''Asil Bey'in'' halleri

Asil Bey afiyetteler inşallah! :Saruboceq: Lulut'tan kilo transferi hee, takım çalışması gibi var mı ya :içelim:

Püsküütüm gelmiş, hoş gelmiş, diyet miiiii akannehir ah lulutum, vah lulutum :teselli: atletik fücutlu olcan desene yakında :jeyyar: en son hangi hatunda kalmıştık, artık güle güle kullansın hanımlar, şey yani seyretsinler:jeyyar:

Asil' in iyi haberlerini alınca çok seviniyorum :)

Sevgili HİS, kuru mamasını hafif ılık suyla yumuşatarak vermeyi denedin mi? Belki gücünü tam toparlayamamıştır, kuru mamalar çok sert oluyor, çiğnemekte zorlanıyor olabilir. İlaçların yan etkisiyle dişlerinde hassasiyet olmuş olabilir... Umarım en kısa sürede bu sorunu da aşarsınız.

Tavuk ciğerinin ve Asil' e özel yemeklerin tarifini alabilir miyim?

Yok canım yaa o şekilde de denedim hatta yaş mamasının içine katıp da yumuşattım ama yaş mamayı yedi kuru mama çökelti gibi kabın içinde kaldı, kokusunu alır almaz kaçıyor kuru mamanın yanından acaba bıktı mı diyorum. Çünkü vitamin tabletlerini katır kutur dişleriyle ezerek bir güzel yiyor, gücü kuvveti yerinde yaniii

Tavuk ciğerinin ve Asil' e özel yemeklerin tarifini alabilir miyim?

bende ıpekcana vererımm daha ıkıbucukaylık

Tavuk ciğerini yağla birlikte, yağını biraz fazla koyuyorum, yanmaz tavada bir güzel yumuşak şekilde pişiriyorum ama kesinlikle tuz ya da şeker yok, hayvanların bunları almaması gerek. Ilıyıncaya kadar bekletip veriyorum yiyor.

Bir de internetten bulmuştum tarifini, kendim taze mama yapıyorum. İlk önce herhangi bir et türü seçiyorum; tavuk, hindi, kıyma, balık evde ne varsa(et kemikliyse kemiğiyle birlikte) suyun içinde haşlıyorum, sonra haşlama suyunun içine kabak, havuç ve bir tutam pirinç ya da makarna ekleyip pişiriyorum. Hepsi piştikten sonra haşlama suyunu süzerek ayrı bir kaba alıyorum, etin kemiklerini ayırıyorum. Haşlanmış sebzeleri, eti ve pirinci blenderda karıştırıyorum. Karıştırırken içine haşlama suyundan bir miktar ilave ediyorum.

Bu karışımı cam kavanozda ağzı kapalı olarak 3-4 gün buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Haşlama suyunu da hava almayacak bir kapta buzdolabında muhafaza ederseniz, mamayı vermeden önce bu sudan az miktarda ısıtarak mamayla karıştırabilirsiniz. Buzdolabından çıkartıp hemen vermiyoruz kedilerimize aynı yaş mamada olduğu gibi oda sıcaklığında olmalı.

Son düzenleme:
Hemen not aldım, çok teşekkürler. a.s.
Mama sorununu da kısa sürede atlatırsınız umarım.

VESİKALIK ÇEKTİRDİM BEN :icecream:

BENİM KAFAM KADAR KOCAMAN PATİM VAR:)

Son düzenleme:

tarıf ıcın saol canımmm cok saglıklı olmus bence

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: Asil'im gelmiş hoş gelmiş, sefalar getirmiş Şeniz

Bir kez daha söylüyorum, bi' isim bu kadar yakışır bu surata :asigim: Vesikalık fotosunu yesinler tam pasaportluk mübarek :roflol:

41 milyon kere maşallah Bi' daha üzme anneyi de bizleri de e mi Asil oğlan yerimseniben Sen öyle tatlı tatlı gerin, patileri uzat (kaç numara o patiler bakiim )

Maşallah Asil oğlana..
Ama ablasına da maşallah..
Asilliğin güzelliğini vurgulayan fon rengi seçimine bravo!

Özlemişiz yahu keratayı.. yerimseniben

Tekrar geçmişler olsun.. a.s.

gerinen hallerini, patilerini yerim onun, çok tatlı maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…