''Asil Bey'in'' halleri

Bizim Asil Bey büyümüş de POFıDıK olmuş.. Çok ama çok güzel olmuş.. :asigim:

Bin kere maşallah ona..

Ne güzel semirmiş yahu! Lulut görmesin... :1ninca: şakkıdı

Laptop maceran da bir ömre bedel HıScim.. ama üzülme teknoloji özürlüleri derneği asil başkanıyım ben de.. O yüzden yarım ağızla gülmeye özen gösterdim.. vereliniortak

Not: Gözlerim beni yanıltıyor olabilir.. Fotoğrafların üst kısmında görünen beyazlık tavan mı oluyor acaba? Eğer öyleyse.. çekim hilelerini öğrenmek istiyorum.. Sizin evin boyu 50 cm ve sen emekleyerek mi çekiyorsun.. Çamaşır makinesi bu durumda kaç santime takabül eder..? yoksa merdivene mi çıktın.. ya da c şıkkı : püsküüt hakikaten de teknoloji özürlü.. zoom diye bi'şi var ayol! -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol:

Koca bir gülümseme oldu yüzümde kaydirigubbakcemile3

Evet Asilimiz 5 kiloyu geçti semirdi biraz ama bana hala küçücük geliyo bilmiyorumkismile Veteriner daha fazla kilo almasın dedi ama sonuçta daha 10 aylık ve daha kilo alacak bu zibidi fisfisfis Bir de fotolarda daha tombul çıkmış bu tüyler göz yanıltması yapmış kaydirigubbakcemile3

Son notuna bayıldım püsküütcüm... kaydirigubbakcemile3 Bizim ev dubleks, çamaşır makinesi de merdiven altında yani o gördüğün bölüm tavan oluyor ve o yüzden o şekilde gözükmüş...yerimseniben Bizim Asil de merdiven altına girmeyi çok seviyor maşallah.. :asigim:

kaydirigubbakcemile3

Bu arada beş kiloluk Asilimize beşibiyerde maşallah diyelim o halde.. yerimseniben

Ben o tosun paşayı, bibloyu yer bitiririmcokacimcoook koca dana olmuş Asilimiz

kaydirigubbakcemile3

Bu arada beş kiloluk Asilimize beşibiyerde maşallah diyelim o halde.. yerimseniben
vereliniortak Püsküütüme katılmamak elde mi, bi' beşibiyerde de benden yerimseniben

son fotodan bu yana geçen zamanı ortaya koyuyor sanırım bu şaşkınlığımız :jeyyar:

İyi ki İngilizce pratik yapasım gelmişte foruma uğramışım alkisalkisalkis iyi tatiller Hisçim opuyorumnanaktan

Sağolasın yorgun savaşçım ben de nerelerde bu kız diyordum. kaydirigubbakcemile3 Ben de perşembe gününe yolcuyum inşallah iyi bir tatil olacak benim için. :Saruboceq:

Asilimiz teşekkür eder pati sallar yorgun ablasına sempatiksalakcinni Epey semirdi sıpa, bir de çok sempatik evcil oldu çıktı, bir görsen mır mır da mır mır opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

asilbeyiimize kirbirkere masallahh diyerekk yeni fotolari sabirsizlikla bekledigimi belirtmek isterimm :))))

ay benim böyle bi kedişim olsun bilgisayarın yüzünü unuturum yada msnin..maşallah ya nazar değmesin

Senin kurdeleni alır kaçarım bebikk

Bir de çok çalışkan olmana bayıldım.Her gün bize gel ders çalışalım seninle opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…