Bizim Asil Bey büyümüş de POFİDİK olmuş.. Çok ama çok güzel olmuş.. :asigim:
Bin kere maşallah ona..
Ne güzel semirmiş yahu! Lulut görmesin... :1ninca: şakkıdı
Laptop maceran da bir ömre bedel HİScim.. ama üzülme teknoloji özürlüleri derneği asil başkanıyım ben de.. O yüzden yarım ağızla gülmeye özen gösterdim.. vereliniortak
Not: Gözlerim beni yanıltıyor olabilir.. Fotoğrafların üst kısmında görünen beyazlık tavan mı oluyor acaba? Eğer öyleyse.. çekim hilelerini öğrenmek istiyorum.. Sizin evin boyu 50 cm ve sen emekleyerek mi çekiyorsun.. Çamaşır makinesi bu durumda kaç santime takabül eder..? yoksa merdivene mi çıktın.. ya da c şıkkı : püsküüt hakikaten de teknoloji özürlü.. zoom diye bi'şi var ayol! -tatlicadiarzu-
allah nazarlardan saklasincanimmm
:roflol::roflol::roflol:
Koca bir gülümseme oldu yüzümde kaydirigubbakcemile3
Evet Asilimiz 5 kiloyu geçti semirdi biraz ama bana hala küçücük geliyo bilmiyorumkismile Veteriner daha fazla kilo almasın dedi ama sonuçta daha 10 aylık ve daha kilo alacak bu zibidi fisfisfis Bir de fotolarda daha tombul çıkmış bu tüyler göz yanıltması yapmış kaydirigubbakcemile3
Son notuna bayıldım püsküütcüm... kaydirigubbakcemile3 Bizim ev dubleks, çamaşır makinesi de merdiven altında yani o gördüğün bölüm tavan oluyor ve o yüzden o şekilde gözükmüş...yerimseniben Bizim Asil de merdiven altına girmeyi çok seviyor maşallah.. :asigim:
vereliniortak Püsküütüme katılmamak elde mi, bi' beşibiyerde de benden yerimsenibenkaydirigubbakcemile3
Bu arada beş kiloluk Asilimize beşibiyerde maşallah diyelim o halde.. yerimseniben
Ben o tosun paşayı, bibloyu yer bitiririmcokacimcoook koca dana olmuş Asilimiz
vereliniortak Püsküütüme katılmamak elde mi, bi' beşibiyerde de benden yerimseniben
son fotodan bu yana geçen zamanı ortaya koyuyor sanırım bu şaşkınlığımız :jeyyar:
İyi ki İngilizce pratik yapasım gelmişte foruma uğramışım alkisalkisalkis iyi tatiller Hisçim opuyorumnanaktan
asilbeyiimize kirbirkere masallahh diyerekk yeni fotolari sabirsizlikla bekledigimi belirtmek isterimm :))))
Teşekkür ederim canım yarına ekleyeceğim inşallah yeni fotolar...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?