''Asil Bey'in'' halleri

Tabi tabi tam ASİLzade beyimiz, hem o kadar asil ki eve gelen hiç bir misafir kediyi kabul etmiyor, parçalayıp atıyor kenara yaramaz azman Cık cık cık evimize de bir misafir gelemeyecek mi canım alalaaaaaa

Maşallah Asil oğlana..
Ama ablasına da maşallah..
Asilliğin güzelliğini vurgulayan fon rengi seçimine bravo!

Özlemişiz yahu keratayı.. yerimseniben

Tekrar geçmişler olsun.. a.s.

Çok teşekkür ederiz Asil e ve özellikle ablasına yapmış olduğunuz iltifatlardan dolayııı

Ben bile evin içinde özlüyorum bu şabalak tosbağayı, ee siz de özlersiniz tabii

gerinen hallerini, patilerini yerim onun, çok tatlı maşallah.

Yi ablası yi afiyet bal şeker olsun, Asil de yalasın

Asil Bey' imize menü önerisi aldım :)

Haşlanmış tavuğu kuru mama ile karıştırıp vermeyi denedin mi ? Kedilerde kuru mama inadına birebir çözümmüş, umarım Asil' de işe yarar. (Belki biliyorsundur ve denemişsindir, ben yazayım yine de...)

Bu yöntem köpeklerde de çok işe yarıyor.. Hatta tavuğun haşlama suyundan da bi kaşık döküp kuru mamayı da ıslatıyorsun.. Bi'de bakmışsın kapta mamadan eser yok.. :86:

Bi'dönem ilaçlı mama kullanmak zorunda kalmıştık.. Tavukla çözdük meseleyi biz de..

Maalesef arkadaşlar... Bizim Asil bey o kadar zeki ki anlıyor yaptığım hileleri. O yöntemlerin hepsini denediğim halde etli bölümler yeniyor, kuru mama bölümleri kapta çökelti gibi kalıyor. Hele ıslanmış kuru mamayı hiç yemiyor, tavukla balık yağıyla, yaş mamayla her şeyle denendi ama kuru mamalar hep kaldı.

Ama size iki gün önce olan bie şeyi anlatayım. Yine taze mama hazırlamıştım az biraz, önüne koydum yesin diye, yüz çevirdi yemedi, şaşırdım, ben de kuru mamasını koyduğum büyük yoğurt kabı vardı açtım onun ağzını, onu yemezsen bunu yemezsen bunu yiceksin o zaman dedim mahsun mahsun baktı bana. Ben de kızdım onu orda bırakıp mutfağa gittim. Sonra içerden katır kutur sesler gelmeye başladı, noluyor diye bir baktım kiii bizim Asil başını yoğurt kabının içine iyice sokmuş bir güzel kuru mamadan yiyor

Yani artık kuru mamaya da başladı, geceleri özellikle onun katır kutur kuru mama yeme sesine uyanıyorum, gülümsüyorum, tekrar uyuyorum

ayyy canımm yaa gece sessızlıkte katur kutu kuru mama sesını benım rahmetlılerde cok cıkarırdı sımdı onu anımsadımm sımdı yenı ufaklık var ıpekcan oda kuru mama yıyo ama gece sesı cıkmıoo onun kurumaması yavrukedıler ıcın olandan ufak ufakk oyuzden
asılbeyımınn yemesıne cok sevındımm
benım ıcın asılbeyımmı opermısınnn tatlım

His'in fendi Asil'in inadını yendi.

Aslında bu aralar video yüklemek istiyorum çünkü Asil Beyin şu sıralar yaptığı her şey tam videoluk, gülmekten karnıma ağrılar giriyor evde onun yüzünden. Ama videoya çekemiyorum çünkü çok hareketli, evin içinde yine 90 km hızla koşturmalara başladı, enerjisini ancak atıyor. O yüzden video karesine bir türlü oturtamıyorum beyefendiyi

ya olsun ucundan bucağından görelim yaa, foto hiç net çıkmaz zaten sıpanın kıpraşmalarından di mi

ya olsun ucundan bucağından görelim yaa, foto hiç net çıkmaz zaten sıpanın kıpraşmalarından di mi

Valla hiç sorma yaa zaten fotoları hep kötü çıkıyordu, onun yüzünden gidip hareketli fotoları düzgün çeken bir şey aldım, pahalıya patladı bana eşşek sıpası, son fotolar da o yüzden güzel çıktı, yoksa yatakta yatarken bile hareketli beyefendi

kardeşim benim yeğen için diyordu ama büyüdü cadı, bak sen daha hızlı davranmışsın

Tabii ki izin veriyorum ama dikkat et o senden bir ısırık almasın aman

Buyrun tam ısırmalık

tesekkur ederımm annesı
ayy bendende alabılır ısırık alıbeyım hosuma gıder valla
yerım ben onu bıde gıgısından yakalarsam opucugu daha cokk sevınırım canım

Çok sevindim, aferin Asil' e. :81:

Benim de (tahminen) 7 haftalık yavru kedim var, o da çok yemek seçmeye başladı. Kuru mamayı sade iken asla yemiyor, haşlanmış tavukla, yaş mama ile karışık verince güzel yiyor. Bir ara ılık suda yumuşatıp veriyordum, onu yiyordu ama onu da bıraktı şimdi.
Artan mamalara hiç dokunmuyor. Üşenmeden hazırlar, taze taze mamasını veririm ama evde olmadığımızda aç kalıyor gibime geliyor. Şimdiye kadar uzun süre yalnız kalmadı ama şehir dışına çıkmamız gerekiyor(düğün). Evde 2 gün yalnız kalabilir mi onu düşünüyorum kara kara... Normalde aileme bırakırdım ama onlar da evde olmayacaklar...
Ne yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…