''Asil Bey'in'' halleri

Yok hiscim o da değildi:roflol: Sitesinen silmişler ama üyeyseniz burdan görebilirsiniz

Muslukta yıkanan Kedi

Kahkahalarla izledik bu manyağaa:roflol:

Ay ilahi nevcim gece gece güldürdün beni yawww :roflol:

Çok susamış bu yavru kuş napsın gariban... kaydirigubbakcemile3

Bir de başını daldırdıktan sonra dilini en az yüz defa şapırdatıyor ya koptum... Mannak ya... :roflol:

HıScim..Renk şifresi ile çözümlenmiş soru-cevaplarla iyi uğraşmışsın HıScim.. Ellerine sağlık.. a.s. 15 günlük mesajların cevabı da destan gibi olunca başka çare olamazdı herhalde.. Bravo valla! :hooray:
ışte sohbetin faydaları.. Bir tek Van kedisinin su sevdiğini bilmiyordum, sayende öğrenmiş oldum.. a.s.
Koşarken çalan çan aklıma Sarpımın ve lulutumun bebeklerini getirdi.. Çok kısa bir süre takabildikleri bebeklik tasmalarında çıngırak vardı.. O bebiş halleriyle çın çın da çın.. Güzel bir sesdi, hoşuma giderdi şimdi düşünüyorum da..
Asilin kuyruğunu keşfi normal yaş itibariyle de lulutun hala bakıyor olması ne ayak? :roflol: Hala anlayamadı mı acaba? :roflol:
Asilin nasıl hız yağtığı da fidyolardan kanıt zaten.. Kedi değil kuş mübarek.. ılk fidyoydu sanırım.. Hani peluş bir oyuncak peşinden koşuyordu ya.. Bir ara sadece bir tüy yığını geçmişti kameranın önünden :roflol:
Çalışan ama evde dost edinmek isteyenler demek ki köpeğe hiç bulaşmayacak.. Kedi evlat edinecekler.. ınsanın içi de rahat olur.. Özlem ayrı konu, ona çare yok elbette ama "Acaba şimdi ne yapıyordur?" diye düşünmek zor.. Lulutum ben daha rujumu sürerken küsme ve iç çekme moduna giriyor ne yazık ki..

yorgunum..Güzel bir tespit.. O zaman şöyle toparlayabiliriz belki de.. Köpekler yalnızken miskinleşir, ne yapacağını bilemez.. Köpek ya da insan mutlaka başka bir canlıya ihtiyaç duyarlar totolarını kaldırmak için :roflol:

nevkuşum..Yahu tam yeni bi'şey öğrenmenin keyfini sürüyordum ki kafa yine karıştı.. Su konusu karakterle ilintili öyle mi..
Su siyamın umurunda bile değil.. Hala aklı fikri oyunda.. Hem de HiS en nefret eden cins olduğunu belirttiği halde.. E-ee ne öğrendik şimdi? :roflol: :roflol: Hah buldum.. Hiçbir zaman genelleme yapmamak gerektiğini öğrendik.. :roflol:
Facebook fidyosunu izleyemedim nevkuşum.. Malum siteye üye olmadığım için olabilir mi acaba? Linki tıklayınca "login facebook" diye bir sayfa çıkıyor çünkü..?
Oleeeyy beee.. Derken çözmüş problemi nevkuşum.. :asigim: ızleyemesem çatlardım..
ınanılmaz bi'şey.. :lepi: Zekaya bak.. Kafadan damlayanları yudum yudum içen dudaklar.. Bir sonraki duşa kadar ciddiyetle dona kalan bakışlar.. Arada sırada ne olup bittiğinden de haberdar olmak için arka planı kontrol.. Süpermiş ya! Ellerine sağlık nevkuşum.. a.s.

Evet püsküütcüm epey uğraştım napalım 2 haftanın acısı anca çıkıyor.. kaydirigubbakcemile3

Ben de bir tek Van kedisinin su sevdiğini sanıyordum ama araştırmalar sonucu bunun pek de cinse dayalı olmadığını bulduk... Hatta belgesel çalışmalarımız bile var... Devamı da gelir sanıryorsam... kaydirigubbakcemile3

He he bu hayvanların hepsi aynı sanırım kuyruk düşkünü hepsi de :roflol:

Evet köpeğe göre daha rahat kedi bakımı ama onlar da evde yalnız kaldıkları zaman çok özlüyorlar... Eve gelince en az yarım saat kendilerini sevdirmeye çalışıyorlar... a.s

Son düzenleme:
canim bey asil bey cok sekermis valla resimlere bakarken eridim bittim bende makina alcam kizimin resimlerini koycam cok istiyomm vallaa cok tatli yerim asilbeyimi ben

canim bey asil bey cok sekermis valla resimlere bakarken eridim bittim bende makina alcam kizimin resimlerini koycam cok istiyomm vallaa cok tatli yerim asilbeyimi ben

Teşekkür ederiz teyzesi... Sen de Prenses in resimlerini ekle de biraz da biz yiyelim onu oldu mu yerimseniben

evet canim benim asilzademiz dans krali olcak buyuyunce baksana bebekken bile carliston yapiomus kereta yerim onu ben

Hoptek bilem oynuyor benim oğlum :roflol:

Teşekkür ederiz teyzesi... Sen de Prenses in resimlerini ekle de biraz da biz yiyelim onu oldu mu yerimseniben

Hoptek bilem oynuyor benim oğlum :roflol:

ahh canimm benim en yakin zamanda digital makina alcam poz poz cekcem koycam allahin izniyle tatlim asil beyime bayildim ama sende koy daha resimlerini olurmu canim benim>?

ahh canimm benim en yakin zamanda digital makina alcam poz poz cekcem koycam allahin izniyle tatlim asil beyime bayildim ama sende koy daha resimlerini olurmu canim benim>?

Siz istersiniz de eklemez miyim yavhu? :1hug:

Daha demincek kocaman bir sineğin peşinden koşuyordu şebek :roflol:

Allah'ım çok şeker ya..Maaşallah tatlım benim..Oyy..ben de istiyorum kedi beslemek ama bu tüy derdi beni çok etkiliyor yamafoldumben

Biz istesek eklemeyecen demi nan:mymeka:

Bende siz 4 pati eklersem bidaha:dilcikar: :roflol:

Son foto koltukta yatış ve bakış bitirildiğim andır:asigim:

Siz istersiniz de eklemez miyim yavhu? :1hug:

Daha demincek kocaman bir sineğin peşinden koşuyordu şebek :roflol:

]

:asigim: Yahu nasıl bir surattır o, nasıl bakışlardır bunlar Şeniz Sanki dile gelip de konuşacak Asil Aga kaydirigubbakcemile3

Biz istesek eklemeyecen demi nan:mymeka:

Bende siz 4 pati eklersem bidaha:dilcikar: :roflol:

Son foto koltukta yatış ve bakış bitirildiğim andır:asigim:

:mymeka: Densize de bakın hele a dostlar akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…