''Asil Bey'in'' halleri

Ooooo ayaklandı bile hatta gecenin bu saatinde at gibi koşturmaya bile başladı, Yeşille kovalamaca oynuyorlar, arada bir kavga sesi geliyor aldırmıyorum İpekcana da geçmiş olsun kuzum benim

Ooooo ayaklandı bile hatta gecenin bu saatinde at gibi koşturmaya bile başladı, Yeşille kovalamaca oynuyorlar, arada bir kavga sesi geliyor aldırmıyorum İpekcana da geçmiş olsun kuzum benim

saolasınn hayatımm
canımm dıkıslı yerıne dıkkatedın
kavga ederken bısorun olmasın
allahkorusun

Yeşil Kız Flütün Ne Olduğunu Merak Eder

[video=dailymotion;xg7nzr]http://www.dailymotion.com/video/xg7nzr_video0027_animals[/video]

Tekrar geçmiş olsun Asil Beyimize..
ve elbette tüm ev ahalisine..
Ohh şimdi pamuk pamuk, kız kıza usuldan sohbet ederler ne güzel..

His'cim gelemedim bayadır tüm mesajları okuyamadım ama anladığım kadarı ile Asil'im kısırlaştırma operasyonunu olmuş ki bugüne kadar iyileşmiştir de sıpa değil mi

Yeşil ile arası nasıl daha iyidir diye düşünüyorum.

Bak sana o kadar ders verdim derken ben balkondakini soğuklardan dolayı eve almak zorunda kaldım bizim ev savaş alanına döndü, Hayatla aralarını barıştırma çabaları vs onlarla uğraşıyoruz ama hala gündüzleri biz yokken ayırıyoruz şuan için güvenli değil ikiside psikopat çıktı

Foto isterimmmmm

Pazar günü ameliyat ettirdik, o gün tabii pek iyi değildi ama hemen iyileşti maşallah, şimdi çok iyi, hatta Yeşi in canına okuyor

Heralde ne Hayat ile kardeşi ne de bizim Asil ile Yeşil anlaşabilecek. Bizde iki değil bir psikopat var ama o yeterli oluyor

Ben normal zamanlarda ve evde biz yokken de ayırmıyorum artık odalarını, rahat rahat geziyorlar, birbirlerine de karışmıyorlar özellikle Yeşil Asil yokmuş gibi tekil takılıyor. Ama bizim Asil çok hırçın, her zaman kızıp dövmüyor ama bazen hırpalıyor Yeşil i. Galiba artık umudum kalmadı bunlar böyle yaşlanıp gidecek. Can ciğer kuzu sarması olarak koyun koyuna yattıklarını göremeyeceğim hiç

Umudum kalmadı olur mu bir ilk günü düşün bak adımlar sırasıyla oldu. Önce ayrı tutuyordun artık ayrı tutmana gerek kalmadı. Arada bir kavga olacak ama Badem bile çocuklarına dalıyor yani olacak bunlar, bazende oyun olarak başlar hırsa dönüşüp kavga çıkar bunlar çok normal. Sen barıştırmayı sağladın artık gerisi onlara kaldı:)

Yok size foto moto

Video ekledim izlememişiniz

Sadece prenses izlemiş, onu öpücem

Not: Lütfen yukarı bakınız

Canım yaaaa dün de görmedim aha bak bugünde görmedim video yerinde bir boşluk duruyor bende belkide benim tarayıcıdan dolayıdır ama

Tabii ki ilk güne göre çok fark var, ama işte insan daha fazlasını bekler ya hep o yüzden :97: İnşallah zaman geçtikçe daha iyi olacak :97: biz de onlar da rahat edecek

Buyur bir de burdan izlemeyi dene canım:

Dailymotion - Video0027 - Hayvanlar Kanalı

Son düzenleme:

desene dünya tatlısı bi gölgen var artık

sen anneliği çözmüşün hisçim

Yeşil Kız Flütün Ne Olduğunu Merak Eder
]

sanatçı ruhlu çıktı bizim kız, konservatuara mı yollıycanız yoksa alaylı mı olcak ay tın tın sesi de tam kudurtuyor kızı, blok değil binbir parça flüt olmuş
bi an kanal değişti sandım kanepenin tepesine çıkmış

