ohhh sıhhatler olsunn yesılıme
mıslergıbıolmus
ınsan
opmeyedoyamaz
abısı
nasıll
bugun
canımm
yavasyavas ıyılesıcek
bızımıpekcan ayaklandı
ıyıce oynasıyo
asılbeyımde ıyıolcak
ınsallahh
ayaklanır oynasıryınecanım
Ooooo ayaklandı bile hatta gecenin bu saatinde at gibi koşturmaya bile başladı, Yeşille kovalamaca oynuyorlar, arada bir kavga sesi geliyor aldırmıyorumİpekcana da geçmiş olsun kuzum benim
Tekrar geçmiş olsun Asil Beyimize..Evet canım hem Yeşil kızı korumaya almış olduk, hem de Asil iSon zamanlarda kızgınlık döneminde olduğu için çok sinirli ve gergindi, fena halde Yeşil i de dövmeye başlamıştı, ilk başlar da bile bu kadar dövmüyordu, bize de çok sinirli davranıyordu, oraya buraya koku bırakıyordu, canı yanıyormuş gibi gece gündüz bağırıyordu, o yüzden acılarına son verelim istedik biran evvel...
İlk defa kısırlaştırma yaptırdığım için biraz kendimi kötü hissettim sadece o kadar, ameliyat sonrası görüntüler pek de hoş değildi, bir de Asil sekeleye sekeleye yürüyünce içim acıdı ama olması gerekli bir şeydi oldu... İnşallah bundan sonrası daha iyi olacak...
Yeşil Kız Flütün Ne Olduğunu Merak Eder
[video=dailymotion;xg7nzr]http://www.dailymotion.com/video/xg7nzr_video0027_animals[/video]
His'cim gelemedim bayadır tüm mesajları okuyamadım ama anladığım kadarı ile Asil'im kısırlaştırma operasyonunu olmuş ki bugüne kadar iyileşmiştir de sıpa değil mi
Yeşil ile arası nasıl daha iyidir diye düşünüyorum.
Bak sana o kadar ders verdim derken ben balkondakini soğuklardan dolayı eve almak zorunda kaldım bizim ev savaş alanına döndü, Hayatla aralarını barıştırma çabaları vs onlarla uğraşıyoruz ama hala gündüzleri biz yokken ayırıyoruz şuan için güvenli değil ikiside psikopat çıktı
Foto isterimmmmm
yerımben
yesılkızımıda
Yok size foto moto
Video ekledim izlememişiniz
Sadece prenses izlemiş, onu öpücem
Not: Lütfen yukarı bakınız
Pazar günü ameliyat ettirdik, o gün tabii pek iyi değildi ama hemen iyileşti maşallah, şimdi çok iyi, hatta Yeşi in canına okuyor
Heralde ne Hayat ile kardeşi ne de bizim Asil ile Yeşil anlaşabilecek. Bizde iki değil bir psikopat var ama o yeterli oluyor
Ben normal zamanlarda ve evde biz yokken de ayırmıyorum artık odalarını, rahat rahat geziyorlar, birbirlerine de karışmıyorlar özellikle Yeşil Asil yokmuş gibi tekil takılıyor.Ama bizim Asil çok hırçın, her zaman kızıp dövmüyor ama bazen hırpalıyor Yeşil i. Galiba artık umudum kalmadı bunlar böyle yaşlanıp gidecek. Can ciğer kuzu sarması olarak koyun koyuna yattıklarını göremeyeceğim hiç
Yok size foto moto
Video ekledim izlememişiniz
Sadece prenses izlemiş, onu öpücem
Not: Lütfen yukarı bakınız
Umudum kalmadı olur mu bir ilk günü düşün bak adımlar sırasıyla oldu. Önce ayrı tutuyordun artık ayrı tutmana gerek kalmadı. Arada bir kavga olacak ama Badem bile çocuklarına dalıyor yani olacak bunlar, bazende oyun olarak başlar hırsa dönüşüp kavga çıkar bunlar çok normal. Sen barıştırmayı sağladın artık gerisi onlara kaldı:)
Canım yaaaa dün de görmedim aha bak bugünde görmedim video yerinde bir boşluk duruyor bende belkide benim tarayıcıdan dolayıdır ama
Büyüdü de mürüvvetini görecektik neredeyse sıpanınDedik kazaya kurban gitmeden ameliyat ettirelim... Günler su gibi akıp geçiyor huu huuu huuu
Yeşil kız hem yalangoz hem mırlangoz...İlk görmeye gittiğimizde kucakta durduramıyorduk, kimseye gelmiyordu, taşıma kabına koyacağız derken 3 kere kaçtı, canavar gibi bir şeydi. Şimdi de iyice sırnaşık oldu... Yemek yedirmez, gece uyutmaz, sabah uyanmazsan çıldırtır, uyanınca peşinden ayrılmaz, laptopu alınca yanında biter üstüne oturur ya da ekrana pati atar iş yaptırmaz, sabah tuvalet masasına çıkar mavk mavk mavk makyaj yaptırmaz, sev beni sev beni deyipduru bu
sen anneliği çözmüşün hisçimOoooo ayaklandı bile hatta gecenin bu saatinde at gibi koşturmaya bile başladı, Yeşille kovalamaca oynuyorlar, arada bir kavga sesi geliyor aldırmıyorumİpekcana da geçmiş olsun kuzum benim
Yeşil Kız Flütün Ne Olduğunu Merak Eder
]
Tekrar geçmiş olsun Asil Beyimize..
