Aşılama Aşilama Da Gebe Kalaniniz Varmi????

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selamlar.ben de bu ay ilk kez aşılama oldum ve şükürler olsun ki tuttu:)))allah isteyen herkese verir inşallah.:CüvCüv:

slm kızlar.şükürler olsunki ikinci aşılamamda hamileyim.size birşey sorabilirmiyim.lütfen başından geçen varsa bana yardımcı olabilirmi.hamileliğimi daha 6 gün önce öğrendim ve 3 gündürde kahverengimsi akıntım var ara sırada kasıklarda sancı.normalmi acaba bu olanlar çok korkuyorum.adetim gelivercekmiş gibi hissediyorum buda moralimi çok bozuyo.

Slm arkadaşim bende siteye yeni üye oldum.benimde ilk aşilamada tutmadi ikinci aşilamayi eylülde yapacak sen hangi ilaçlari kullandin ,göbekten iğnemi yaptin arkadaşim bana cevap verirmisin.

bende aşılama yaptıracam inş seninde bebişin olur nasıl oldu değişiklik hissetinmi kendinde

bende bu ay yaptıracam inş olur inan çok heyecanlıyım.5 senedir evliyim ama bebiş yok bir düşük yaptım offff

bende yeni üye oldum adetin 2. günü göbekten iğne yapıyorum inan çok üzülüyorum

Slm arkadaşim bende siteye yeni üye oldum.benimde ilk aşilamada tutmadi ikinci aşilamayi eylülde yapacak sen hangi ilaçlari kullandin ,göbekten iğnemi yaptin arkadaşim bana cevap verirmisin.

merhaba,bende aşılama için tedavi oluyorum şu an..gonal f 450 -0,75 ıu göbekten yapıyorum.ilk aşılamam tutmamıştı.umarım allah bu sefer güldürür yüzümüzü.sen hangi ilacı kullanıyosun ve sorun neydi sizde?benneyaptımki

kızlar merhaba,ben izmir de Erol Tavmergenin hastasıyım.ben de 1 haftadır karnımdan hergün iğnemi yapıyorum.bugun kontrole gittim ve 1 Eylül p.tesi aşılama yapılacağını söyledi.Mübarek ramazanın ilk günü.Allahım yardım etsin inşallah.ben de pek ümitli değilim aslında çünkü HSG de kanallardan biri tamamen kapalı diğeri de yer yer yapışık çıkmıştı.ama burada okuduklarım biraz moralimi arttırdı.hepinizin dualarını bekliyorum.sevgiler...

slm guzelım ben bu ay klomen ılac kullandım daha sonrada ıgne yapıldı catlatma ıgnesı ve ayın 20 asılama oldum ılk denememızdı suan heycanlı brı sekılde beklemedeyım.dr cok guvenıyroum umarım olumlu olur cunku yas olayıda onemlı faktör...stres yapmamak lazımmıs ama nedense elde degılkı...

iyiyim canım ama bu aralar mide bulantılarım var o yüzden pek giremiyorum kadınlar kulubune ama çok şükür bebeğimde bende iyiyiz allahım sanada nasip etsin hayırlısıyla inşallah

arkadaşlar bende ilk aşılamamı yaptıracam serophene adlı yumurta büyütücü hap kullanıyorum bitmesine 2gün kaldı yumurta takibi için doktora gidicem canım sen kaç yıldır uğraşıyorsun hamile kalmak için ilk denemede tuttumu aşılama

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ben 1 bucuk aylık hamileyim aşılama ile hemde 1 defada tuttu.seninde tutar inşallah:teytey:

arkadasim senin söylediklerin bana ilac gibi geldi,ben de ilk asilamami yaptidim ve cok sabirsizim araniza yeni katildim ama misafir olarak sizleri takip ediyordum.senin adina cok sevindim bizlerede dua et ne olur...

:lepi::lepi::lepi:
arkadaşlar,inş.herşey yolunda giderse belki ben de haftaya aşılama olabilirim nolur bana da dua edin hayırlısıyla tutsun bu 2.ama pek ümitli değilim.

ümidini hic bir zaman yitirme arkadasim,bu senin canini acitmaktan baska bisey olmaz.inanarak Allah a güvenerek git insallah burdan hamis haberlerini okuyacagiz

benim ilk aşılam tutmadı ekim ayında 2. yi olacağım.....zaten çok fark yok normal birlikteliğe göre ....... %15 20 falan ........... ama yinede umudunu kaybetme belki seninki tutar....... ilk seferde tutanlarda var

özlemcim insallah canim Allah hepimize hayirlisiyla yasatsin.agrilarim hic gecmedi ama bilmiyorum bi umut var icim de biyandanda kendimi kaptirmak istemiyorum arsambadayiz simdi cuma olsun diye öyle bekliyorum ki hayirlisi tabi önce ama ne olursa yazicam yine....

bende aşılamayla gebe kaldım ilk denemedi tutmuştu ama malesef kaybettim , şimdi 2. aşılama yine tuttu 5 haftalık hamileyim darısı başınaa:teytey::teytey::teytey:

:teselli: barkadaşlar bu benim 5inci aşilamam yarın kan tahlili yaptıracagım umarımm ciftte bayram yaşarız bu kez benim 2aşim tuttu ve 4 haftalıkken düştü ne olur cok dikkat edin doktrlara uymayım herkez kendi doktoru olsun ben15 gündür işyappmıyor dışari cıkmıyorum inşlh sabrımın sonunda mukafat orarak bebişim olur sabırla bekleyelim vakti zanamı gelimce rabbim bizede nasip edr inşhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…