''Asil Bey'in'' halleri

Hiii amanın bu Cindy, Mercan ve Çaki'nin yolundan gidici:roflol:

Hiscim tavsiyem oraya çıktığı an kararlı bir "Hayır" ile indirmen. Yoksa devamı gelecektir.

Bir de akan suya alışırsa kabından içmez. Bknz:Cindy-Mercan-Çaki

ıçlerinde bi adam Badem çıktı be:roflol:

Ahh ahh bu Asil baya yaramaz olcak:roflol:

Hiç sorma yaramazın önde gideni...kaydirigubbakcemile3

Önceleri duşa kabinin kapısını açık bırakıyordum içine girip banyodan su içiyordu... Gördüğüm anda hemen kapıyı kapatıyordum artık sürekli de kapalı tutuyorum bu yüzden banyo olayından vazgeçti... Şimdi de artık boyu yetişiyor ya atlıyor tezgaha oraya gidip kokluyor su arıyor... Her gördüğüm de postalıyorum... Su kabı yukarıda olduğu için üşeniyor galiba bir kat yukarı çıkmaya... kaydirigubbakcemile3 Çünkü yukarda geziyorsa eğer aşağı inmiyor kabından içiyor uyanık sırnaşık şey

SUDAN ÇIKMIŞ BALIĞA DÖNDÜK :sinifsinif:

BEN DıLıMLE BURNUMA DOKUNABıLıYOVUM :dilcikar:

Son düzenleme:
Amaniiiin :1shok: tezgah çetesine bi' üye daha eklenmiş kaydirigubbakcemile3

Asiiil lmaz: oldu mu şimdi ama, kızdı kızdı annen bak :umursamaz: sana düşkünlüğünden fazla sert çıkamıyor ama sen de biraz onu düşün, yazık değil mi :umursamaz: oraları temizlemekle geçireceği vakti seninle oynamaya harcasa fena mı olur yerimseniben

(bir de böyle deneyelim dedim, bakalım çete üyesi Asil yiyecek mi kaydirigubbakcemile3)

Hisçim acilen alt kata da bir su kabı göründü senin falda a.s

Oyhhh camdan camasını yesinler, kolyemiz(tasma deel o :dilcikar:) de yakıyor hani sengözlerimebaksanab

ŞURDAN YAVAŞ YAVAŞ KAÇSAM MI Kı?

ANNEM FARK ETMEZ ıNŞALLAH

YAKALANDIK YAW KAHRETSıN...

Son düzenleme:

Hehee valla ya çeteye dahil oldu bizimki... Merakından bir gün başına bişey gelecek ama bakalım... sırnaşık şey

Haklısın sanırım alt kata da bir su bir yemek kabı şart oldu, şimdi yine enerjik ama büyüdükçe tembel zihni olur bu :roflol:

Tasmamız pardon kolyemiz (kaydirigubbakcemile3) veteriner ablamızın hediyesi...

BENİM TAM DÖRT PATİM VAR... :dilcikar: İKİSİ AÇIK İKİSİ KAPALI... YAAA alkisalkisalkis

Yufkama katılıyorum acilen alt kata su kabızemuszemus

ŞURDAN YAVAŞ YAVAŞ KAÇSAM MI Kİ?

ANNEM FARK ETMEZ İNŞALLAH

YAKALANDIK YAW KAHRETSİN...

Hiii, bu pozu biliyorum Cindy'den :roflol:Bir daha tövbe yıkamadım ama iyi suda durmuş. yırtarlar yav çıkmak için

Videoda ki hali ne nan :roflol:

Ölü taklidi yapıyor sanki sıpa:roflol:

Hem uyuyor hem masaj yaptırıyor sıpa kaydirigubbakcemile3

Dailymotion - Uykucu - Hayvanlar Kanalı

:1shok: :roflol: yahu başta gözü açık değil miydi, numara yapıyor sıpa yaa kaydirigubbakcemile3 uyusa bile onca okşanmaya azıcık harket etmez mi yaa, makaraları nasıl da koyuvermiş mırıl mırıl :asigim:

banyo fotolarına :teselli: 4 patisine de poşetin içine girip nereye kaçmayı planlıyor acep CADIARZU :roflol:

