''Asil Bey'in'' halleri

Allah'ım çok şeker ya..Maaşallah tatlım benim..Oyy..ben de istiyorum kedi beslemek ama bu tüy derdi beni çok etkiliyor yamafoldumben

Teşekkür ediyoruz... a.s.

Aslında Asil in pek tüy sorunu yok veterineri de çok kaliteli mama mı veriyorsunuz maşallah çok güzel tüyleri diyor... Veterineri olarak kendi kendime nazar etcem diyor.. kaydirigubbakcemile3

Çok uzun tüylü bir kedi olmazsa ve de iyi bakılırsa çok sorun yaşamıyorsunuz. Asil in tüyleri çok uzun değil ama yine de var ve gün geçtikçe daha da uzuyor.. Büyüyor şebek...kaydirigubbakcemile3 Ama tüy dökme sorunu yok en azından şimdilik... Yattığı yastıklara kadar hepsini kontrol ediyorum. Sadece üzerimizde biraz tüyleri kalıyor onu da koli bantıyla cırt cırt yapıştırıp alıyorum tüy müy kalmıyor... yerimseniben

Biz istesek eklemeyecen demi nan:mymeka:

Bende siz 4 pati eklersem bidaha:dilcikar: :roflol:

Son foto koltukta yatış ve bakış bitirildiğim andır:asigim:

"Siz" kelimesini kullanmamın amacı hepinizi kastetmekti.... Zira burda samimiyetine güvendiğim için hiçbir tekil arkadaşıma "siz" kelimesiyle hitap etmem. :dilcikar: Hem ne zaman foto video istediniz de yüklemedik nankör köfte :mymeka::dilcikar:

He he sen dayanamayıp 4 pati eklersin bize... Di mi? :Saruboceq:

ay pek tatalı buuu maşallah

Pek datluu ablası teşekkür ederiz... a.s.

oyy cok tsk ederimm tatlimmm saoll valla yerimm ben asilbeyii cok seker bizim zillide sinek avcisi:))

Sinek böcek örümcek ve bilimum böcek çeşitleri Asil in en nefret ettiği şeyler... Bir gün camdan dışarı fırlayacak bu yüzden ya bakalım kaydirigubbakcemile3

:asigim: Yahu nasıl bir surattır o, nasıl bakışlardır bunlar Şeniz Sanki dile gelip de konuşacak Asil Aga kaydirigubbakcemile3

:mymeka: Densize de bakın hele a dostlar akannehir

Gözleriyle konuşuyor ablası o... Ondan öyle... a.s

He he ben diyecektim ama alınır deyin demediydim... Kalbimi okudun yorgunum.. :roflol:

Oyyy ne tatli beee.Cok seker bisey bu maasallah.

Teşekkürler... a.s. Her zaman ki halimiz ukalalık gibin olmasın ama hep şirinizdir.. kaydirigubbakcemile3

Demek yufkaya katılıyodun hemi hiscim:roflol:

Bittiniz siz adresleri verin Bademi peşinden Mercanı yolluyorum:roflol:

Bademden aldığınız darbelerle yere düşünce Mercanın ne yaptığını videoda gördünüz:roflol: Kötüyüm çok nan :roflol:

Siz istersiniz de eklemez miyim yavhu? :1hug:

Daha demincek kocaman bir sineğin peşinden koşuyordu şebek :roflol:

Adamın sinek yakalaması bile asil kardeşim..
Boncuklar da renk renk.. yerimseniben kaydirigubbakcemile2

Aman Allahım :1shok: İşin ucunda Badem varsa pes ederim ben. Pessss :roflol:

Adamın sinek yakalaması bile asil kardeşim..
Boncuklar da renk renk.. yerimseniben kaydirigubbakcemile2

He he gözü hep havada şebeğin... :roflol:

Ah ah ne hayallerim vardı... Bir yandan mırıldayan kedimi sever bir yandan kahvemi içer bir yandan da kitabımı okurum derdim ama yok yok Asil bana kitap okutmamakta kararlı... :umursamaz:

Üstüne kapaklandı bir de uyus vermiyor kitabımı... :sinifsinif:

Çitlenbiğim beniiiiim.... Yakışıklı oğlum... :asigim:

Siz istersiniz de eklemez miyim yavhu? :1hug:

Daha demincek kocaman bir sineğin peşinden koşuyordu şebek :roflol:

ay ben ölürüm ona akannehir

ben kıyamam ona :1hug:

gözlere bak gözlere :asigim:

zıpır yaratık sositososito

çok çok tatlı gerçekten :icecream:

hep böyle heppp opuyorumnanaktan

Facebook üyesi olmadığım için izleyemiyorum HİScim.. yerimseniben

Bir de burdan dene bakalım püsküütcüm...

