Aşık oldum doktoruma :(

Evet dis temizletmek fiye fudun bazilarinin disletinde kafein sigara vs seylerden dis tasi olusabiliyor ic taraflarda falan onlari temizliyo
devlette yaptırcam ücretsizdir inş. çünkü dişimi çekerse köprü yaptırcam onun masrafıda var haha

Size de aşık olan hastanız olur ama yurdum kezbaninin doktor koca arama manyakligi çok şiddetli olduğu için erkek doktorlar daha fazla böyle sulanan hastaya maruz kalıyor.

Son düzenleme:
Size de aşık olan hastanız olur ama yurdun kezbaninin doktor koca arama manyakligi çok şiddetli olduğu için erkek doktorlar daha fazla böyle sulanan hastaya maruz kalıyor.
birine aşık olmak kezbanlık değil asıl kezoluk kendini böyle cool gösterme çabaları neyse çizgimi bozmayım.

Allah iyiligini versin kiz sen doktor degilsin tekniker dehilsin senin meslegin baska onunki baska senin terierle soylemen ukalalik olur

Direk dis tasi temizligi de kafidir
haha öldüm ya anatomi kitabımı çalışayım bu gece hem sınava hazırlık hem bilgim olur diyormuşum.

birine aşık olmak kezbanlık değil asıl kezoluk kendini böyle cool gösterme çabaları neyse çizgimi bozmayım.
Tabii tabii.
Yahu statüsüne "aşık" olmuşsun işte. Hiç bir fikrin yok adam hakkında. Ne bir derinlik, ne bir paylaşım... kisiligini bile bilmiyorsun.
Doktor kocaya kapağı atayım, statü atlayayim, sınıf atlayayim, ögretmenler odasında hava atayım derdindesin.
Neyse ki senin gibilere alışkınlar
Özgüvensizim de diyorsun zaten...

O iş arkadaşı hakkinda da koala gibi yapismis deme hakkin yok. Onlar meslektaş. Yapışan biri varsa sensin. Bahane üretip muayeneye gidip ilgi çekme çabası... esas Yapışma budur.
Dedigim gibi senin gibilerden çok var.

ağzımı bozardım ama değmez senin gibiler diye küçümseme çabası sen nesin pardon ingiliz kraliyet ailesi mensubu musun? statü derdim olsa iş çevremden teklif edenler vardı dersane zamanında bile vardı kabul ederdim kişi kendisi nasılsa karşısıdakini de öyle sanırmış koca ne demek ayrıca? ben birine yapışacak kapasitede bir kız değilim benim tanıyıp tanımadan atıp tutma dediğim gibi benim içim temiz senin içinin kötülüğü buraya kadar yansıdı konuma daha fazla yorum yazmazsan sevinirim.... yanstma savunma mekanizmanı kullandın sanırım....

Bu arada benim konuştuğum bir çocuk vardı garsondu farklı sebeplerden olmadı insanlar hakkında bilip bilmeden atıp tutmayın çok sinirleniyorum böyle oturduğu yerden ona buna sallayana yazık... frued un dediği gibi bunlar hep savunma mekanizması işte.

Oncelıkle bırılerıne kendınızı begendırmek ıcın kımlıgınızden ödun vermeyın.. Kendınız olun sızı benlıgınızle farketsın. Evlıyım ve hastaneye gıdıp geldıgım sure ıcerısınde doktorumum hal ve hareketlerını degıstıgı farkettım herkese karsı soguk davranan doktor hıc mı hıc yuzu gulmeyen doktor bana guzel yanasmaya basladı sonrasında bana asık oldugunu soyledı.. Evlı oldugunu bılıyorum bu yuzden sana olan sevgımı kendım de yasarım gıbılerınde sozler sarf ettı. Amacı kotu dersenız degıl aıle gıbı olmustuk gıt gel gıt gel kaptırmıs kendını.. Soylememelıydı elbette ama hal ve hareketlerı bellı edıyordu. Asla rahatsız etmez sadece gulumsemesını gızlemez. Onun ıcın cok zor bır durum neden evlendın dedıgı an gozlerı dolmustu.. Eger doktor sızı farkedıp onemsemeye basladıysa gulusunden bıle anlarsınız.

haklısınız seninki kötü olmuş ya umarım benim şansım döner aşk konusunda çok şansızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…