aşk gelip geçicidir sevgi bakidir...
deli gibi aşık olduğum adamla evlendim 3 ay sonra ne heyecan kaldı ne başka bişi ama gözlerinin içine bakınca sevgi mutluluk saygı hepsini duyuyorumhem sevip hem aşık olmak galiba en güzeli ama dediğim gibi seviyorsan onunda seni sevdiğini düşünüyorsan peşinden git kimseyi dinleme
Canımm Arkadaşımm
Bu birazda senin hayatını nasıl yönlendirmek istediğinle alakalı.
birinde heyecan vardır, diğerinde huzur,
biri yerine göre yakar yıpratır, diğeri onarır,
birinin ömrü kısadır, diğeri ölüme kadar sürebilir,
birinde çağlayanlar bağırır yüreğinizde, diğerinde bir nehir akar sessizce ve huzur içinde,
biri ne kadar yorarsa, diğeri o kadar dinlendirir,
birinde arzular başroldedir, diğerinde şefkat...
birinde beşinci vites yaşarsınız hayatı, diğerinde üçüncü vites ama güvenli...
hangisini seçeceğin sana kalmışt...
Aslında teyzemde zorla evlendirildi gibi birşey oldu canım.
Diğer 2 bekar teyzemden çok farklıdır o.
Herşeye göğüs geren iyi bi eştir.
Zor zamanlarında yanında olur eşinin.
Aslında eniştemde iyi bir insandır ama iyi bir eş değil sanırım.
Bir bayana davranılması gereken inceliği teyzeme göstermiyor.
Maddi durumları iyi olduğu halde ne duruyorsun evde git çalış demiş.
Teyzeme srekli cahil, keşke öğreten biri ile evlenseydim vs diye şeyler söylüyormuş.
Eee sen bi bayana böyle bir şekilde yaklaşırsan o sana arzu duyarmı.
Neyse konumuza dönecek olursak erkek arkadaşıma dokunma sarılma öpme isteği her saniye geliyor.
Elini elimden hiç ayırmıyorum.
Herşeyini çok tatlı buluyorum canım o benim.
Sanırım bekar teyzemler biraz kafamı karıştırıyor, sürekli bak x teyzen aşık olmadığı adamla evlendi şimdi ne durumda.
Bide boşanmak var özge diyip durdular.
Sevdiğim evliliğimi saygı çerçevesinde yürüttüğüm adamdan neden boşanayım ki ..
Uff enşite de odunun önde gideniymiş!!! Tüm dediklerimi geri alıyorum, beter olsun enişte!
Ayy sen dinleme bekar teyzenleri, saçmalık, sen sana özel olan bir ilişkiyi yaşacaksın, seviyorsan güveniyorsan, seni sahiplediğini biliyorsan kimseye kulak asma. 17-18 yaşında doğruyu yanlıştan ayrımayan toy bir çocuk değilsin di mi? Sinir oluyorum ellerinde bariz bir kanıt yokken insanın sevdiği hakkında ileri geri yorum yapanlara. Hayır aklına şüphe düşürüyorlar, acaba mı diye olmayan şeyi arar oluyor insan...Boşver herkezin bir diyecek lafı olur, sen inandığın şeyin arkasında dur. Mutluluklar dilerim size .
.
İşte burada çok ince bir detay var.
Bu adam sizi el üstünde tutsaydı, fazlası ile sevseydi siz bu şekilde düşünüyor olmazdınız.
Dayak atan birini hangi insan evladı sevebilir ki?
Ortada aşk olmasa da sevgi ile birlikte eş değer bir huzur olması gerekiyor ki mutlu olasın.
Umarım sizde mutluluğu yakalayabilirsiniz.
sevgi ve eşler arasında saygı da varsa tamamdır zaten...
birde aşkla neyi kastettiğinize bağlı...
aşık olarak evlenirseniz, gözünüz epey kör olur...
hep verici olursunuz, hatalarını görmezsiniz...
aşk biraz hastalık hali gibi...
ama sevgi, hoşgörü, karakter varsa; o erkek ya da kadın sizin için çok daha başkadır...
Aşk çok farklı birşey. Aşkın evlilik için uygun duygu olduğunu düşünmüyorum. Aşık olduğum zamanlar genelde çok mutsuz ya da çok mutluydum ama aşk da bitince o uç duygularla yaptığı şeylere hayret ediyor insan. En güzeli saygılı sevgi :)
Selam Hatunlar,
Yıllardır teyzemin bitmek bilmeyen sorunları var eşi ile.
Elbette ortada bir sevgi var ama aşık olarak evlenmedi eşine ve 15 yılı geçmesine rağmen halada aşık olamadı.
Sürekli bir anlaşmazlık bir tartışma mevcut evlerinde.
Bu şekilde evlenen bayanlar var mı?
Sevgi bir ilişkiyi yürütmeye yeter mi?
Yoksa mutlaka aşık olunması gerektiğini mi savunuyorsunuz?
Sanırım bende erkek arkadaşıma kocaman bir sevgi besliyorum fakat aşık değilim.
Mutlu olacağımızı düşünerek gelecek için planlar yapıyoruz fakat teyzemin bu durumu kafamı karıştırıyor.
Gelecekte benimde onun gibi olma düşüncesi endişelendiriyor beni.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler ...
Önceki konularını biliyorum. Bence bazı şeyler için çok acele ediyorsun ve içine sinmeyen bir şeyler var. Bu da seni rahatsız ediyor. Bu aşık olmaktan da önemli bir sorun bence
Yaşadığım durumu şuan bana tarif ettin canım.
İçime sinmeyen tek şey var canım.
Kafamı karıştırıyor bu durumda.
Bir ilişkiden çıkıp diğerine başlayınca kafanı dinleyemedin kendinle baş başa kalamadın sıkıntı bundan kaynaklanıyor biraz da bence. Eğer çok kafan karışıksa erkek arkadaşından biraz süre isteyebilirsin
Süre istemek mi?
Tatlım dün sadece tek kelime dedim Yengem sordu nişan ne zaman diye bende ya bayramdan sonra yada bi dahaki ay dediğimi söyledim erkek arkadaşıma, oda dedi ki ne bayramdan sonrası özge dedi bende dedim ki bi ihtimal söyledim dedim oda dedi ki o ihtimali kafandan silersen sevinirim yok öyle bi ihtimal dedi
Bende kalakaldım
İşte böyle hızlı gidince de gelip buraya konu açıyorsun emin olamadığın için. Senin tercihin tabi dilerim mutlu olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?