aşık olup evlenenler

işte tamda korkum bu ( allah ağız tadı aşk sevgi versin tatlım kıyamam ya(

Oy.oy.oy ne guzel yaa cok sevindim.senin adina Rabbim bir omur mutlu etsin sizide canim benim Allah hayirlisiyla tamamini erdirsin insallah tatlim♥bir ömür böyle mutlu olun♥♥

amin inşallah ilaç gibi geldin valla:))

Kımsnın jarekterı değişmez bence,sadece aynı evde yasayınca onceden gormedıklerını gorursun ro kadar,karşidakı insan nankor olmadısktan sonra sen ne kadar ıyıysen o da o kadar ıyidır bence .

Cok kavgali donemlerimiz olmustu. Yuzugunu iade ettim. Ayrildik. Sonra bana prenses gibi davranmaya basladi. Bir ilgi bir sevgi Allahim ama ucuyorum gozum dunyayi gormuyor bi an dusunemiyorum durup da. Evet dedim. Bikac ay daha boyle surdu. Sonra icinden bi hayvan cikti problemler bas gosterince.

justcm yakından takip ediyorum yaşadıklarını :S naptın tatlım nasılsın şimdi.s

Eşim evledikten sonra çok değişti.

Evlenmeden önce fazla kıskanç, kontrol delisi, huysuz, sıkılgan, taviz vermeyen, zor biriydi.

Şuan hiçbiri kalmadı cillop gibi bir koca oldu

Allaha şükür ki bende ki de aynı model :) tanıştığımız gün nasılsa hala aynı adam
çok şanslıyız

Eşim evledikten sonra çok değişti.

Evlenmeden önce fazla kıskanç, kontrol delisi, huysuz, sıkılgan, taviz vermeyen, zor biriydi.

Şuan hiçbiri kalmadı cillop gibi bir koca oldu

Allaha şükür ki bende ki de aynı model :) tanıştığımız gün nasılsa hala aynı adam
çok şanslıyız

ikinizde çok şanslıymışsınız gerçekten allah herkesin evliliğini böyle huzurlu aşkla ilerletmeyi nasip etsin inşallah :)

Biz cok kavga ettik.bencr ask bitiyor yerini sevgi aliyor.ben rsimi cok seciyorum oda beni birbirimizden ayri dyrmak cok zor.bir erkek devmisse sevmistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde aşık olarak evlendikk :) iyyiki evlenmişim hala aşığımm onaa her günde gidecekk artıyorrr..evlenmeden önce biraz sinirliydı ama simdi kaymak gibi oldu
işten eve gelirken nerdeyse uçarak geliyorr bende onu aynı o şekilde bekliyorumm :)bence korkmamalısın sonuçta aşık olduğun adamla evlenıyorsun sürekli ömrünün sonuna kadar birlktesin düşünseneee♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ılerıyı görmek ıstıyosan,bı erkek annesine nasıl davranıyorsa,karısına da oyle davranır..

çok doğru söylemişsiniz
bizde eşimle birbirimize aşıkken evlendik.
annesine, ailesine çok saygılıdır. evlenmeden önce hep buna dikkat etmişimdir.
bir erkek ailesinden kolay vazgeçebiliyorsa annesine sevgisi saygısı yoksa eşine de olmaz hep bunu derdim evlenmeden önce.
ki yanılmadım da aynen öyle..
annesine de bana da laf söylettirmez. çok hoşuma gider her zaman

tanıştığımız gün nasılsa şimdi de öyle. hiç değişmedi. hatta evlendikten sonra sevgisi ilgisi daha da arttı. ayrıca kadınlar da değişebilir. hep erkeklerde suç bulmayalım. önce özeleştiri.

yazdığım seyı doğru anlıyanlardan bırı olmuşsunuz..

aynen bu soyledıklerınızı kasttedmıstım..

Anneye düşkün olup esı ikinci plana atarsa ne olacak

arkadaşımız anneye düşkün olmaktan bahsetmemiş ki...
anne ne olursa olsun silinip atılamaz en kutsal varlıktır annelerimiz hepimiz için.
bir erkek annesine sevgisini saygısını yitiriyorsa eşine de sevgiyi saygıyı çok rahat yitirir.

O sans her zmn aynı olmuyor bence,

Onu tanıdığımda 23 yaşındaydım, arkadaştık
36'da evlendik
İlk gün neyse, şimdi de o artısı da, eksisi de
Değişen bir şey olmadı, bilmediğim bir huyu ile karşılaşmadım
Zaman zaman monotonlaşma gibi durumlar oluyor ama aşılıyor
Şimdi daha iyiyiz diyebilirim çünkü çekingen tarafı çoktu onu aştı

ben eşimle aşık olupta evlendik. değişti mi hayır değişmedi. daha önce nasılsa aynı...

evlenmeden öncede iş kolikti halen öle...

aslında en önemli yanılgı evlendikten sonrada değişir yanılgısı... evlenmeden önce ilgisizmi, değişmez.. çapkın mı değişmez... sinirli mi değişmez...

aşk olunca mantıklı düşünülmediği için değişti sanılıyor, ama değil. sadece gözdeki aşk perdesi aralandı

kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?
sayın konu sahibi çok teşekkürler vallahi bu fırsat için 1 saattir aldatma,boşanma,şiddet konuları okumaktan içim şişmişti konunuz sayesinde mutlu evlilikleri de gördüm,günüm şenlendi.Ben de daha yeni evliyim,çok şükür mutluyum da ama burayı okuyunca insanın içini karamsarlık kaplıyor yahu

Aile hayatini seven adam degismez.
Biz esimle cok severek evlendik,ilk gun eve nasil kosarak geliyosa simdi de oyle.
Yani adamlari degistirmeye calismak da nafile.
Bir arkadaşımın esi gece 11 e kadar kahveye takilir sonra eve gelir. Dukkanla kahve karsilikli tabi.
Adam pazar gununu bile ailesine ayirmaz.
Arkadasim sevgiliyken boyle olmadigini soyluyor ama yaniliyor. O adam aslinda hep kahve duskunuydu. Ama arkadasimin dunyadan haberi yoktu.
Daha doğrusu dukkan kahveyle karşılıklı oldugu icin adamin ne kadar vakit geçirdiğini bilemedi.
Bense esimi haftada bir hali sahaya gondermeye calisiyorum. O da ilk haftadan koca gobegiyle kosamadigi icin sakatlanip geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…