- 4 Aralık 2024
- 336
- 67
- 13
- 28
İnşallah kötü düşünmeyelimBende kimyasal yaşadım umarım tekrarlanmaz
Test verdiniz miİnşallah kötü düşünmeyelim
Bugün regl günümdü biraz gelmeye başlamış anlamadım adet mi oluyorumİnşallah kötü düşünmeyelim
Test yapmadınız mı? Benim bugün 10. Günüm çarşamba 13. Gün de test yapayım diyorumBugün regl günümdü biraz gelmeye başlamış anlamadım adet mi oluyorum
Ben test yaptım idrarda pozitifti kan da 9,43 tü doktor 2 gün sonra tekrar kan ver demişti ben 3 gün bekledim bugünde adet oldum sanırım işteTest yapmadınız mı? Benim bugün 10. Günüm çarşamba 13. Gün de test yapayım diyorum
Canım o üstüne görme olabilirBen test yaptım idrarda pozitifti kan da 9,43 tü doktor 2 gün sonra tekrar kan ver demişti ben 3 gün bekledim bugünde adet oldum sanırım işte
Hayır normal adet oldum bence üstüne görme falan bilmemCanım o üstüne görme olabilir
Kanaman kırmızı renk mi ? Yoğun mu ?Hayır normal adet oldum bence üstüne görme falan bilmem
Dayanamadım bugün test yaptım 11. GünHayır normal adet oldum bence üstüne görme falan bilmem
Erken ama daha sonuç nedirDayanamadım bugün test yaptım 11. Gün
Dayanamadım bugün test yaptım 11. Gün
Silik çizgi çıktı buraya yükleyeyim ama kalite çok düşüyor niyeyseErken ama daha sonuç nedir
Evet görüyorum umarım vardır gebelikSilik çizgi çıktı buraya yükleyeyim ama kalite çok düşüyor niyeyse
İnşallah iğne vurulalı nerden baksak 13 gün oldu etkisi kalmış mıdır bilmiyorumEvet görüyorum umarım vardır gebelik
Hayır geçmiştir iğne etkisiİnşallah iğne vurulalı nerden baksak 13 gün oldu etkisi kalmış mıdır bilmiyorum
İnşallah vardır ve bu sefer kimyasal olmaz ☹Hayır geçmiştir iğne etkisi
Sizin kaçıncı denemeniz kimyasal oldu mu daha önce bende tekrar yarın doktora gidiyim diyorumİnşallah vardır ve bu sefer kimyasal olmaz ☹
Ben ilk klomenle iğne vurulmadan gebe kaldım 18 di betam 6 ya düştü sonra kanamam geldi. İkinci de tekrar klomen iğne ama onda hiç gebe kalamadım. Buda ilk aşılamamdıSizin kaçıncı denemeniz kimyasal oldu mu daha önce bende tekrar yarın doktora gidiyim diyorum
Bende denemiştim klomen ovitrella iğne 2 ay önce test falan hic yapmamıştım gününde adet oldum zaten sonra aşılama da böyle oldu aslında ben hamile kalabiliyorum daha önce kürtaj oldum kimyasal gebelikte iyi birşey hamile kalabiliyorsun yani tüpler açık falan diyorlar tekrarlarsa sürekli sıkıntı benim eşimde problem var bu arada onun sperm canlılık %40 yarısı ölü sperm yaniBen ilk klomenle iğne vurulmadan gebe kaldım 18 di betam 6 ya düştü sonra kanamam geldi. İkinci de tekrar klomen iğne ama onda hiç gebe kalamadım. Buda ilk aşılamamdı
Bende diyorum direkt tüp bebek mi denesem tekrar aşıla ma mı bilmiyorumBen ilk klomenle iğne vurulmadan gebe kaldım 18 di betam 6 ya düştü sonra kanamam geldi. İkinci de tekrar klomen iğne ama onda hiç gebe kalamadım. Buda ilk aşılamamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?