:mymeka: Densize de bakın hele a dostlar akannehir
Allah'ım çok şeker ya..Maaşallah tatlım benim..Oyy..ben de istiyorum kedi beslemek ama bu tüy derdi beni çok etkiliyor yamafoldumben
Biz istesek eklemeyecen demi nan:mymeka:
Bende siz 4 pati eklersem bidaha:dilcikar: :roflol:
Son foto koltukta yatış ve bakış bitirildiğim andır:asigim:
ay pek tatalı buuu maşallah
oyy cok tsk ederimm tatlimmm saoll valla yerimm ben asilbeyii cok seker bizim zillide sinek avcisi:))
:asigim: Yahu nasıl bir surattır o, nasıl bakışlardır bunlar Şeniz Sanki dile gelip de konuşacak Asil Aga kaydirigubbakcemile3
:mymeka: Densize de bakın hele a dostlar akannehir
Oyyy ne tatli beee.Cok seker bisey bu maasallah.
Siz istersiniz de eklemez miyim yavhu? :1hug:
Daha demincek kocaman bir sineğin peşinden koşuyordu şebek :roflol:
Demek yufkaya katılıyodun hemi hiscim:roflol:
Bittiniz siz adresleri verin Bademi peşinden Mercanı yolluyorum:roflol:
Bademden aldığınız darbelerle yere düşünce Mercanın ne yaptığını videoda gördünüz:roflol: Kötüyüm çok nan :roflol:
Adamın sinek yakalaması bile asil kardeşim..
Boncuklar da renk renk.. yerimseniben kaydirigubbakcemile2
He he izleyin arkadaşlar çok komik.... Tıpkı Asil ya, tabii ki son sahne hariç :roflol:
Login | Facebook
Siz istersiniz de eklemez miyim yavhu? :1hug:
Daha demincek kocaman bir sineğin peşinden koşuyordu şebek :roflol:
Facebook üyesi olmadığım için izleyemiyorum HİScim.. yerimseniben
ay ben ölürüm ona akannehir
ben kıyamam ona :1hug:
gözlere bak gözlere :asigim:
zıpır yaratık sositososito
çok çok tatlı gerçekten :icecream:
hep böyle heppp opuyorumnanaktan
Bayramda tatildeydik, o yüzden Asil fotoları eklenemedi... Tatilde Asil i o kadar özledim ki gördüğüm bütün kedileri mıncıkladım.. Tatil dönüşü bir de ne göreyim bizim ASİL bu yeşil gözlü dilbere aşık olmuş... Camdan Cama aşk... :asigim: Anca bu kadar olur... kaydirigubbakcemile3
]
Ne güzel fotolar bunlar böyle..? :asigim:
Süper yakalamışsın Hiscim yaaa..
Öyle bir dalmış ki seninki kız meselesine, seni bile farketmemiş hale bak.. :roflol: Sondan bir önceki fotoda sokak kızı İrmanın ağız pozisyonunun bir nedeni var mıdır? Asil de zıplamış yan tarafa sanki tırsmış gibi.. Naklen izlediğin için yorumun vardır mutlaka..
Not: Simon's Cat linkine tıkladım.. Sayfa açılmakla beraber video bir türlü inemedi.. Ama laf süper.. Everyday is Caturday :roflol: Arada denerim dilerim açılır..
akannehir Bu kız parçalar bizim oğlanı eli maşalı cadı galiba
iç ses: ;püsküütüme benziyorum zamanla sanırım, bir kaynana havası hissettim üzerimde :kedi: :tomato:
Asil bir yandan Lulut bir yandan delikafadulden bu sene yine bebek seveceğiz anlaşılan, Mercan&Çaki abilik yapar artık onlara opuyorumnanaktan...
akannehir Bu kız parçalar bizim oğlanı eli maşalı cadı galiba
iç ses: ;püsküütüme benziyorum zamanla sanırım, bir kaynana havası hissettim üzerimde :kedi: :tomato:
Asil bir yandan Lulut bir yandan delikafadulden bu sene yine bebek seveceğiz anlaşılan, Mercan&Çaki abilik yapar artık onlara opuyorumnanaktan...
Benzeyecek daha iyi bi'şey bulsaydın be yorgunum.. :roflol: :roflol:
Bak, sayemde çevremdeki erkekler sonsuza kadar bekar kalıyor.. (Kocabey hariç nedense) :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: Yine vitamini kaptım! opuyorumnanaktan
Hisçim, bir geldim kk'ya yoklama alayım diye: püsküüt-lulut tamam ama his-asil yok :gitme:
Yoksa o camdaki eli maşalı kızla işi pişirdi mi bizim oğlan akannehir
Tez zamanda haberlerinizi yeni fotoları görmek dileğiyle... :Saruboceq:
ben bu asilbeyi yerim yerimm cok seker canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?