- 28 Kasım 2024
- 458
- 281
- 18
- 24
Bu kadar süre kalmz çatlatma ignesinin etkisiÇatlama iğnesi etkisi diye düşünüyorum şuan ben
Yaa 16 Eylül de olmuştum iğne bugün tam 10 gün oldu inşallah öyledir pek umudum yok ama hayırlısıBu kadar süre kalmz çatlatma ignesinin etkisi
Ay bende çok yoruldum ama iki gün daha ztn önümüz hafta sonu12 ci günde bn test yaptm cikmamsti mesela seninkinde belli git ver çıkar kesin ovulasyn testi nsl olur bilmemde
İnşallah olmuştur canmYaa 16 Eylül de olmuştum iğne bugün tam 10 gün oldu inşallah öyledir pek umudum yok ama hayırlısi
Dayanamadım tekrar test yaptım gene onun gibi çıktıİnşallah olmuştur canm
Var var kesin şimdi bile öyleyse sabah ilk idrarla yap birdeDayanamadım tekrar test yaptım gene onun gibi çıktı
Ben 50 kiloyum zayıflıkla alakası yok obez değilsenizPolikistik Over hepimizin ortak problemi kilo vermen gerçekten çok işe yarayacaktır birazcık da her gün egzersiz bizim sorunumuz zaten yumurtaların kendi kendine çatlamaması ve tembelliği biz de hem yemek hem egzersiz yapmayarak aslında onlara köstek olmuş oluyoruz gerçekten zayıflayıp egzersize kendi kendi hamile kalan etrafımda çok insan var zaten aşılama olmasa bile tüp bebek konusunda en şanslı hastalarz çünkü bir sürü yumurta hücremz var
Silik çizginiz çok güzel görünüyor kan verinBenimde aşılamanın 13. Günü normalde bugün kan testi yaptır demişti doktorum daha yaptırmadım bilmiyorum 2 gündür idrar testinde cook silik bir çizgi cıkıyor bekledikçe de netleşti anlamadım sizce
Kan verdim 10 cıktı doktor yarım bir daha verin dedi kan yeni gebelik artması gerekiyor muşSilik çizginiz çok güzel görünüyor kan verinumarım mutlu haberlerle yazarsınız bize
İnşallah güzel bir artış gösterirKan verdim 10 cıktı doktor yarım bir daha verin dedi kan yeni gebelik artması gerekiyor muş
Ayyy ne güzel benimde bugün daha 9. Gün ben fe 13. Gün kan vereyim diyorum. Belirtiniz oldu muKan verdim 10 cıktı doktor yarım bir daha verin dedi kan yeni gebelik artması gerekiyor muş
Evet olması lazım kasık ağrısı girip cıkma bıçak saplanıyor gibi ayağa kalkınca anlık baş dönmesiAyyy ne güzel benimde bugün daha 9. Gün ben fe 13. Gün kan vereyim diyorum. Belirtiniz oldu mu
Benim de biranda ağrı vuruyor sağa ve sola inşallah ondandırEvet olması lazım kasık ağrısı girip cıkma bıçak saplanıyor gibi ayağa kalkınca anlık baş dönmesi
Benimde öyle inşallah:)Benim de biranda ağrı vuruyor sağa ve sola inşallah ondandır
İnşallah yükselir değeriniz, sizin ilk denemeniz miydi mikroçipli mi birdeBenimde öyle inşallah:)
Evet ilk deneme mikroçip ben bütün belirtileri yaşıyorum pazartesi net belli olurİnşallah yükselir değeriniz, sizin ilk denemeniz miydi mikroçipli mi birde
İdrar testide pozitif cıkıyor cünküİnşallah yükselir değeriniz, sizin ilk denemeniz miydi mikroçipli mi birde
Ben de daha önce kimyasal gebelik yaşadım anında çıkıyor testte ve her yaptığında daha da koyu çıkıyor. Mikroçip aşılamada sağlıklı gebelik olasılığının daha yüksek olduğunu söyledi doktorum. İnşallah güzelce tutunurİdrar testide pozitif cıkıyor cünkü
Bende kimyasal yaşadım umarım tekrarlanmazBen de daha önce kimyasal gebelik yaşadım anında çıkıyor testte ve her yaptığında daha da koyu çıkıyor. Mikroçip aşılamada sağlıklı gebelik olasılığının daha yüksek olduğunu söyledi doktorum. İnşallah güzelce tutunurbenim de ilk aşılamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?