Sabır mı hee evet siteden ağır aksak yüklendiği için haklısın Asil'im laelaelaelaelae Aman sen oyunculuğu annen de kameramanlığı aksatmasın yeter bana :Saruboceq:
O ne popo sallama yaa :roflol: Hani Asil çok asil ya, birden çok komik geldi, bir de patiyi boğa gibi yere sürtüyor kaydirigubbakcemile3 2 poşetli bölümde ortada bir de top olsaydı, hani diyecektim çift kale tek futbolcu maç yapıyor :roflol: 41'lerce kereAsil'e, boy pos minik kaplan gibi salınıyor vallahi sengözlerimebaksanab
nan Asil orda pozisyon alıyor, av halinde saldırmadan önce o popo sallanarak yukarı çıkar veeee fırlaaaa:roflol:
Sizde çocuğa popo sallıyo diyosunuz ayıp :dilcikar:
Hayır Badem'de sallayıp durur herdaim bişeyler kovaladığı için oğlumunda adı çıksın istemedim tamam tamam zaten çıktı ama:roflol:
Bu arada Asilin bacak boyu dikkatimi çekti uzun gibi duruyor işallah ilerde badem amcası gibi yarma olur:roflol:
5 aylık demi bizimkilerle hemen hemen aynı bizimkilerin bacak boyu anneye çekmiş kısa asile göre.
Ki şükür ediyorum evde 3 yarmayla naapardım ben:tomato:
Badem'inde işte ilginç ki bacak boyu çok uzun. Veteriner de demişti yavrular babaya çekerse yandınız diye:roflol:
Yaramazlık mı o da ne duymamış olimm:roflol: Benimkiler çok uslu kaydirigubbakcemile2
Yavhu dört tane kedi var hepsi uslu olsa nolcek... Yani bir kediyle ev evlikten çıkıyorsa dört kediyi düşünemiyorum delikafadulden
Uslu derken mübala yapıyordum nan:roflol:
Ahh o yaptıklarıÇok üzgünüm çoookGece gündüz uyutmazlar saçımı yolarlar uyandırmak için ben kalkıncada hadi oynayalım derler ben gözler pörtlekakannehir
Yemek yedirtmezler:roflolaha anlatmayayım:roflol:
Mubala yaptığını biliyorum ben de mubalana bir espiri yapayım dediydim emme :dilcikar:
Yavhu bu kedilerin saç takıntısı nerden geliyor acaba? Asil de tüm gece tepemizden inmiyor, uyandığında da saçımızı başımızı yemeye çalışıyor, kafamızı ısırıyor kerata kaydirigubbakcemile3
Benim meleğim de koltuğun arkasına çıkar benim at kuyruğa sarılıp yalamaya başlardı. Ama ne iştahla cokacimcoook :gitme:
Minnaklığa bakınız ya.. O sarkan yeşil boncuğunu yesinler..
Kediler suyu sevmez diye duymuştum.. Asil merakla bakıyor.. sanırım henüz sevip sevmediğine karar verememiş..GALİBA KIZDI...:çok üzgünüm:
Sallanan boncuğun devamı buradaymış ve de çok bi’şahaneymiş..CAMDAN CAMAAAA:)
Bİ SİNEK GÖRDÜM SANKİ ....
O nasıl yatış öyle yaaaaaaaaaaaaa.. O nasıl kendini sevdirmeeeeek?!?!