Yufkama katılıyorum acilen alt kata su kabızemuszemus

Hiii, bu pozu biliyorum Cindy'den :roflol:Bir daha tövbe yıkamadım ama iyi suda durmuş. yırtarlar yav çıkmak için

Aşağı su kabı koyma görevi hakkıyla yerine getirilmiştir yerimseniben

Aslında Asil in ilk yıkanması değil bu... 10-15 güne bir yıkanıyoruz çok sorun çıkarmıyor aslında... Ama hep duşakabinin içine sokup yıkıyordum bu sefer leğene katayım bakalım ne yapacak dedim... Kaçmaya çalıştı şebek...kaydirigubbakcemile3 Sonra da fotolarını çektim.

Videoda ki hali ne nan :roflol:

Ölü taklidi yapıyor sanki sıpa:roflol:

He he beşlik simit gibi kuruluyor sıpa :roflol:

Aslında ilk başta uyuyordu sonra biraz okşadığımda uyandı gözlerini açtı ama hiç istifini bozmadı... Sanki bana masaj yap der gibi... Ben okşadıkçada uykuya daldı tekrar kuşum :asigim:

Yorguncum teşekkür ediyoruz teyzesi a.s. Poşetin içine ne amaçla girdiğini de bir sonraki videoda göreceksiniz... Şeniz

Sabır mı hee evet siteden ağır aksak yüklendiği için haklısın Asil'im laelaelaelaelae Aman sen oyunculuğu annen de kameramanlığı aksatmasın yeter bana :Saruboceq:

O ne popo sallama yaa :roflol: Hani Asil çok asil ya, birden çok komik geldi, bir de patiyi boğa gibi yere sürtüyor kaydirigubbakcemile3 2 poşetli bölümde ortada bir de top olsaydı, hani diyecektim çift kale tek futbolcu maç yapıyor :roflol: 41'lerce kere Asil'e, boy pos minik kaplan gibi salınıyor vallahi sengözlerimebaksanab

nan Asil orda pozisyon alıyor, av halinde saldırmadan önce o popo sallanarak yukarı çıkar veeee fırlaaaa:roflol:

Sizde çocuğa popo sallıyo diyosunuz ayıp :dilcikar:

Hayır Badem'de sallayıp durur herdaim bişeyler kovaladığı için oğlumunda adı çıksın istemedim tamam tamam zaten çıktı ama:roflol:

Bu arada Asilin bacak boyu dikkatimi çekti uzun gibi duruyor işallah ilerde badem amcası gibi yarma olur:roflol:

5 aylık demi bizimkilerle hemen hemen aynı bizimkilerin bacak boyu anneye çekmiş kısa asile göre.

Ki şükür ediyorum evde 3 yarmayla naapardım ben:tomato:

1. :mymeka: biz bilmiyoz sanki av için saldırma pozisyonu olduğunu, limon sıkmasana esprinin içine :dilcikar:

2. dop badem diye türkü söylüyon nerdeyse bi de adı çıkmasın diyosun :roflol:

3. hee doğru badem de nev aplasına çektiydi di mi yarmalıkta -tatlicadiarzu-

4. seninkilerin zaten uzun olsaydı bile çok belli olmazdı ki o tüylerin içinde kaydirigubbakcemile3 bademim gibi yarma olaydılar... kafamçokkarıştı

1-:umursamazpuyorumnanaktan

2-(2 diye f2 ye basıyom:roflol:) :mymeka::mymeka:zemuszemus

3- :mymeka::mymeka:

4- Badem kısa olsaydı tam şişko olurdu nan:roflol:Herkezde en çok Badem'den korkuyo halbukli en efendi en masumları o:roflol:Yavru diye Çaki Mercana yanaşanların sonu hazin bir son oluyor:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…