''Asil Bey'in'' halleri

Asil çoook hasta :çok üzgünüm: 5,5 kilodan 3 kiloya düştü... Ne olur dua edin iyileşsin bebeğim.... Ne olur ölmesin :Saruboceq:

Şimdi kocaman olmuştur tospaaa :))

Çok tatlıymış küçükkene, zaten hangi yavru kedi tatlı değil ki :)

Ayyyy ne kadar şirin bi şey bu yaaa maşallah opuyorumnanaktan

Şimdi gördüm hasta olmuş yaaa kıyamam ben ona inşallah iyileşir hemencecik :gitme:

Kızlar antibiyotiklerden ve tabletlerden sonra biraz gözü açıldı, yemek yemeye başladı biraz, inşallah bu ay içerisinde tekrar kilo alır, kaburgaları kemikleri geliyor elime, her günde 1 tane vitamin hapı da veriyorum.... Buna da şükür, eğer yemeye başlamasaydı bağırsaklarından ya da böbreklerinde bir sorundan şüphelenip test yaptıracaktık, bu iyi haber sanırım.... Dua edin :Saruboceq:

yaa nooldu bizim asil paşa'ya :gitme: of ne olur çabucak atlatsın, iyi haberlerini bekliyorum hisçim(( :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İnşallah kısa sürede toparlar, çok geçmiş olsun

Teşekkürler hepinize....

Asil bir ay öncesinden kuru mama yemeyi bıraktı, ben de ek gıdalar yemekler veriyordum, sonra onları da yemeyi bıraktı, hiç yemeğin ya da mamanın yüzüne bakmıyordu, iyice zayıfladı, bir de halsizlik ve titreme vardı, sürekli ölü gibi yatıyordu.

Ama ilaçlardan sonra gözü açıldı biraz, günde 4-5 öğün yemek yiyor şimdi ama yaş mama yiyor sadece hala kuru mama yemiyor. Ama en azından iştahı açıldı bir de hareketlenmeye başladı... Yakın zamanda da kilo alacak inşallah...

oh çok şükür! :Saruboceq: Bizim ki acaba delikanlılığı tutup kızlar beğenmezse beni diye diyete başladıydı da fazla mı kaçırdı yerimseniben çabucak toparlasın Asilzademiz kendini, gelişmeleri yazdığın için sağ olasın Hisçim, bir daha böyle korkulu günler yaşamamak üzere opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederiz ablası, Asil in kız gördüğü mü var ki güzel görünme çabası göstersin:)) Naz yapıyoooo işte sıpa sempatiksalakcinni

ayy kıyamam ben asıl beyıme
amann yesınde kılo alsın ıyı olsun topacımm

ayy kıyamam ben asıl beyıme
amann yesınde kılo alsın ıyı olsun topacımm

Walla galiba Asil i yine veterinere götüreceğiz, ama bu seferki şikayetimiz şu: Asil çoooook yiyooooor ohaoldumsmile Obur oldu totosundan ve ağzından antibiyotikleri alınca eşşek sıpası.... 10 dk bir yemek arayışı içinde, sabahları nerdeyse sesi kısılacak mama istemekten, sabahın köründe bizi uyandırıyor boğaz uğruna...:icecream:

Ama hala zayıf yavrum, biraz kilo aldı ama yeterli değil, ama patilerinin dudaklarının ve kulaklarının içinin rengi bembeyaz kalmıştı kansızlıktan şimdi nar gibi pespembe, artık ölü gibi de yatmıyor canlandı sıpa, her gün koşmaca oynuyoruz evin içinde, anlayacağınız çok mutluyuz, çok seviyoruz birbirimizi inşallah böyle devam eder...

Yakında Asil in yeni halleri gelecek... Coming Soon...

canım benımm
asıl beyımm hep ıyı haberlerını hep alırım ınsallla
bu arada merak edıorum yenı halını beklıorum sabırsızlıkla tatlımm

e annesi, açığı kapamaya çalışıyor asil sanırım. ama tabii dozu kaçırmamakta fayda var yine de, allah korusun şekeri falan yükselir (bilmiyorum tabii kedilerde oluyor mu öyle şeyler).

dört gözle bekliyorum asil'imizin nazlı fotolarını ya da yaramaz mı deseydim

Asil çoook hasta :çok üzgünüm: 5,5 kilodan 3 kiloya düştü... Ne olur dua edin iyileşsin bebeğim.... Ne olur ölmesin :Saruboceq:

A-aaa hiç haberim yoktu HİScim ya.. :çok üzgünüm:
Mesajların sonrasını da okuduğum için rahatladım..
Büyük geçmiş olsun.. a.s.
Dilerim bir an önce alır kilolarını geri..
Dünya garip.. Biz de obeziteye bir adım kala uyarısını alınca sıkı diyete girdik..
Fazlalıkları gönderelim mi? yerimseniben

Son düzenleme:
canım benımm
asıl beyımm hep ıyı haberlerını hep alırım ınsallla
bu arada merak edıorum yenı halını beklıorum sabırsızlıkla tatlımm

Çok teşekkür ederiz canım en kısa zamanda fotoları ekleyeceğim söz....

Kedilerin şekerli şeyler yemesi yasak zaten o yüzden şeker içeren şeyler hiç vermiyorum, kuru mama da artık hiç yemiyor nedenini bilmiyorum, konserve mama, tavuk ciğeri ve onun için yaptığım özel yemeklerden yiyor o kadar. Galiba o açığı kapatıyor garibim :1

Çok teşekkür ederiz Püsküütüm, valla köpek kiloları kedi kilolarına uyuyorsa olur alabilirizkaydirigubbakcemile3 Hala zayıf sonuçta, inşallah kilo alacak benim bebekim, pofidik olacak Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…