VESİKALIK ÇEKTİRDİM BEN :icecream:
BENİM KAFAM KADAR KOCAMAN PATİM VAR:)
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: Asil'im gelmiş hoş gelmiş, sefalar getirmiş Şeniz
Bir kez daha söylüyorum, bi' isim bu kadar yakışır bu surata :asigim: Vesikalık fotosunu yesinlertam pasaportluk mübarek :roflol:
41 milyon kere maşallahBi' daha üzme anneyi de bizleri de e mi Asil oğlan yerimseniben Sen öyle tatlı tatlı gerin, patileri uzat (kaç numara o patiler bakiim )
Maşallah Asil oğlana..
Ama ablasına da maşallah..
Asilliğin güzelliğini vurgulayan fon rengi seçimine bravo!
Özlemişiz yahu keratayı.. yerimseniben
Tekrar geçmişler olsun.. a.s.
gerinen hallerini, patilerini yerim onun, çok tatlı maşallah.
o patını varr yaa yerım yerım yerımmmm sekertopalagımsınnn asılbeyımmm benımm
Sen de yiii afiyet bal şeker olsun, asil de memnun olsun siz de
Asil Bey' imize menü önerisi aldım :)
Haşlanmış tavuğu kuru mama ile karıştırıp vermeyi denedin mi ? Kedilerde kuru mama inadına birebir çözümmüş, umarım Asil' de işe yarar.(Belki biliyorsundur ve denemişsindir, ben yazayım yine de...)
Asil Bey' imize menü önerisi aldım :)
Haşlanmış tavuğu kuru mama ile karıştırıp vermeyi denedin mi ? Kedilerde kuru mama inadına birebir çözümmüş, umarım Asil' de işe yarar.(Belki biliyorsundur ve denemişsindir, ben yazayım yine de...)
Bu yöntem köpeklerde de çok işe yarıyor.. Hatta tavuğun haşlama suyundan da bi kaşık döküp kuru mamayı da ıslatıyorsun.. Bi'de bakmışsın kapta mamadan eser yok.. :86:
Bi'dönem ilaçlı mama kullanmak zorunda kalmıştık.. Tavukla çözdük meseleyi biz de..
Ben de kızdım onu orda bırakıp mutfağa gittim. Sonra içerden katır kutur sesler gelmeye başladı, noluyor diye bir baktım kiii bizim Asil başını yoğurt kabının içine iyice sokmuş bir güzel kuru mamadan yiyor
Yani artık kuru mamaya da başladı, geceleri özellikle onun katır kutur kuru mama yeme sesine uyanıyorum, gülümsüyorum, tekrar uyuyorum
His'in fendi Asil'in inadını yendi.
Aslında bu aralar video yüklemek istiyorum çünkü Asil Beyin şu sıralar yaptığı her şey tam videoluk, gülmekten karnıma ağrılar giriyor evde onun yüzünden. Ama videoya çekemiyorum çünkü çok hareketli, evin içinde yine 90 km hızla koşturmalara başladı, enerjisini ancak atıyor. O yüzden video karesine bir türlü oturtamıyorum beyefendiyi
ya olsun ucundan bucağından görelim yaa, foto hiç net çıkmaz zaten sıpanın kıpraşmalarından di mi
Valla hiç sorma yaa zaten fotoları hep kötü çıkıyordu, onun yüzünden gidip hareketli fotoları düzgün çeken bir şey aldım, pahalıya patladı bana eşşek sıpası, son fotolar da o yüzden güzel çıktı, yoksa yatakta yatarken bile hareketli beyefendi
Maalesef arkadaşlar... Bizim Asil bey o kadar zeki ki anlıyor yaptığım hileleri. O yöntemlerin hepsini denediğim halde etli bölümler yeniyor, kuru mama bölümleri kapta çökelti gibi kalıyor. Hele ıslanmış kuru mamayı hiç yemiyor, tavukla balık yağıyla, yaş mamayla her şeyle denendi ama kuru mamalar hep kaldı.
Ama size iki gün önce olan bie şeyi anlatayım. Yine taze mama hazırlamıştım az biraz, önüne koydum yesin diye, yüz çevirdi yemedi, şaşırdım, ben de kuru mamasını koyduğum büyük yoğurt kabı vardı açtım onun ağzını, onu yemezsen bunu yemezsen bunu yiceksin o zaman dedim mahsun mahsun baktı bana. Ben de kızdım onu orda bırakıp mutfağa gittim. Sonra içerden katır kutur sesler gelmeye başladı, noluyor diye bir baktım kiii bizim Asil başını yoğurt kabının içine iyice sokmuş bir güzel kuru mamadan yiyor
Yani artık kuru mamaya da başladı, geceleri özellikle onun katır kutur kuru mama yeme sesine uyanıyorum, gülümsüyorum, tekrar uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?