illa bisey hissetmek gerekmez boyle incelikler herkesin hosuna gider bi kere daha fis tasi temizligine yada dolgu tedavisine gitme imkanin varsa git olmadi olmadin kiyamet degil ya
yeminle aynıyız senle bende bu güne kadar sen gibi yaptım utandım rezil olmaktan geçen sene öyle çok sevdiğim bir meslektaşımı kaçırdım elimden adam tonla adım attı ben geri kaldım anlamasın diye hislerimi neyse haklısın aslında elimden geleni yapıp olmuyorsada bırakmak en güzeli özgüven videoları izleyim gitmeden :) sonuçta kalbi boşsa eğer beni beğenebilir dış görünüş olarak iyiyim kültürlüyüm onun gibi ne bileyim kendimi aşağı çekecek bir şey göremiyorum.
Ya diş temizletmeyi düşünüyorum sence gittiğimde bunu deyim mi yoksa başka randevu mu alayım bunun için?Hic yani karsindakide bulunmaz hint kumasi degil o sekilde dusun senin ondan eksigin ne ki
Ha bu arada bak aklima ne geldi bi ogretmen arkadas var esi dis hekimi esi intorn ken dis tedavisi sirasinda tanismislar ikisi ayni okuldaymis simdi kac yillik evliler bi kac kere gitmekte fayda var
Sen elinden gekeni yap gerisi zaten kader
Ne yaptım bilseniz adını bilmiyordum bunun hastanenin sitesine girdim doktor listesinden tek tek arattım tesadüf buldum evet instagramını da buldum :)Facebookta buldun mu doktoru :)
Hayir bence soyleme 1-2 hafta sonra randevu al yada tis tadi temizligiyle alakali bisey sor geleceginin mesajini verYa diş temizletmeyi düşünüyorum sence gittiğimde bunu deyim mi yoksa başka randevu mu alayım bunun için?
kaygaik ? bu kısmı anlamadım :) ne deyimHayir bence soyleme 1-2 hafta sonra randevu al yada tis tadi temizligiyle alakali bisey sor geleceginin mesajini ver
Sey sor mesela duyduguma gore duzenli dis tasi temizligi yapilan dislerdeki kaygaik bi sureden sonra kayboluyormus dogrumudur ben yapmayi dusunuyorum ama bundan cekiniyorum falan de
Konusmanizada vesile olur
Ne yaptım bilseniz adını bilmiyordum bunun hastanenin sitesine girdim doktor listesinden tek tek arattım tesadüf buldum evet instagramını da buldum :)
Diyen var cansu, sadece çiçek değil, polis telsizinden anos da geçiyor, arabana isimsiz çiçek bırakılması da. İlerde neler neler göreceksin. Sanırım bu durum mesleğin genelini kapsıyor
Heheh iyi güldüm onu bilmiyorum da intern olunca erkek çocuğu olan anneler dört dönüyor kızım seni oğlumla tanıştırayım evi var şu meslek filan falan
Hatta bir anektod paylaşayım sizinle ilk gittiğimde lavabodaydım bir kız süsleniyordu şaşırdım fln neyse sıraya girdim gittim meğer bunun hastasıymış adama süsleniyormuş pakizem.
swarmı olaydı eyiydi ilişki durumu kapalı ya sanmıyorum ama yoksa o fettan sarışın bu kadar rahat davranamazdıAa var mı sevgilisi falan? Bende huy olmuş hemen aratıyorum doktor ismimi, aşkla ilgisi yok tek merak
bende hep en çirkin halimle gittim hatta nihat doğan gibi çıkar doktor diyordum ki öyle çıktı zaten bu hoş olanı gözüme kestirdim ona gittim ikincideDemek susleneni cokmus
Ayyh ne kezbanim ya valla o kadar zaman hastaneye gittim geldin tek bi kere suslemdigimi hatirlamam hep bu yuzden kaybettin ben
Deme beAa var mı sevgilisi falan? Bende huy olmuş hemen aratıyorum doktor ismimi, aşkla ilgisi yok tek merak
Ayyy klavye akibetine ugramidimkaygaik ? bu kısmı anlamadım :) ne deyim
diş taşı temizliği nasıl oluyor diş temizletmekle aynı işlem mi daha önce hiç gitmedim dişçiyeAyyy klavye akibetine ugramidim
Kayganlik canim hani disimizi fircaladiktan sonra dilimizi surrteriz kaygan bi yapisi vardir dis tasi temizligini devamli yapaarda o his olmuyormus bi sureden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?