Aşık olmadığı halde evlenen bayanlar varmı?

Çok sağol canım benim.
Zaten onun hep hayatımda olmasını istiyorum.
Çok yoğun bir sevgi duyuyorum varsın heyecan olmayıversin.
Eğer zamanla da kalmıyorsa o heyecan, sevdiğim adamdan vazgeçmem saçma olur o zaman.

Seni yerim ya, yorumunu seveyim.
Ne güzel yazmışsın öyle.
Ben üçüncü viteste güvende gitmeyi seçiyorum

Uff enşite de odunun önde gideniymiş!!! Tüm dediklerimi geri alıyorum, beter olsun enişte!

Ayy sen dinleme bekar teyzenleri, saçmalık, sen sana özel olan bir ilişkiyi yaşacaksın, seviyorsan güveniyorsan, seni sahiplediğini biliyorsan kimseye kulak asma. 17-18 yaşında doğruyu yanlıştan ayrımayan toy bir çocuk değilsin di mi? Sinir oluyorum ellerinde bariz bir kanıt yokken insanın sevdiği hakkında ileri geri yorum yapanlara. Hayır aklına şüphe düşürüyorlar, acaba mı diye olmayan şeyi arar oluyor insan...Boşver herkezin bir diyecek lafı olur, sen inandığın şeyin arkasında dur. Mutluluklar dilerim size .

.

Son düzenleme:
aşık olduğum adamla evlenmediğim için sonsuz şükretsem az.

eşim bana aşıktı bense onu seviyordum.

evliliğimiz ilerledikçe ondaki aşk da bitti

birbirini çok seven iki insan kaldı

heyecan tutku yokmu hayatımızda tabi ki var

o aşkın yoğunluğu yok belki ama

hiç aramıyorum o günleri diyebilirim

sevgi saygı çok daha uzun ve garantili bir yol bence.

hala bana sevgiyle şefkatle bakan biri var karşımda bu yeter.

aşk 2 güldürürse 10 ağlatıyor emin olabilirsiniz

Çok teşekkür ederim canım benim umarım hepimiz çoook mutlu oluruz

Insallah ama simdikilermi benmi hataliyim bilmiyorum ama genc kizlara yaklastiklari gibi yaklasmiyorlar menfaat pesindeler bundan sonra kimseye bosandigimi soylemicem(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgi ve eşler arasında saygı da varsa tamamdır zaten...

birde aşkla neyi kastettiğinize bağlı...

Aşk çok farklı birşey. Aşkın evlilik için uygun duygu olduğunu düşünmüyorum. Aşık olduğum zamanlar genelde çok mutsuz ya da çok mutluydum ama aşk da bitince o uç duygularla yaptığı şeylere hayret ediyor insan. En güzeli saygılı sevgi :)

aşık olarak evlenirseniz, gözünüz epey kör olur...

hep verici olursunuz, hatalarını görmezsiniz...

aşk biraz hastalık hali gibi...

ama sevgi, hoşgörü, karakter varsa; o erkek ya da kadın sizin için çok daha başkadır...

Evet canım haklısın.
Teşekkür ederim.

Aşık olduğunda çok daha fazla önemsediğin için en ufak şeyde kendini çok yıpratabiliyorsun.
Bi çok şeyde kuruntu etmeye başlıyorsun.
Şimdi herşey daha durağan daha sakin.
Aklımda sorular yok.
En azından 1 saat yazmasa işi vardır diyorum, öncekinde olduğu gibi acaba benden soğudu mu artık sevmiyor mu gibi korku ve endişeler oluşmuyor haliyle de kendimi yıpratmıyorum.

Önceki konularını biliyorum. Bence bazı şeyler için çok acele ediyorsun ve içine sinmeyen bir şeyler var. Bu da seni rahatsız ediyor. Bu aşık olmaktan da önemli bir sorun bence

Önceki konularını biliyorum. Bence bazı şeyler için çok acele ediyorsun ve içine sinmeyen bir şeyler var. Bu da seni rahatsız ediyor. Bu aşık olmaktan da önemli bir sorun bence

Yaşadığım durumu şuan bana tarif ettin canım.
İçime sinmeyen tek şey var canım.
Kafamı karıştırıyor bu durumda.

Yaşadığım durumu şuan bana tarif ettin canım.
İçime sinmeyen tek şey var canım.
Kafamı karıştırıyor bu durumda.

Bir ilişkiden çıkıp diğerine başlayınca kafanı dinleyemedin kendinle baş başa kalamadın sıkıntı bundan kaynaklanıyor biraz da bence. Eğer çok kafan karışıksa erkek arkadaşından biraz süre isteyebilirsin

Süre istemek mi?
Tatlım dün sadece tek kelime dedim Yengem sordu nişan ne zaman diye bende ya bayramdan sonra yada bi dahaki ay dediğimi söyledim erkek arkadaşıma, oda dedi ki ne bayramdan sonrası özge dedi bende dedim ki bi ihtimal söyledim dedim oda dedi ki o ihtimali kafandan silersen sevinirim yok öyle bi ihtimal dedi
Bende kalakaldım

İşte böyle hızlı gidince de gelip buraya konu açıyorsun emin olamadığın için. Senin tercihin tabi dilerim mutlu olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…