ya kizlar bende yeni asilama tedavisine baslicam adet gunumu bekliyorum ,icimden bi his olcakmis diyo ama ,sizleri okuyorum ,cogunlukla tutmadi umudum yok ,tutmucak gibi seyler deniliyo ,benim umudum varken sizleri okuyorum sanirim bende oyle olurum diye umutsuzluga kapiliyorum ,insallah allah herkese versen bebek insallah isteyen herkesin olur kizlar
slm ben de yarın aşılama için doktara gidicem .size bi sorum var.aşılamadan ön ce sperm yıkaması yapılıyor mu ?bizim doktor yapmıyor da yardım cı olursanız sevinirim.
3 senedir,evliyim.eşimde hiçbir sorun yok,degerleri çok iyi..benimde tek sorunum düzensiz yumurtlama..7ay önce ilk aşılamamı yaptım.daha sonra adet görünce tutmadı sandım.ve adetimin 11.günü rahim filmi çektim..doktorum tüplerimin açık oldugunu söyledi,hatta boşuna çekip canını acıttık dedi...filim den 5 gün sonra anormal derecede kanama görünce doktora gittim ve dış gebelik geçirdigimi ögrendim..1000 de 4 ihtimalle dış gebe oldum,zor bir ihtimal,hiç aklıma gelmezdi,neyse hemen hcg baktırdım 695 çıktı,pozitif...çok şükür erken farkettik ve ilaçla atlattım..
bugün ikinci aşılamamı yaptım,,inşallah rabbimin izniyle herşey yolunda gider bu defa..
aşılamayla gebe kalanlar,sizce ne olur bu kez..hepinizden dua bekliyorum..Allahım hiç kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin inşallah..en kısa zamanda hamiş oluruz hepimiz...cevaplarınızı bekliyorum..herşey gönlünüzce olsun..
asilama tup bebekmi ne anlamiyorum
Benim Bu Ay Aşilama Yapilacak Sonuç Ne Olur Bilmiyorum Ama Neden Se Pek Ümitli Değilim .aranizda Varsa Aşilama Yaptiran Ve Tutan Bana Yazsin Olurmu
selam arkadaşlar bende gecen ay asılama yaptırdım ama tutmadı çok üzüldüm ama bu ay ikinçi aşılamam yapıldı beklemekteyim inşallah bu defa tutar dualarınızı bekliyorum canları inşallah bir gün hepimizin evlatları kuçaklarında olur
selam arkadaşlar bende gecen ay asılama yaptırdım ama tutmadı çok üzüldüm ama bu ay ikinçi aşılamam yapıldı beklemekteyim inşallah bu defa tutar dualarınızı bekliyorum canları inşallah bir gün hepimizin evlatları kuçaklarında olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?