Aşık oldum doktoruma :(

bende yok o ilk defa zaten etkilendim bir doktordan diyorum ya istesem ayarlar eniştem bana

Oo saglam stalk yapmissin :)
Makyajsiz gitme ama makyajini hafif tut derim
abartısız gideceğim ama beyaz tenliyim ağız kısmımdan çabuk akıyor pudra fln terlediğim için ne yapmam lazım ton farkım ortaya çıkıyo çok beyazım ben ya.

Ben de denk gelmedim ablam dr olmasina ragmen boyle ortamlara yani hastalarin dr lara yanasmasina. Ama bekar hemsirelerin vs erkek dr lari yokladigini biliyorum. Normal de geliyo kotu amacli soylemiyorum bunu.Ben basina bizzat gelenin yalancisiyim

Ben de denk gelmedim ablam dr olmasina ragmen boyle ortamlara yani hastalarin dr lara yanasmasina. Ama bekar hemsirelerin vs erkek dr lari yokladigini biliyorum. Normal de geliyo kotu amacli soylemiyorum bunu.Ben basina bizzat gelenin yalancisiyim
benim teyzemde hemşireydi başta eniştem doktor normal

Okulun son günü hatta ben iki dirhem bi çekirdek gittim hizmetlinin teki kuğu kuşu gibi olmuşsun bankacı akrabam var dedi ortamdan uzaklaştım o aklıma geldi şimdi haha abartmayım ben genede giysi işini

Hahah o birkaç kere benim de başıma geldi, öyle olunca ben direk o kişiyi engelliyorum, yine de görür mü bilmiyorum ama...

Valla aynı ben. Eşim alıştı benim huyuma, nerden neyi çözmüş dedektif hanım diyor bana Sanki o kişilerin profiline bakınca başım göğe eriyor yaa, merak işte

Bahsettigim dis hekimi mi? Esi cok hanimefendi sade ve kendisi de dis hekimi.
Sen kendin ol guleryuzlu ol bikac genel muhabbet acmaya calis kafi bence
bende ağır başlıyım hatta ilk ve tek sevgilim en çok hanım efendiliğini seviyorum demişti :) bir tarzım var çoğu arkadaşım çok beğenir hatta arkadaşıma giyinmesini öğret demişti bir arkadaşım ve genel kültürüme güveniyorum bazıları sanki ev kızıymışım koca peşindeymişim gibi izlenim vermeye çalışıyor ama olmazsa zorlayacak yapıda değilim o ışığı görmezsem zaten bırakırım :)

Yok dediginize inanirim var oyle tipler her ne kadar denk gelmesekte

Ya bi insanin birindsn hoslanip yaklasmaya calismasini kinamamda sirf doktordur dudur budur diye yakinlasmalari tuhaf gelor doktorsa doktordur yani gökyen inmedi ya bu adam

Valla bi insan soguk olsun degil doktor prof olsa umurumda olmaz kisiyi benim gozunde degerli kılan kisiligi mutevaziligi sempatikligidir:)

ilk defa başıma geliyor benimde aynen dışarda görsem inan bir ortamda cafede garson fln olsa gene etkilenirdim o karizmasından.

Stttg yavas gel arkadasim ev kiziyim ben nolmus

Tabi begenmezsen basbakan da olsa fark etmez. Ama begendiysen kisiyi eger dr olmasi bizim toplumda cok tercih edilen bi durum hakli olarak. Yani cok ta sasirtici bi durum degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…