Tekrar geçmiş olsun Asil Beyimize..
ve elbette tüm ev ahalisine..
Ohh şimdi pamuk pamuk, kız kıza usuldan sohbet ederler ne güzel..

dağıldım!

yeşil kız işi çözmüş, erkeklere haddini bildirmek için yokmuş gibi davranmak

Hep aklıma ne geliyo biliyo musun.. Senin Asilzadenin poşet kovaladığı fidyo.. Hatırladıkça gülerim..
Şimdi gelelim bu fidyoya..
Yine her zamanki gibi güzel bi'kolye bulmuşsun Yeşil hanıma da..
Müzisyen olacak başımıza.. O flüt sen ud ooohhasile de şarkı söylettik mi tamamdır.. Hafıza "ud" kodu verdi.. Hata olduysa söyleyin lütfen..
Hep aynı yerde takılıyo ama.. 00:20 de bum!
denemeye devam..
yok HiScim.. Maalesef izleyemedim.. Belki netin daha az yoğun olduğu saatlerde denemeliyim.. anlamadım..

Yine klasik yorgun yorumları bayıldım

Bazen ben de kendimi evin içinde kanal değişmiş gibi hissediyorum bir bakıyorum ordalar bir bakıyorum burdalar kimin nerden çıkacağı belli olmuyor

Çoğu zaman Asil yokmuş gibi davranıyor evet, ama ben Asili sevmeye gidince ya da kucağıma aldığımda dibimizde bitiyor, tabii Asil bu duruma deli oluyor... Eee bizim kız da az değil, o sırada Asil in kuyruğuyla oynamaya çalışıyor, Asil ona kızınca da karşısına geçip sanki avına saldıracakmış gibi popo sallayıp hoooop Asilin önüne atlıyor, sonra da bir patırtı gürültü kopuyor evin içinde

Heeee kocaman popoyu salladığı video değil mi

Mesaj da "hata" kodu verdi, ud değil bağlama Yeşil in çaldığı flütten ancak takır tukur sesler geliyordu, Asilin söylediği şarkıdan da ne gibi bir şey olur siz tahmin edin. Lulut ile dört pati ailesini de katalım gruba tam bremen mızıkacıları oluruz artık

Bir de tarayıcını değiştirip izle istersen püsküütcüm....

Hah aynen o video :))

Aman haa ud ha bağlama telli çalgılar işte.. Benimki de gitar..

Bremen mızıkacılarını tuttum.. Hem onlar 4pati değil 5+1 pati olarak eklenecek bu durumda dağıtmadığımız köy kalmaz artık.. Bremen de neymiş..

Tarayıcı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum problemin.. Çünkü bi'tek seninkini izleyemedim dün..
Şimdi yine deniyorum..
Olursa kaptırıp ikincisini de izleyecem

Yeşil Kız köpek balığı belgeseli izlerse ne olur

[video=dailymotion;xg9pmh]http://www.dailymotion.com/video/xg9pmh_video0028_animals[/video]

Bu da linki efenim:

Dailymotion - Video0028 - Hayvanlar Kanalı

Diğer videoyu yine kesik kesik izlemeye çalıştım.. I-ıh.. biraz indirsin diye bekliyorum.. Sonra başa alınca dona kalıyor.. Dediğini dinledimfarklı tarayıcıda da izledim.. Aynı problem.

Belki de daily motion kaynaklı bilemiyorum.. Youtube/megavideo da hiç problemimyok çünkü..

Neyse.. Köpekbalığını da donana kadar yani 0:45 saniyeye kadar izleyebildim..

Komik ya.. O patiler sarkmış oradan aşağya.. ha düştü ha düşecek diyo insan..Bi' de arada bakmaz mı öyle.. Rahatsız etmeyin beni der gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…