Teşekkür ediyoruz teyzesi inşallah böyle bir kedin olur da mutlu olursun zira biz eşimle aldık alalı evimize neşe geldi.. hihoyyyt
Geçen gece de o kırmızı ayısının burnundan tutmuş başı da yukarıda dik bir şekilde bi ayrı havalarda odadan odaya taşıyor... Pişt Asil diyorum hiç pas vermiyo ağzında ayısı öylece taşıyoo...:dilcikar: Sonra ayısıyla kanepenin üzerine çıktı yürüyor, diğer kanepeye geçerken ayıdan önünü göremedi heralde iki kanepenin arasındaki boşluğa langırdak ayıyla birlikte düştü... Gülme krizi geldi bana dedim "Noldu Asil Efendi pas vermiyordunuz?" :roflol: Süt dökmüş kedi gibi tuhaf tuhaf baktı bana kaydirigubbakcemile3[/COLOR][/I][/B]
Ya bu asil değil bu canavarrr:roflol:
Bu atmaca :roflol:
Allahım koptum ya delirdim burda ekran önünde hemen eve dönmeliyim çocuklarımla atmacalık oynamam lazım izledikçe asilzade nev çizgimden kayıyorum -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:
Hem ne çevik var yaa... Ordan oraya zıplıyo sıçrıyo hergele... Yine de bişicik olmuyor oğluşuma
Sen bir de onun pusuya yattığındaki popo sallama olayını görsen ölürsün gülmekten... Perde arkaları, masa sandalye altları, kanepe arkaları başlıca pusuya yatma yerlerimiz... kaydirigubbakcemile3
Geçen gece de o kırmızı ayısının burnundan tutmuş başı da yukarıda dik bir şekilde bi ayrı havalarda odadan odaya taşıyor... Pişt Asil diyorum hiç pas vermiyo ağzında ayısı öylece taşıyoo...:dilcikar: Sonra ayısıyla kanepenin üzerine çıktı yürüyor, diğer kanepeye geçerken ayıdan önünü göremedi heralde iki kanepenin arasındaki boşluğa langırdak ayıyla birlikte düştü... Gülme krizi geldi bana dedim "Noldu Asil Efendi pas vermiyordunuz?" :roflol: Süt dökmüş kedi gibi tuhaf tuhaf baktı bana kaydirigubbakcemile3
Allah rızası için bi'kaysana o çizgiden.. :roflol: sırnaşık şey
karizmayı çizdi ya annesi, n'aapsın Asilzademiz :roflol: :roflol:
ıstek fidyoda bulunmak istiyorum.. ıçerik: popo sallama zemuszemus
Artık gözümde canlanıyor anlattıkların.. Avını yakalamış aslan havasını yerim onun ben.. Kafa havada.. Çalımlı yürümeler.. Sonra baaaam! (Kıyamam ya)
Ama en komiği de rezil olduğunu fark etmesi.. Yok bu sahiden de Türkçeyi öğrendi demek ki.. :ecrin_bebek:
Yok yok.. dikkat etmeye gerek yok..Tikkat et, kayarken ben, çarpışmayalım zemuszemus:jeyyar::roflol::tomato::roflol:
...Ya da bir belgesel yönetmeniyle anlaşıp evin bilimum yerlerine kamera yerleştirip görüntü alalım en iyisi bu olacak kaydirigubbakcemile3
Yok yok.. dikkat etmeye gerek yok..
Ben kayalı çok oldu zati..
Bekliyorum seni köşede.. :lepi: :roflol:
:roflol: Asil Bey'in zıplama ivmesini düşündüm de.. kamera sayısı ne kadar fazla olsa o kadar iyi.. Hatta Jimmy Jip le daha başarılı olunabilir kanaatindeyim.. şakkıdı
[
Valla istek fidyo değerlendirilmeye alınacaktır ama biraz zor... Canı istedimi sallıyo uyus :dilcikar::
[
Sanırım beni elinde kamerasıyla Asil in peşinden koşar hale getirteceksiniz... :roflol: :[/COLOR]
[
Ya da bir belgesel yönetmeniyle anlaşıp evin bilimum yerlerine kamera yerleştirip görüntü alalım en iyisi bu olacak kaydirigubbakcemile3
Şeniz :1hug:[/COLOR][/I]
:roflol: Kedilerde aşık olduğum özellik :asigim:
ne güzel bir püsük bu maşallah
Sen içir hayvana gazozu, ver gazozu ver gazozu sonra mayışık de zemuszemus
Valla suçum yok cümlenin kendi dervişin gelişine gol atmasına sebebiyet verdi zemuszemus :roflol:
hiscim bende geçen sene haziran gibi bulmuştum benim hırpani oğlanı..bu yavruluk dönemlerinin tadını çıkarın..tıpkı çocuk gibi..büyüdükçe dertleride büyür..
artık sevdirmioyrda kendini..evi ele geçirdi..siz köle ben sahip modunda...
ANNEEEEEE....... ÇEKMEEEEEEEEEEEEE...........
ASİL: "Küçük ayıyı halt ediyorduk, bu büyük ayı da nerden çıktı yavhuuu? Neyse biz de yalayalım bari çaktırmaaa"
Dailymotion - ASİL:) - Hayvanlar Kanalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?