- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
ben aşık olmadım sevdim huyunu karakterini herşeyini. ama eşim kör kütük aşıktı bana.kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?
Merhabalar;
Biz eşimle üniversitede tanıştık.yaklaşık 7 yılın sonunda evlenebildik6 senedir evliyim.Evlenmeden önce ayrı şehirlerde yaşıyorduk.Yaklaşık 1200km vardı aramızda.Evlenince eşim daha bir naif oldu sayemde Yonttum diyelim.Şimdi bir kızımız var Çok şükür mutluyum.Mutluluğumuzun sırrı ne ben nede eşim ailemizde olan ufak problemleri kimseye anlatmamamızda saklı
değişme değilde, aslında vardı o karakter, bir arada oldugun ıcın daha cok görülme diyelim.yada gizlenen karakterın ortaya cıkması,bunun içinde çok iyi tanıdıgın bırınde surprız olmaz bu durum.bence nişanlıyken de anlasılabılıyor. ne varsa ıyı yada kotu evlenınce daha da arttıgı goruluyor.çok şükür bizimki iyi yönde değişenlerden , yanı asıktık sımdı daha cok......
mesela cevremde de nısanlıyken su yonu kotu evlenınce duzelır dıye bekleyenler hayal kırıklıgına ugrayabılıyor.istisnalar var mıdır? ben henuz karsılasmadım....
suan karsılastıkların her ne ıse ıyı kotu gelecekte olacakların temınatı bır bakıma.o yuzden en ıyı sen tanıyorsun nısanlını sevgılını her ne ise, ve negatıfle yaklasma ıyı olan kotulesmıyor bana gore.
ben aşık olmadım sevdim huyunu karakterini herşeyini. ama eşim kör kütük aşıktı bana.
5 sene görüştük. 7 senedir evliyim.
çok mu değişti
hayır hiç değişmedi
hala bana karı sevgi dolu şefkatli adam
nasıl tanıdıysam öyle hala.
mutluyum elhamdülillah
biz sevgiliyken maç hayranı olduğunu farketmemiştim
evlenince ortaya çıktı ama o da zamanla azaldı hatta artık hiç izlemiyor.
değişmiyorlar bence
aynı eve girince evi paylaşınca biz eşimizi daha önce ev ortamında görmediğimiz için değişti sanıyoruz
mesela pasaklıysa senin yanına gelirken pırıl pırıl gelir ama evine döndüğünde yine aynıdır.
gözünüzü iyi açın derim iyice tanımaya çalışın.
bir de ilşkinizi yıpratırsanız duyarsızlaşıyorlar bence.
ne kadar korkarsanız korkun sonuç değişmez
evlilik kumara benzer
ya kazanırsın ya kaybedersin
ya da arada kalıp sürünürsün
kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?
sanırım bizde sizin gibi olucaz :) 3 buçuk senedir beraberiz şu anda kıbrısta hep ayrıydık yani 3 buçuk senedir:) evlilik iki sene içinde olucak kısmetse erkek arkadaşımın karakterini çok beğeniyorum inşallah bu şekilde devam eder sizin gibi mutlu mesut oluruz :) size de mutluluklar dilerim :)
Bizde esimle severek evlendik ve isin güzel tarafi iki yildir hergun yeniden aşık oluyorum♥ hatta her aşkım deyisimde ayaklarim yerden kesiliyor..her haliyle seviyorum onu♥ sanırım birseyler tam.anlamıyla karsilikli sevgi ve saygi cercevesi icinde olunca aşk günden güne cogaliyor♥ iste o vakit değişen tek sey sevginin fazlalıligi oluyor♥♥korkma sakin ya bi dusunsene asik oldugun adamla bi ömür berabersin ve evinin icinde disarda doya doya istedigin her türlü cocuklugu yapabiliyorsun.. ne biliyim evlilik baska bir sey dilerim oyle bir evliligin olur ki iyi.ki evlenmişim dersin♥♥
Teşekkür ederim canım.Allah hayırlısıyla sizide kavuştursun.Mutlu ol ki mutlu olasın.
ılerıyı görmek ıstıyosan,bı erkek annesine nasıl davranıyorsa,karısına da oyle davranır..
öyle bi anlattın ki şimdi nikahı bascam haa:)) ay inşallah canım ya birbirimizi zaten çok seviyoruz inşallah ömür boyu da böyle devam eder:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?