Aşık olmak nedir?

Aşırı sevme duygusu
Ergenlerin oyuncağı
Üremenin herhangi bir kılıfı
Ne bileyim işte yaş ilerledikçe pekte mantıklı gelmeyen bir durum

Birini Şiddetle beğenmek , onun için herseyi Göze almak , dolu dizgin heyecan yaşamak.

ya nasıl sizin kaşınız gözünüz dünyayı algılayışınız benimkiyle aynı değilse
benim aşk kavramım da sizinkiyle eninde sonunda aynı olmayacak herkesin kendine has
ha bana göre nedir aşk hayranlıkla elde etme isteği

Bendeki durum şöyleydi. Ona duygularımın ilk başladığı zamanlarda kalbim gece gündüz inanılmaz çarpıyordu. Sürekli bir heyecanlı olma hali. Hatta geceleri sürekli bu çarpıntıdan dolayı uyanırdım. Sonra onunla görüşmeye başladım, yine heyecanlanıyordum ama bu zamanla ortadan kalktı. Bence şekil de değiştirdi. Aklımdan çıkmaz oldu. Ne zaman arayacak diye gözümü telefondan ayırmaz oldum. Aramadığında sorun çıkarmaya başladım. telefonumu açmadığı zamanlarda beni önemsemiyor duygusuna kapıldığım için çılgına döndüm. Tabi ilgisiz olmasının da etkisiyle hep sorun yaşadık ve birbirimizi yıprattık. Sonunda ayrılık kararı aldım. Hala ona çok değer veriyorum, ne yapıyor diye merak ediyorum. Belki buluştuğumuzda yine kalbim çarpacak ama son zamanlarda yaşadığımız olaylardan dolayı heyecandan çok üzüntü yaşadım ve sonuç olarak ayrılmayı seçtim. Bu adama hala aşık mıyım diye kendimi sorguluyorum

Ben 35 yaşındayım, şuan ki ilişkimin başında bence aşıktım. Sürekli yüzümde bir gülümseme ile geziyordum, hep müzik dinlemek istiyordum, evde kulağımda kulaklıklarla dolaşıyordum sürekli:), onunla buluşacağım gün, kalbim duracak gibi atıyordu, midem bulanıyordu, karnım ağrıyordu, sürekli alışverişlerdeydim, bir sonraki buluşmamız için kıyafet arıyordum... Şuan 7 ay oldu öyle değilim tabi ki, geçti o duygular azaldı ama çok güzeldi.. Bu yaşta o duyguları yaşadığım için mutluyum.

aşık olmanın tanımı ben de o kadar çok ki. mesela onsuz nefes alamama. ama alıyorsun o ayrı :)

Ne demiş Freud amca 'Aşk yoktur libido vardır' :)

Back
X