- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi minnakmimar
-
Aile hayatini seven adam degismez.
Biz esimle cok severek evlendik,ilk gun eve nasil kosarak geliyosa simdi de oyle.
Yani adamlari degistirmeye calismak da nafile.
Bir arkadaşımın esi gece 11 e kadar kahveye takilir sonra eve gelir. Dukkanla kahve karsilikli tabi.
Adam pazar gununu bile ailesine ayirmaz.
Arkadasim sevgiliyken boyle olmadigini soyluyor ama yaniliyor. O adam aslinda hep kahve duskunuydu. Ama arkadasimin dunyadan haberi yoktu.
Daha doğrusu dukkan kahveyle karşılıklı oldugu icin adamin ne kadar vakit geçirdiğini bilemedi.
Bense esimi haftada bir hali sahaya gondermeye calisiyorum. O da ilk haftadan koca gobegiyle kosamadigi icin sakatlanip geldi
Ay yazık adama, geçmiş olsun.
ılerıyı görmek ıstıyosan,bı erkek annesine nasıl davranıyorsa,karısına da oyle davranır..
kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?
valla bende esimde evlendikten sonra dahada asik olduk dahada baglandik
beni bosver özellkle esim
evlendigimizde bu kadar asik bu kadar benimle dopdolu degildi
zamanla cok alistik
ilk iki yil cok kavga oldu
alisma dönemi onu atlattik
simdi sensiz nefes alamam diyor
ama benin bunun benden kaynakli oldugunu düsünüyorum
benim sevgim askim ilgim onu bu hale getirdi
bizde aşık olarak evlendikk :) iyyiki evlenmişim hala aşığımm onaa her günde gidecekk artıyorrr..evlenmeden önce biraz sinirliydı ama simdi kaymak gibi oldu
işten eve gelirken nerdeyse uçarak geliyorr bende onu aynı o şekilde bekliyorumm :)bence korkmamalısın sonuçta aşık olduğun adamla evlenıyorsun sürekli ömrünün sonuna kadar birlktesin düşünseneee♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
çok doğru söylemişsiniz
bizde eşimle birbirimize aşıkken evlendik.
annesine, ailesine çok saygılıdır. evlenmeden önce hep buna dikkat etmişimdir.
bir erkek ailesinden kolay vazgeçebiliyorsa annesine sevgisi saygısı yoksa eşine de olmaz hep bunu derdim evlenmeden önce.
ki yanılmadım da aynen öyle..
annesine de bana da laf söylettirmez.çok hoşuma gider her zaman
sayın konu sahibi çok teşekkürler vallahi bu fırsat için 1 saattir aldatma,boşanma,şiddet konuları okumaktan içim şişmişti konunuz sayesinde mutlu evlilikleri de gördüm,günüm şenlendi.Ben de daha yeni evliyim,çok şükür mutluyum da ama burayı okuyunca insanın içini karamsarlık kaplıyor yahu
Aile hayatini seven adam degismez.
Biz esimle cok severek evlendik,ilk gun eve nasil kosarak geliyosa simdi de oyle.
Yani adamlari degistirmeye calismak da nafile.
Bir arkadaşımın esi gece 11 e kadar kahveye takilir sonra eve gelir. Dukkanla kahve karsilikli tabi.
Adam pazar gununu bile ailesine ayirmaz.
Arkadasim sevgiliyken boyle olmadigini soyluyor ama yaniliyor. O adam aslinda hep kahve duskunuydu. Ama arkadasimin dunyadan haberi yoktu.
Daha doğrusu dukkan kahveyle karşılıklı oldugu icin adamin ne kadar vakit geçirdiğini bilemedi.
Bense esimi haftada bir hali sahaya gondermeye calisiyorum. O da ilk haftadan koca gobegiyle kosamadigi icin sakatlanip geldi
ay inşallah bizimde böyle olurr:) bu düşünce beni sabırsız bir insan yapıyor işte hemen evlenmek istiyorum:)) allah mutluluğunuzu daim etsin canım
inşallahhh canımm allah herkese nasip etsin etsin böyle bir evlilik :)amiinnnnnn
maalesef canım daha bebiş yok
olur inşallah böyle aşka güzel bir meyve de gelir yakında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?