Simon's Cat 'Fly Guy' [VIDEO]

ay ben ölürüm ona akannehir

ben kıyamam ona :1hug:

gözlere bak gözlere :asigim:

zıpır yaratık sositososito

çok çok tatlı gerçekten :icecream:

hep böyle heppp opuyorumnanaktan

Teşekkür ediyoruz ablası... Tatlının önde gideni zıpır... kaydirigubbakcemile3

Bayramda tatildeydik, o yüzden Asil fotoları eklenemedi... Tatilde Asil i o kadar özledim ki gördüğüm bütün kedileri mıncıkladım.. Tatil dönüşü bir de ne göreyim bizim ASıL bu yeşil gözlü dilbere aşık olmuş... Camdan Cama aşk... :asigim: Anca bu kadar olur... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Ne güzel fotolar bunlar böyle..? :asigim:
Süper yakalamışsın Hiscim yaaa..
Öyle bir dalmış ki seninki kız meselesine, seni bile farketmemiş hale bak.. :roflol: Sondan bir önceki fotoda sokak kızı ırmanın ağız pozisyonunun bir nedeni var mıdır? Asil de zıplamış yan tarafa sanki tırsmış gibi.. Naklen izlediğin için yorumun vardır mutlaka..

Not: Simon's Cat linkine tıkladım.. Sayfa açılmakla beraber video bir türlü inemedi.. Ama laf süper.. Everyday is Caturday :roflol: Arada denerim dilerim açılır..

Son düzenleme:

akannehir Bu kız parçalar bizim oğlanı eli maşalı cadı galiba
iç ses: ;püsküütüme benziyorum zamanla sanırım, bir kaynana havası hissettim üzerimde :kedi: :tomato:

Asil bir yandan Lulut bir yandan delikafadulden bu sene yine bebek seveceğiz anlaşılan, Mercan&Çaki abilik yapar artık onlara opuyorumnanaktan ...

Evet canım ya hiç tınlamadı bile beni ilgi tamamen dilber hanımdaydı :dilcikar:

O İrmandaki roflol:) ağız pozisyonunun nedeni şudur ki: Meğer yeşil gözlü dilber acıkmış, bir de orda Asil i görünce o da mırnavlamaya başladı ben de o sırada çekmişim... Asil in de tırstığı falan yok, o sırada devamlı cam kenarında volta atıyordu bir o yana bir bu yana ondan öyle çıkmış... kaydirigubbakcemile3

Bir de ordan izleyemediysen, Google a Simon's Cat - Fly Guy yaz, izleyebilecek bir çok alternatif çıkar, zaten Simon's Cat serisi çok meşhurdur, hepsini de izleyebilirsin... Ölüyorum ben gülmekten izlerken...yerimseniben

He he eli maşalı ki ne maşalı :umursamaz: Sokak kapısını açtım içeri gelsin de biraz Asil le oynaşsınlar diye, hatta mama ve peynir falan verdim, onları yedi içeri girmeden kaçtı gitti şırfıntı... :mymeka: Sonra yine cama dadandı Asil e kur yapıyor şıllık :dilcikar: Sankim ben de mi kaynana havalarına girdim ne.. :roflol:

Bu arada eşim görmüş garibim Asil bugün cam kenarına gidip epey bir camdan bakmış, artık yolarını mı gözlüyordur nedir... Allam ya... kaydirigubbakcemile3

Benzeyecek daha iyi bi'şey bulsaydın be yorgunum.. :roflol: :roflol:
Bak, sayemde çevremdeki erkekler sonsuza kadar bekar kalıyor.. (Kocabey hariç nedense) :roflol:

Benzeyecek daha iyi bi'şey bulsaydın be yorgunum.. :roflol: :roflol:
Bak, sayemde çevremdeki erkekler sonsuza kadar bekar kalıyor.. (Kocabey hariç nedense) :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: Yine vitamini kaptım! opuyorumnanaktan

Hisçim, bir geldim kk'ya yoklama alayım diye: püsküüt-lulut tamam ama his-asil yok :gitme:

Yoksa o camdaki eli maşalı kızla işi pişirdi mi bizim oğlan akannehir

Tez zamanda haberlerinizi yeni fotoları görmek dileğiyle... :Saruboceq:

Yok canım ya işi falan pişiremedi bizim şebek oğlan:) Gerçi dilber hanım geldiği de yok, biriki sefer gördüm sadece...

Okullar açıldı ya devlete belge hazırlama işleriyle uğraşıyoruz şu günlerde benneyaptımki Asil i bırak kendimle bile ilgilenemiyorum... Neyse Allah tan bitti, bu hafta video ekleyeceğim, az sabır Şeniz

ben bu asilbeyi yerim yerimm cok seker canimm

Teşekkür ederim canım, ekmek arası yaparım hemen senin içinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…