Aşık Oldum.

Adam zaten yillardir bana asik oldugunu soyluyor.yani olamaz mi sevemez mi beni?gecmiste baskalarini da sevdik.sonra baskalaeini sevebildik.bu adam da beni sevemez mi
Siz diğer kişiyi biliyorsunuz değil mi evet,
Nasıl içiniz rahat edecek, mantığınız devre dışı işte sizin de, az önce belirttiğim gibi.
Siz onda o başkasında takılı kalmış, bu kadar.
Siz nasıl her fırsatı değerlendirmek istiyorsunuz o da aynısını yapacak.

Illa asik mi olması lazım? Birlikte olmak istiyorsanız olun. Gezin, eglenin, sevisin ne isterseniz yapın.

Çocuğunuz ne yapıyor bu arada. Maddi anlamda destek oluyor musunuz?

Peki.ben onume bakabilirim.buna gucum yeter aslinda.herkes herkesi sevecek diye bisi yok.seni seviyorum deyip.pesimden ayrilmiyor su an.ama yalan diyorsunuz.peki.ben de onume bakabilirim.

bu adamla nereden tanıştınız? nasıl kadına gidip geri size dönebiliyor tam anlamadım ben. size aşık olduğunu söylediğinde siz ne tepki verdiniz ? size aşık olduğunu söyleyen biriyle arkadaş nasıl kalabildiniz? aklımda deli sorular

Farkli isue4lerindeyiz.surekli gormuyorum ama is ic8n yanima geliyor

Hem çapkın hem kadınlara düşkün diyorsun aşıksın seviyorsun acı çekiyosun anlıyorum ama bu adamın karakteri buysa ilerde daha çok acı çekersin canın yanar bırak şimdi yansın zamanla geçer

Hem çapkın hem kadınlara düşkün diyorsun aşıksın seviyorsun acı çekiyosun anlıyorum ama bu adamın karakteri buysa ilerde daha çok acı çekersin canın yanar bırak şimdi yansın zamanla geçer
Ama o kadina asik oldugunda herkesten her seyden elini cekti.

Ama o kadina asik oldugunda herkesten her seyden elini cekti.
Öyle değil o işler canım aşkı taze dir yaşayıp isteyip yaşayamadıkları vardır güvenini kazanmak için yapmıştır..çok yakinen bi tanıdığım var adam çapkın şıpsevdi idi kıza aşık deli divane oldu elde edene kadar neler neler yaptı ne yeminler ne romantik tavırlar elde etti evlendi 2 ay sonra aldattığı kız affetti bi daha aldattı yine affetti ve cevremde eşini aldatan birkaç kişi erkek bunlarla hep konuştuğumda karıma aşığım seviyorum diyorlar eee neden aldatıyorsun tabiatım bu diyorlar çapkınlık ta bi bağımlılık hastalık bana göre

Yok kadinin haberi olmayacakti ki.kendi icinden gelerek gorusmedi kimseyle bu dan eminim.kadina asik oldu elini her seyden cekti.kadina sadik kaldi.kadin bunu yari yolda birakinca yeniden basladi capkinliga.ben de diyorum ki bu adam benim yillarca pesimde dolandi.bana da asik olmaz mi her sey guzel olamaz mi olmaz mi

Yazinca bende netlesti her sey aslinda.kadina asikti evet hala asik unutmak icin bana geldi.ama yari yolda birakildigi ucin hicbir zaman unutmayacak.ben yara bandi olacagim.bunu olacagima unuturum daha iyi.ben unutabilirim.

Evet dememis istiyorsun biliyorum ama hayir malesef. Sevseydi o kadina gitmezdi. Baska birinden gelen de tekrar baskasina gider inan.
Aldatildigim icin bosandim. Bosandiktan 3 yil sonra eski es kisisi ailemi ozledim, sensiz yapamiyorum diye geldi. 4 ay sonra tekrar gitti.
Uzulen yine sen olursun. Deneyecegini biliyorum. Bunu istiyorsun cunku.

Ha
Hayir denemeyecegim yaniliyorsun.baskasina asik adami denemeyecegim.

Aşk acı çekmek için değildir. Anın tadını çıkarın, yaşayın bakalım zaman ne gösterecek.

Adam kovalamayı seviyo belli ki, siz reddettikçe sizi kovalamış, sonra o kadın girmis hayatına biraz da onu kovalamış...

Sahip olamadığı şeyleri kovalamayı seven insanlar bulmayı degil aramayı severler, zaten bulduklarıyla ne yapacaklarını pek bilmezler, o nedenle genelde buldukları kişi ellerinde kalıncaya kadar hırpalarlar, sonra da sıkılıp kovalayacak yeni bi sey bulurlar.

Yani üzgünüm ama sizi sevmeyecek, aşık olmayacak. Çünkü siz özne degil nesnesiniz onun için. O kadın da öyle. Herhangi birini sevmiyor.

Eğleniriz diyorsanız eğlenirsiniz, neden olmasın. Biraz heyecandan, maceradan zarar gelmez. Sizi tutku nesnesi haline getirmiş bi adam var, siz de ona aynı cerçeveden bakarsanız bence kesinlikle deneyin. Ama ciddi anlamda sevgi, saygı, bağlılık bekliyorsanız hayalkırıklığı is coming.

O kadina asik olabildi.bana da olabilir belki diye dusundum ama yanildigimi dusunuyorum artik.yormicam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…