ve elbette tüm ev ahalisine..
Ohh şimdi pamuk pamuk, kız kıza usuldan sohbet ederler ne güzel..
Ben normal zamanlarda ve evde biz yokken de ayırmıyorum artık odalarını, rahat rahat geziyorlar, birbirlerine de karışmıyorlar özellikle Yeşil Asil yokmuş gibi tekil takılıyor.Ama bizim Asil çok hırçın, her zaman kızıp dövmüyor ama bazen hırpalıyor Yeşil i. Galiba artık umudum kalmadı bunlar böyle yaşlanıp gidecek. Can ciğer kuzu sarması olarak koyun koyuna yattıklarını göremeyeceğim hiç
Tabii ki ilk güne göre çok fark var, ama işte insan daha fazlasını bekler ya hep o yüzden :97: İnşallah zaman geçtikçe daha iyi olacak :97: biz de onlar da rahat edecek
Buyur bir de burdan izlemeyi dene canım:
Dailymotion - Video0027 - Hayvanlar Kanalı
desene dünya tatlısı bi gölgen var artık
sen anneliği çözmüşün hisçim
sanatçı ruhlu çıktı bizim kız, konservatuara mı yollıycanız yoksa alaylı mı olcakay tın tın sesi de tam kudurtuyor kızı, blok değil binbir parça flüt olmuş
bi an kanal değişti sandım kanepenin tepesine çıkmış
dağıldım!
yeşil kız işi çözmüş, erkeklere haddini bildirmek için yokmuş gibi davranmak
Hep aklıma ne geliyo biliyo musun.. Senin Asilzadenin poşet kovaladığı fidyo.. Hatırladıkça gülerim..
Şimdi gelelim bu fidyoya..
Yine her zamanki gibi güzel bi'kolye bulmuşsun Yeşil hanıma da..
Müzisyen olacak başımıza.. O flüt sen ud ooohhasile de şarkı söylettik mi tamamdır.. Hafıza "ud" kodu verdi.. Hata olduysa söyleyin lütfen..
Hep aynı yerde takılıyo ama.. 00:20 de bum!
denemeye devam..
yok HiScim.. Maalesef izleyemedim.. Belki netin daha az yoğun olduğu saatlerde denemeliyim.. anlamadım..
Heeee kocaman popoyu salladığı video değil mi
Mesaj da "hata" kodu verdi, ud değil bağlamaYeşil in çaldığı flütten ancak takır tukur sesler geliyordu, Asilin söylediği şarkıdan da ne gibi bir şey olur siz tahmin edin. Lulut ile dört pati ailesini de katalım gruba tam bremen mızıkacıları oluruz artık
Bir de tarayıcını değiştirip izle istersen püsküütcüm....
Yeşil Kız köpek balığı belgeseli izlerse ne olur
[video=dailymotion;xg9pmh]http://www.dailymotion.com/video/xg9pmh_video0028_animals[/video]
Bu da linki efenim:
Dailymotion - Video0028 - Hayvanlar Kanalı
Yeşil Kız köpek balığı belgeseli izlerse ne olur
[video=dailymotion;xg9pmh]http://www.dailymotion.com/video/xg9pmh_video0028_animals[/video]
Bu da linki efenim:
Dailymotion - Video0028 - Hayvanlar Kanalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?