- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi teacherellaa
-
Evet dis temizletmek fiye fudun bazilarinin disletinde kafein sigara vs seylerden dis tasi olusabiliyor ic taraflarda falan onlari temizliyodiş taşı temizliği nasıl oluyor diş temizletmekle aynı işlem mi daha önce hiç gitmedim dişçiyediş cahiliyim allahım.
Ben bi detertraj yaptiricaktim diyin hemen dikkatini cekersinizdiş taşı temizliği nasıl oluyor diş temizletmekle aynı işlem mi daha önce hiç gitmedim dişçiyediş cahiliyim allahım.
devlette yaptırcam ücretsizdir inş. çünkü dişimi çekerse köprü yaptırcam onun masrafıda var hahaEvet dis temizletmek fiye fudun bazilarinin disletinde kafein sigara vs seylerden dis tasi olusabiliyor ic taraflarda falan onlari temizliyo
o nedirBen bi detertraj yaptiricaktim diyin hemen dikkatini cekersiniz
Size de aşık olan hastanız olur ama yurdum kezbaninin doktor koca arama manyakligi çok şiddetli olduğu için erkek doktorlar daha fazla böyle sulanan hastaya maruz kalıyor.Sevgilisi olup olmadığını bilmeden bence cok fazla hayale kapılmayın. :)
Bir de bu doktora aşık olma sadece kadınlara mı özgü yoksa ilerde biride bana ciceklerle gelip "doktor hanım aşkınızdan ölüp bitiyorum" diyebilir mi?
nasıl okunuyor rezil olmayım okunuşunu yazDis taşı temizliği demek oda ama daha şık duruyor bnce
birine aşık olmak kezbanlık değil asıl kezoluk kendini böyle cool gösterme çabaları neyse çizgimi bozmayım.Size de aşık olan hastanız olur ama yurdun kezbaninin doktor koca arama manyakligi çok şiddetli olduğu için erkek doktorlar daha fazla böyle sulanan hastaya maruz kalıyor.
Allah iyiligini versin kiz sen doktor degilsin tekniker dehilsin senin meslegin baska onunki baska senin terierle soylemen ukalalik olurnasıl okunuyor rezil olmayım okunuşunu yaz
Detertiraj diye çok basitnasıl okunuyor rezil olmayım okunuşunu yaz
haha öldüm ya anatomi kitabımı çalışayım bu geceAllah iyiligini versin kiz sen doktor degilsin tekniker dehilsin senin meslegin baska onunki baska senin terierle soylemen ukalalik olur
Direk dis tasi temizligi de kafidir
Tabii tabii.birine aşık olmak kezbanlık değil asıl kezoluk kendini böyle cool gösterme çabaları neyse çizgimi bozmayım.
yok tam tersi doğal tonlar tercih ediyorum ilkinde sürmüştüm ama doktor nihat doğan gibiydi sıkıntı yokDetertiraj diye çok basitbide koyu renk Ruj falan sürüp gitme bnce baya sıkıntı oluyor tedavi esnasinda
ağzımı bozardım ama değmez senin gibiler diye küçümseme çabası sen nesin pardon ingiliz kraliyet ailesi mensubu musun? statü derdim olsa iş çevremden teklif edenler vardı dersane zamanında bile vardı kabul ederdim kişi kendisi nasılsa karşısıdakini de öyle sanırmış koca ne demek ayrıca? ben birine yapışacak kapasitede bir kız değilim benim tanıyıp tanımadan atıp tutma dediğim gibi benim içim temiz senin içinin kötülüğü buraya kadar yansıdı konuma daha fazla yorum yazmazsan sevinirim.... yanstma savunma mekanizmanı kullandın sanırım....Tabii tabii.
Yahu statüsüne "aşık" olmuşsun işte. Hiç bir fikrin yok adam hakkında.
Doktor kocaya kapağı atayım, statü atlayayim, sınıf atlayayim, ögretmenler odasında hava atayım derdindesin.
Neyse ki senin gibilere alışkınlar
Özgüvensizim de diyorsun zaten...
O iş arkadaşı hakkinda da koala gibi yapismis deme hakkin yok. Onlar meslektaş. Yapışan biri varsa sensin. Bahane üretip muayeneye gidip ilgi çekme çabası...
Dedigim gibi senin gibilerden çok var.
Deme bedoktorla falan alakasi yok bende biriyle tanisfim mi sosyal medyasina bi bakarin
Demek ki yalniz degilmisim nasil mutlu oldum anlatamam
haklısınız seninki kötü olmuş ya umarım benim şansım döner aşk konusunda çok şansızım.Oncelıkle bırılerıne kendınızı begendırmek ıcın kımlıgınızden ödun vermeyın.. Kendınız olun sızı benlıgınızle farketsın. Evlıyım ve hastaneye gıdıp geldıgım sure ıcerısınde doktorumum hal ve hareketlerını degıstıgı farkettım herkese karsı soguk davranan doktor hıc mı hıc yuzu gulmeyen doktor bana guzel yanasmaya basladı sonrasında bana asık oldugunu soyledı.. Evlı oldugunu bılıyorum bu yuzden sana olan sevgımı kendım de yasarım gıbılerınde sozler sarf ettı. Amacı kotu dersenız degıl aıle gıbı olmustuk gıt gel gıt gel kaptırmıs kendını.. Soylememelıydı elbette ama hal ve hareketlerı bellı edıyordu. Asla rahatsız etmez sadece gulumsemesını gızlemez. Onun ıcın cok zor bır durum neden evlendın dedıgı an gozlerı dolmustu.. Eger doktor sızı farkedıp onemsemeye basladıysa gulusunden bıle anlarsınız.
ne tuğlaymış anam tutunamayanlarla gideyim bir dahakineTugla gibi kitabi gaptigimlan gittim deyince bir demet tiyatrodaki tirbişon geldi aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?