''Asil Bey'in'' halleri

karizmayı çizdi ya annesi, n'aapsın Asilzademiz :roflol: :roflol:

Allah rızası için bi'kaysana o çizgiden.. :roflol: sırnaşık şey

İstek fidyoda bulunmak istiyorum.. İçerik: popo sallama zemuszemus

Artık gözümde canlanıyor anlattıkların.. Avını yakalamış aslan havasını yerim onun ben.. Kafa havada.. Çalımlı yürümeler.. Sonra baaaam! (Kıyamam ya)
Ama en komiği de rezil olduğunu fark etmesi.. Yok bu sahiden de Türkçeyi öğrendi demek ki.. :ecrin_bebek:

karizmayı çizdi ya annesi, n'aapsın Asilzademiz :roflol: :roflol:

Evet yaa fena halde :roflol:

Valla istek fidyo değerlendirilmeye alınacaktır ama biraz zor... Canı istedimi sallıyo uyus :dilcikar: Sanırım beni elinde kamerasıyla Asil in peşinden koşar hale getirteceksiniz... :roflol: Ya da bir belgesel yönetmeniyle anlaşıp evin bilimum yerlerine kamera yerleştirip görüntü alalım en iyisi bu olacak kaydirigubbakcemile3

Türkçe ıngilizce ne konuşursan anlıyo ama cevap veremiyoo kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana onlarca kedimiz oldu çocukluğumdan beri her sene bi kaç tanesi de doğururdu bahçemiz kedi bahçesine dönerdi, evimizde de beslediğimiz oldu ama ben böylesi uyanık ve zeki bir kedi ilk defa görüyorum...Hiç biri Asil gibi değildi... Şeytan tüyü var bu çocukta.. kaydirigubbakcemile3

Şeniz :1hug:

Tikkat et, kayarken ben, çarpışmayalım zemuszemus:jeyyar::roflol::tomato::roflol:
Yok yok.. dikkat etmeye gerek yok..
Ben kayalı çok oldu zati..
Bekliyorum seni köşede.. :lepi: :roflol:
...Ya da bir belgesel yönetmeniyle anlaşıp evin bilimum yerlerine kamera yerleştirip görüntü alalım en iyisi bu olacak kaydirigubbakcemile3

:roflol: Asil Bey'in zıplama ivmesini düşündüm de.. kamera sayısı ne kadar fazla olsa o kadar iyi.. Hatta Jimmy Jip le daha başarılı olunabilir kanaatindeyim.. şakkıdı

Kesinlikle... kaydirigubbakcemile3

Yalnız sıcaklardan mıdır nedir bilinmez bu sıralar çok uyuyor hele ki gündüz sürekli mayışma halinde mirmirmirmir

[

Valla istek fidyo değerlendirilmeye alınacaktır ama biraz zor... Canı istedimi sallıyo uyus :dilcikar::

:roflol: Kedilerde aşık olduğum özellik :asigim:

[

Sanırım beni elinde kamerasıyla Asil in peşinden koşar hale getirteceksiniz... :roflol: :[/COLOR]

delikafadulden :Saruboceq:

[

Ya da bir belgesel yönetmeniyle anlaşıp evin bilimum yerlerine kamera yerleştirip görüntü alalım en iyisi bu olacak kaydirigubbakcemile3

Şeniz :1hug: [/COLOR][/I]

:roflol: alkisalkisalkis

:roflol: Kedilerde aşık olduğum özellik :asigim:

Benim de :asigim: Hele bir de meraklı meraklı bakıp da başlarını bir o yana bir bu yana sallarlar ya.. kaydirigubbakcemile3

Benim mayışık oğlum şimdi de kucağımda uyuyor... :1closedeyes: Ne zaman geçecek bunun bu mayışıklığı bilmiyorum fisfisfis

ne güzel bir püsük bu maşallah

Teşekkür ediyoruz maşallah için de yerimseniben

Sen içir hayvana gazozu, ver gazozu ver gazozu sonra mayışık de zemuszemus

Valla suçum yok cümlenin kendi dervişin gelişine gol atmasına sebebiyet verdi zemuszemus :roflol:

Sen içir hayvana gazozu, ver gazozu ver gazozu sonra mayışık de zemuszemus
Valla suçum yok cümlenin kendi dervişin gelişine gol atmasına sebebiyet verdi zemuszemus :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hehe aslında gazoz değil enerji içeceği veriyordum önceden o yüzden o kadar enerjikdi... Baktım para dayanmıyor, artık çeşme suyu veriyorum içiyo içiyo mayışıyooo :roflol:

Biraz önce uyandı uyus... Gene nolduysa bir hışım 90 km hızla kanepeden kanepeye fırlıyor alttan girip üstten çıkıyor, arka arkaya takla atıyor, çok komik ya... sırnaşık şeyŞimdi de sandalyenin altından karate yapıyor bana vırraaahayt -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

hiscim bende geçen sene haziran gibi bulmuştum benim hırpani oğlanı..bu yavruluk dönemlerinin tadını çıkarın..tıpkı çocuk gibi..büyüdükçe dertleride büyür..
artık sevdirmioyrda kendini..evi ele geçirdi..siz köle ben sahip modunda...

Sevdirmezse ben de zorla severim muzuru :dilcikar: Köle olayı konusunda yorum yapamıcam zaten şimdiden köle gibi olduk sanırım fisfisfis kaydirigubbakcemile3

ANNEEEEEE....... ÇEKMEEEEEEEEEEEEE...........

ANNEEEEEE....... ÇEKMEEEEEEEEEEEEE...........

Tipe bak ya yerim:roflol::asigim:

ASİL: "Küçük ayıyı halt ediyorduk, bu büyük ayı da nerden çıktı yavhuuu? Neyse biz de yalayalım bari çaktırmaaa"

Dailymotion - ASİL:) - Hayvanlar Kanalı

Ay ayıyı incitmeyim diye elinden geleni etti:roflol:Ayıyla uyumak istiyor anlaşıldı bunun sevdiği bayan tipleri artıkzemuszemus-tatlicadiarzu-

Tasmaya nasıl alışmış rahat duruyor yav.:asigim:

çok tatlı maşallah patileride tetemzimiş bazı insanların ayağından temiz minnoş minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…