acil çıkış kapısını kullan!! Hemen uzaklaş! elele dolaşıp da arkadaşız ne demek ya! arama,msn-facebook vs ilgilenme, o yokmuş gibi davran yani önemsizmiş gibi. Hırs yapıp laf filan da sokma hiçç yokmuş gibi davran sanki hiç elele dolaşmamışsınız gibi..
kızlarr bende seviyormuyum sevmyrmuyum bilmiyorum...yani şöle çok kısa bi zmnda nişanlancm ama erkek arkadaşım baskı kurmaya başladı en basit örnek verim ddmki ben normel doğum yapamm dmm sezeryan olur bu yzden 2 çocğumuz olablr ddm..ya ben 5 çock istysam falan ddii sen normal doğm yapcaksn ben ölee istyrm ddii..aaaa bide onadamı karışıysn ddm.. bende kuma getirim dedii.. güya şakasınaymş 2 haftadr psikolojk sorunlarm var bide demsn mişaka yaptm falan diee delirdimm resmnn.. buu şaka yapılcak bi konu değil bide böle zmnda k. bakam ben seni böle tanımamştm ddmm.. ben buyum oo zmn evlenme benle dediii..bişey demmdmm BENDE..dedmkii konşmak istmyrm kapatalm telfnu ddm kapadm.. benle de ilglenmioo çok yorgun ve uykulu oluymşş akşam 10 falan yatıoo gece falan hiç mj da atmıoo..korkyrmm ben yaa evlnncede bölee olurmu lütfen yardımcı olurmusunz kızlarrr.. yaa
ben yaşadıkça sevdim onu evet şansıma iyi çıktı adam gibi adam
öncesinde iyi sonrasında ise daha daha iyi ne kadar tanırsanız tanıyın tamamen şans olduğuna inanıyorum
askı bulamnyanlar bunu anlmaz asksın olmaz. mantık ve ask olmalı. ıpsz sapsz bırıne asık olup ewlnlmez tabı ama sırf zengın yada ısı ıyı vs ıcın ewlnmekte kndını asalamktrŞu aşkı ön planda tutanları anlamıyorum ,aşık olup evleniyorlar ama boşananların çoğu bu tipler oluyor aşk yeterli değil ayrıca aşkında binbir türlüsü var aşığım babam gibi....aşığım anam gibi....aşığım çok yakışıklı ya yaşlanınca ne olacak ? Aşkın kullanma süresi sonsuz değil, ayağınızı denk alın! Hastalandığınızda yanınızda olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?