• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama hakkin da tecrübelerinize ihtiyacım var!!

SivasliAlice

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.690
1.173
358
Merhaba arkadaşlar benim iki kaybım var ve testler tahliller hormonlar hersey normal çıktı. Bağışıklık testlerimiz de temiz. Spermiyogram da iyi. Dysuklerden sonra acaba aşılamayla saglikli gebelik elde eden var mi aranızda da? Surecinizden bahseder misiniz?
Diğer başlıklarda yazdim da cevap alamadim.

Merhaba arkadaşlar benim iki kaybım var ve testler tahliller hormonlar hersey normal çıktı. Bağışıklık testlerimiz de temiz. Spermiyogram da iyi. Dysuklerden sonra acaba aşılamayla saglikli gebelik elde eden var mi aranızda da? Surecinizden bahseder misiniz?
Diğer başlıklarda yazdim da cevap alamadim.
Olabilir neden olmasın düşük yaşadınız diye tekrar hamile kalamayacaginiz anlamina gelmez bu konuda doktor yorum yapmadiysa tabi. Öncelikle geçmis olsun. Bir arkadaşım ilk aşılamada hamile kalmış ama malesef onu düşük yapmış. Tekrar ikinci aşılamada bir daha hamile kaldı ve şuan kucağında 1 aylık oldu :) Sizde hamile kalabilirsiniz bence sonuçta daha önce bunu iki kere yaşamışsınız. Bu süreçte beslenmenize çok dikkat edin. Gerekli vitaminlerinizi alın. Vakti saati geldiyse Allah'ın izniyle bu şekilde vesile olacaktır zaten.

Yorumunuz bana moral oldu teşekkür ederim. Dr bir sorun yok dedi her defasında sadece önlem olarak kan sulandırıcı iğne baslariz dedi.

Back
X