aşık olup evlenenler

minnakmimar

Real eyes,Realise, Real lies..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
14.815
13.543
298
kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?

İlk tanıştığımız gün, birbirimize merhaba derken nasılsa, sözlüyken de aynıydı, nişanlıyken de aynıydı evlendik yine aynı. Hatta bazen , evlendikten sonra bana olan sevgisinin ve ilgisinin arttığını düşünüyorum.

Değişti diyebileceğim tek bir nokta yok, ilk tanıştığımızda şöyleydi şimdi başka diyebileceğim tek bir şey yok. Herkes farklıdır, kimisi köprüyü geçene kadar kuralını uyguladığı için, evlenince değişmeler yaşanabiliyor.

öyle bir şey yok.. tutarsız adam sevgiliyken de tutarsızdır evliyken de.. yalan söylüyorsa gene söyler.. gözü dışardaysa gene gözü dışarda olur.. annesinin eteği altındaysa hep orda kalır.. tam tersi seviyor belli ediyorsa evlenince de aynı düzen.. kadın gözünü kapamayacak ve görmezden gelmeyecek erkeğinin hiç bir huyunu halini tavrını.. sonra vay efendim ben seviyordum da görünmedi gözüme diye ah vahh etmeyecek
öte yandan evlenelim ben onu terbiye ederim demeyecek zira evcil hayvan değil eş oluyoruz birbirimize
bunlara ucundan kıyısından kulak kabartırsa bir bayan emin ol doğru adam da karşısındakiyse ne kadın değişir ne de erkek..

en yakınım teyzemde yaşadık bunu eniştemle deli gibi aşıklardı evlendiler eniştem şimdi borcuna sadık değil çocuklarına karşı ilgisiz aşk diye bişey kalmadı aralarında neyse ki ikinci çocukları oldu boşanma aşamasında tekrar bağlandılar birbirlerine bilmiyorum çok seviyorum bu yüzden de çok korkuyorum:18:

kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?
ben aşık olmadım sevdim huyunu karakterini herşeyini. ama eşim kör kütük aşıktı bana.
5 sene görüştük. 7 senedir evliyim.
çok mu değişti
hayır hiç değişmedi
hala bana karı sevgi dolu şefkatli adam

nasıl tanıdıysam öyle hala.
mutluyum elhamdülillah

biz sevgiliyken maç hayranı olduğunu farketmemiştim
evlenince ortaya çıktı ama o da zamanla azaldı hatta artık hiç izlemiyor.
değişmiyorlar bence
aynı eve girince evi paylaşınca biz eşimizi daha önce ev ortamında görmediğimiz için değişti sanıyoruz

mesela pasaklıysa senin yanına gelirken pırıl pırıl gelir ama evine döndüğünde yine aynıdır.
gözünüzü iyi açın derim iyice tanımaya çalışın.
bir de ilşkinizi yıpratırsanız duyarsızlaşıyorlar bence.

ne kadar korkarsanız korkun sonuç değişmez
evlilik kumara benzer
ya kazanırsın ya kaybedersin
ya da arada kalıp sürünürsün

Merhabalar;

Biz eşimle üniversitede tanıştık.yaklaşık 7 yılın sonunda evlenebildik6 senedir evliyim.Evlenmeden önce ayrı şehirlerde yaşıyorduk.Yaklaşık 1200km vardı aramızda.Evlenince eşim daha bir naif oldu sayemdeYonttum diyelim.Şimdi bir kızımız varÇok şükür mutluyum.Mutluluğumuzun sırrı ne ben nede eşim ailemizde olan ufak problemleri kimseye anlatmamamızda saklı

Bir şey değişmedi.

Değişen erkeğin karakteri oturmamıştır, o da evlilikten önce belli eder kendini.

değişme değilde, aslında vardı o karakter, bir arada oldugun ıcın daha cok görülme diyelim.yada gizlenen karakterın ortaya cıkması,bunun içinde çok iyi tanıdıgın bırınde surprız olmaz bu durum.bence nişanlıyken de anlasılabılıyor. ne varsa ıyı yada kotu evlenınce daha da arttıgı goruluyor.çok şükür bizimki iyi yönde değişenlerden , yanı asıktık sımdı daha cok......

mesela cevremde de nısanlıyken su yonu kotu evlenınce duzelır dıye bekleyenler hayal kırıklıgına ugrayabılıyor.istisnalar var mıdır? ben henuz karsılasmadım....

suan karsılastıkların her ne ıse ıyı kotu gelecekte olacakların temınatı bır bakıma.o yuzden en ıyı sen tanıyorsun nısanlını sevgılını her ne ise, ve negatıfle yaklasma ıyı olan kotulesmıyor bana gore.

sanırım bizde sizin gibi olucaz :) 3 buçuk senedir beraberiz şu anda kıbrısta hep ayrıydık yani 3 buçuk senedir:) evlilik iki sene içinde olucak kısmetse erkek arkadaşımın karakterini çok beğeniyorum inşallah bu şekilde devam eder sizin gibi mutlu mesut oluruz :) size de mutluluklar dilerim :)

söylediklerinizde haklısınız teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur

o zaman kumarda bol şanslar bana :) inşallah dediğin gibi olur canım:)

Bizde esimle severek evlendik ve isin güzel tarafi iki yildir hergun yeniden aşık oluyorum♥ hatta her aşkım deyisimde ayaklarim yerden kesiliyor..her haliyle seviyorum onu♥ sanırım birseyler tam.anlamıyla karsilikli sevgi ve saygi cercevesi icinde olunca aşk günden güne cogaliyor♥ iste o vakit değişen tek sey sevginin fazlalıligi oluyor♥♥korkma sakin ya bi dusunsene asik oldugun adamla bi ömür berabersin ve evinin icinde disarda doya doya istedigin her türlü cocuklugu yapabiliyorsun.. ne biliyim evlilik baska bir sey dilerim oyle bir evliligin olur ki iyi.ki evlenmişim dersin♥♥

Teşekkür ederim canım.Allah hayırlısıyla sizide kavuştursun.Mutlu ol ki mutlu olasın.

Bende severek evlendim, 14 ssenelik evliyiz..17 yasindan 19 yaşına kadar çıktık. .Genç olduğ halde huyu hiç değişmedi aksine daha iyi oldu maşallah. .huyu çıkarken neyse şuanda da o...

öyle bi anlattın ki şimdi nikahı bascam haa:)) ay inşallah canım ya birbirimizi zaten çok seviyoruz inşallah ömür boyu da böyle devam eder:)

benim eşim derki aşk die bişey yoktur.
eğer kavusamassan aşk olur der.

sözde bizde çok birbirimizi severek evlendik ama simdi ne sevgi ne saygı. 8 sene oldu.
bana göre o çok değişti ona göre ben. aynı ewde yaşamadığın sürece kaç yıl geçerse geçsin insan tanıyamıyor karşısındakini.
bir arkadasın dediği gibi evlilik kumar gibidir. ben arada sürünenlerdenim

öyle bi anlattın ki şimdi nikahı bascam haa:)) ay inşallah canım ya birbirimizi zaten çok seviyoruz inşallah ömür boyu da böyle devam eder:)

Oy.oy.oy ne guzel yaa cok sevindim.senin adina Rabbim bir omur mutlu etsin sizide canim benim Allah hayirlisiyla tamamini erdirsin insallah tatlim♥bir ömür böyle mutlu olun♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…