- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
benim eşim derki aşk die bişey yoktur.
eğer kavusamassan aşk olur der.
sözde bizde çok birbirimizi severek evlendik ama simdi ne sevgi ne saygı. 8 sene oldu.
bana göre o çok değişti ona göre ben. aynı ewde yaşamadığın sürece kaç yıl geçerse geçsin insan tanıyamıyor karşısındakini.
bir arkadasın dediği gibi evlilik kumar gibidir. ben arada sürünenlerdenim
Oy.oy.oy ne guzel yaa cok sevindim.senin adina Rabbim bir omur mutlu etsin sizide canim benim Allah hayirlisiyla tamamini erdirsin insallah tatlim♥bir ömür böyle mutlu olun♥♥
Cok kavgali donemlerimiz olmustu. Yuzugunu iade ettim. Ayrildik. Sonra bana prenses gibi davranmaya basladi. Bir ilgi bir sevgi Allahim ama ucuyorum gozum dunyayi gormuyor bi an dusunemiyorum durup da. Evet dedim. Bikac ay daha boyle surdu. Sonra icinden bi hayvan cikti problemler bas gosterince.
İlk tanıştığımız gün, birbirimize merhaba derken nasılsa, sözlüyken de aynıydı, nişanlıyken de aynıydı evlendik yine aynı. Hatta bazen , evlendikten sonra bana olan sevgisinin ve ilgisinin arttığını düşünüyorum.
Değişti diyebileceğim tek bir nokta yok, ilk tanıştığımızda şöyleydi şimdi başka diyebileceğim tek bir şey yok. Herkes farklıdır, kimisi köprüyü geçene kadar kuralını uyguladığı için, evlenince değişmeler yaşanabiliyor.
Eşim evledikten sonra çok değişti.
Evlenmeden önce fazla kıskanç, kontrol delisi, huysuz, sıkılgan, taviz vermeyen, zor biriydi.
Şuan hiçbiri kalmadı cillop gibi bir koca oldu
Allaha şükür ki bende ki de aynı model :) tanıştığımız gün nasılsa hala aynı adam
çok şanslıyız
ikinizde çok şanslıymışsınız gerçekten allah herkesin evliliğini böyle huzurlu aşkla ilerletmeyi nasip etsin inşallah :)
ılerıyı görmek ıstıyosan,bı erkek annesine nasıl davranıyorsa,karısına da oyle davranır..
çok doğru söylemişsiniz
bizde eşimle birbirimize aşıkken evlendik.
annesine, ailesine çok saygılıdır. evlenmeden önce hep buna dikkat etmişimdir.
bir erkek ailesinden kolay vazgeçebiliyorsa annesine sevgisi saygısı yoksa eşine de olmaz hep bunu derdim evlenmeden önce.
ki yanılmadım da aynen öyle..
annesine de bana da laf söylettirmez.çok hoşuma gider her zaman
Anneye düşkün olup esı ikinci plana atarsa ne olacak
arkadaşımız anneye düşkün olmaktan bahsetmemiş ki...
anne ne olursa olsun silinip atılamaz en kutsal varlıktır annelerimiz hepimiz için.
bir erkek annesine sevgisini saygısını yitiriyorsa eşine de sevgiyi saygıyı çok rahat yitirir.
sayın konu sahibi çok teşekkürler vallahi bu fırsat için 1 saattir aldatma,boşanma,şiddet konuları okumaktan içim şişmişti konunuz sayesinde mutlu evlilikleri de gördüm,günüm şenlendi.kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?