Ay ay aaaay kişiye özel fidyo çekilmiş :hooray: O popoya kurban olsunlar.. zarif adamın poposu da zarif oluyo yahu.. Ya da popo zarif olduğu için mi adam zarif duruyor.. :roflol: Mavi beyaz poşetten çıkarken salladı poposunu mannak yaaa .. Bi’de kırmızı beyaz poşetteyken dönüp de kuyruğunu incelemedi mi ona koptum.. Sanki o kuyruğun kendisine ait olduğunu o an kavradı :roflol:Alın size Asil in poşet sevdası:) buyrunnnnnnnnn
Püsküütcüm bu video özellikle senin için... a.s. Eğer dikkatli bakarsan bikaç yerde Asil in az da olsa popo salladığını görebilirsin. Artık tatil dönüşü izlersin.yerimseniben
Dailymotion - Asil poşet oynuyor - Hayvanlar Kanalı
O fare dükkanın sakin sularında raflarında beklerken oldukça güçlü ve dayanıklı görünüyordu.. Tabe o zaman bilmiyoduk veletlerin nasıl canavar kişilikte olduklarını.. Yoksa üzerine beton döker öyle yollardım :roflol:Senin genellemesin çıkarımını yirim opuyorumnanaktan
Valla püskütüm ben yatıyorsam oyuna katılmamışsam senin aldığın:asigim: fare ile oynuyorlar:roflol:
O fareyi de çekecem fotosunu ne halde olduğunu:roflol: Yardılar bağırsakları çıktı allama düdüğü yok artık:roflol: Kuyruğuna yemişler:roflolDerken kopardılar)
Ama hala fareye deliler. Mercan oynarken, çaki gelirse bir hırlıyor vermem diye sorma. GEcenin 5 inde de fareyi zıplatırken TV nin üstüne konmuş fare. Ben de uyuyordum. Mercan onu alacma diye TV sehbasına zıplayınca olanlar oldu kaplumbağalar hariç herşey yerdeydi düşün o sese ben nasıl sıçradım:roflol:
Offf amma çenem uzadıYani çıkarım kısman çok doğru hatta bensiz daha manyak oynuyolar:roflol:
Olimpiyatlarda TR yi temsilen jimnastik branşında yer alması taraftarıyım.. Kıvraklığa bak yahu! :roflol: Dönerken düğüm olup kalacak yakında.. :roflol:
Minnaklığa bakınız ya.. O sarkan yeşil boncuğunu yesinler..
Kediler suyu sevmez diye duymuştum.. Asil merakla bakıyor.. sanırım henüz sevip sevmediğine karar verememiş..
Bu fotodaki bakışlar bir harika..
Not: Ama sonraki fotolarda suyu sevmediğine karar vermiş olduğu da gözümden kaçmadı..
Sallanan boncuğun devamı buradaymış ve de çok bi’şahaneymiş..
Büyük yerden gelen emre göre güzel bir “kolye” demek istiyorum.. yerimseniben Patisinin altındaki sarışınlık da pek bi'güzelmiş.. zemuszemus
O nasıl yatış öyle yaaaaaaaaaaaaa.. O nasıl kendini sevdirmeeeeek?!?!
ılk saniyelerdeki çizikli çoraplı ayaklı hareketi görmesem diyecem ki fidyo değil foto.. O daldan dala zıplayan hal gitmiş.. yerine uyuşuk bi’ Asil Beycik gelmiş.. Hoş gelmiş..
Kolye koleksiyonuna da hayran kalmamak mümkün değil..
Kolunun altını severken benim için hoş oldu sanarsın benimki okşandı.. Gıdıklanmama ramak kala ellerinin yönü değiştiği için teşekkürler HıScim..
Ay ay aaaay kişiye özel fidyo çekilmiş :hooray: O popoya kurban olsunlar.. zarif adamın poposu da zarif oluyo yahu.. Ya da popo zarif olduğu için mi adam zarif duruyor.. :roflol: Mavi beyaz poşetten çıkarken salladı poposunu mannak yaaa .. Bi’de kırmızı beyaz poşetteyken dönüp de kuyruğunu incelemedi mi ona koptum.. Sanki o kuyruğun kendisine ait olduğunu o an kavradı :roflol:
Poşet kovalamaca derken hoooop karton çantayı yuvası olarak benimser Asil Beycik.. Ablası sen ona küçük bir ev al bari.. Kendi sınırlarına önem veriyor anladığım kadarı ile..
