Yok hiscim o da değildi:roflol: Sitesinen silmişler ama üyeyseniz burdan görebilirsiniz
Muslukta yıkanan Kedi
Kahkahalarla izledik bu manyağaa:roflol:
Yok hiscim o da değildi:roflol: Sitesinen silmişler ama üyeyseniz burdan görebilirsiniz
Muslukta yıkanan Kedi
Muslukta yıkanan Kedi
Bu da telefonla yıkanıyor mannak ya.... :roflol:
Suyu Seven Kedi - suyu seven kedi kediler kedi videosu banyo duş almak kedilerin temizliği kedilerin bakımı sevimli kedi
HıScim..Renk şifresi ile çözümlenmiş soru-cevaplarla iyi uğraşmışsın HıScim.. Ellerine sağlık.. a.s. 15 günlük mesajların cevabı da destan gibi olunca başka çare olamazdı herhalde.. Bravo valla! :hooray:
ışte sohbetin faydaları.. Bir tek Van kedisinin su sevdiğini bilmiyordum, sayende öğrenmiş oldum.. a.s.
Koşarken çalan çan aklıma Sarpımın ve lulutumun bebeklerini getirdi.. Çok kısa bir süre takabildikleri bebeklik tasmalarında çıngırak vardı.. O bebiş halleriyle çın çın da çın.. Güzel bir sesdi, hoşuma giderdi şimdi düşünüyorum da..
Asilin kuyruğunu keşfi normal yaş itibariyle de lulutun hala bakıyor olması ne ayak? :roflol: Hala anlayamadı mı acaba? :roflol:
Asilin nasıl hız yağtığı da fidyolardan kanıt zaten.. Kedi değil kuş mübarek.. ılk fidyoydu sanırım.. Hani peluş bir oyuncak peşinden koşuyordu ya.. Bir ara sadece bir tüy yığını geçmişti kameranın önünden :roflol:
Çalışan ama evde dost edinmek isteyenler demek ki köpeğe hiç bulaşmayacak.. Kedi evlat edinecekler.. ınsanın içi de rahat olur.. Özlem ayrı konu, ona çare yok elbette ama "Acaba şimdi ne yapıyordur?" diye düşünmek zor.. Lulutum ben daha rujumu sürerken küsme ve iç çekme moduna giriyor ne yazık ki..
:roflol: Tekrar tekrar bakıyorum ve Asil'in yanılmıyorsam Çarliston yaptığını fark ediyorum kaydirigubbakcemile3 Şeniz
canim bey asil bey cok sekermis valla resimlere bakarken eridim bittim bende makina alcam kizimin resimlerini koycam cok istiyomm vallaa cok tatli yerim asilbeyimi ben
evet canim benim asilzademiz dans krali olcak buyuyunce baksana bebekken bile carliston yapiomus kereta yerim onu ben
Teşekkür ederiz teyzesi... Sen de Prenses in resimlerini ekle de biraz da biz yiyelim onu oldu mu yerimseniben
Hoptek bilem oynuyor benim oğlum :roflol:
ahh canimm benim en yakin zamanda digital makina alcam poz poz cekcem koycam allahin izniyle tatlim asil beyime bayildim ama sende koy daha resimlerini olurmu canim benim>?
Siz istersiniz de eklemez miyim yavhu? :1hug:
Daha demincek kocaman bir sineğin peşinden koşuyordu şebek :roflol:
Siz istersiniz de eklemez miyim yavhu? :1hug:
Daha demincek kocaman bir sineğin peşinden koşuyordu şebek :roflol:
]
Biz istesek eklemeyecen demi nan:mymeka:
Bende siz 4 pati eklersem bidaha:dilcikar: :roflol:
Son foto koltukta yatış ve bakış bitirildiğim andır:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?