Bi’de ne dicem.. kedilerin oyun oynamak için insana ihtiyaç duymaması dikkatimi çekiyor.. Lulut hayatta tek başına oynamaz.. Yanımda öylece yatıp bekler.. Sarp da öyleydi… Şimdi 4patiden sonra Asil beyin kişiliğinden yaptığım çıkarım bu.. Bu sadece bir çıkarım sakın sakın genelleme değil ha.. yerimseniben
Bir poşete bir kutuya.. ablayla saklambaç mı oynuyor bu şımarık? :roflol: Bir ara da pusu kurdu sanki.. Önce dondu kaldı.. Sonra kulaklar kabardı ve avına yavaş yavaş yaklaştı.. Acaba ne diye merakla beklerken meğer sadece uzun atlama denemesiymiş..
Daha bebek olduğundan mı yapısından mı bilemiyorum ama çok narin bir bey bu yahu.. Bedeni de adı gibi..
Ve derken bir atlama daha… Hoooooop torbanın içine.. hedef 12 :lepi: Koptum yaaaa poşete uzun atlama rekorunu bildirmek lazım yetkililere..
Püsküütüm de gelmesiyle Asil'in topiği de coşmuş, alıntı yapayım demiştim ama çok uzadı sayfa kaydirigubbakcemile3
Gerçekten kediler ve köpekler arasındaki bu oyun arkadaşı ihtiyacını hiç düşünmemiş olduğumu fark ettim. Tatilde kaldığımız yerde, çoğu motel ya da resoranlara ait ama serbest gezen koca koca köpekler akşam 7 gibi sahil tenhalaştığında küçük çocuklar gibi :ecrin_bebek: azmaya başlıyordu. kaydirigubbakcemile3 Ya ayran kutusu, ya pet şişe ağızlarında. Ama tek başlarına sakin sakin volta atan tipler oluyorlardı bütün gün :1closedeyes:
Asil'in kuyruk yoklaması :roflol:
E fücudu da kendi gibi Asil, doğru
he he, aslında kediler biraz daha tembel insan dostu sanırım :kedi: oturduğun yerden seyret, gülmekten öl, tabii yoğurmamak için dayanabilirsen :asigim:
Sen de mi Mercanüs! akannehir Çaki'yi geçti anlaşılan uzun atlamalarda delikafadulden Amanin ninjaların yerinde kaldığına bin şükür :Saruboceq:
Demek ki fare artık sadece Nev'in yatağında kalmalı :jeyyar: Hoş kilo vermezse artık 4patiler sığamayacak o yatağa ama laelaelaelaelae
Not: 4patilerin tombişleşmesinin konuyla hiç alakası yoktur :dilcikar:
Dün izlediğim bir videoya bayılmış yeri gelmiş vereyim:roflol:
Suyu çok nadir seven kedi bulunur ama cinsi ile alakalı olcağını sanmıyorum hiscim ya:asigim: Karakter gibi çünkü. Mesela Mercan sadece akan sudan içer(buarada hepsi pardon) Ama Çaki patilerini suya sokar:roflol: Arkadaşımın kedisine küvete atlardı:roflol:
Ya şu videoya öldüm dün akşam izlerken:roflolAma bulamadım videoyu ((( O tekirdi
Bu siyam:roflol:
İzlesene.com : Video - suyu seven garip kedi
Bizimkilerde böyle olaydı nan
off offff :asigim:
bu nasıl bir şey ya nasıl bir şey :1shok:
dediğin gibi yataktan düştüm vallaaa
gözlerime inanamıyorumm kafamçokkarıştı
bu kadar şirin bir yaratık olabilir mi yaaa alkisalkisalkis
allah nazarlardan saklasınn
milyonlarca kere maaşallah
ben bir kere daha öldüm akannehir
Sana da zorla iltifat ettirdik emme ablası Asilzademiz çok teşekkür etti.. Parmağının ucundan yaladı... Şeniz
hiç de zorla değil bi kereelmaz: :umursamaz:
aslında dilim tutuldu yazamadım bir süre bir şey ama açıldım alkisalkisalkis
ben yerim onu yerimm cokacimcoook
:kedi::kedi::kedi:
ŞenizŞenizŞeniz
:asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?