- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 33
- Konu Sahibi papatya1234567
-
Kullanılan hormonlu ilaçlar yapıyodurBirçok kişi aynı şeyi demişte
Birçok kişi aynı şeyi demişte anlayamadım aşılama yaptırınca göbek mi şişiyor hemen kilo mu alınıyor, birisi beni bilgilendirebilir mi
Korkma canım sakin ol Rabbim sevindirsin,güzel haberlerle dönersin bize inşallahOff az kaldıkorkuyorum kızlar... Bugün 10.gun ve bende bı belirti yok
Bnde gonal f 450 mglıktan iki sefer kullandm224 224 tl verdm muayne 100 tl kan tahlilleri 58 tl iğne almam kendinden catlamş yumurtm 1000 tl aşılamaya verdm bi de aşılama snrası kullanmya jel verdi o da 24 tl folikast al dedi o kdrDoktorun verdiği ml ve gün sayısına göre degisiyor ya. Ben sadece gonalf kullandım 150ml 9gun 1800₺ bir de çatlatma 100tl di sanırım
Canim gozun hic korkmasin korkulacak bir durum yok igne vurulmak bile daha fazla aci veriyor icin rahat olsun insallah hamile kalirsin ilkindeAnladım bende diyorum aşılamanın nasıl bir etkisi var gözüm korktu bir anŞöyle dört yıllık evliyim üç yıldır çocuk istiyoruz bir kere gebe kaldım iki yıl önce kalbi durdu iki buçuk aylıkken ondan sonra da bir daha gebelik oluşmadı Ocak ve Mart ayında çatlatma iğnesi oldum özelde ,yine gebe kalamadım doktor rahim filmi önerdi ,mayısın sonunda ağrısız radyasyonsuz rahim filmi çekindim özelde yine ,tüpler herşey açıkmış ama girişte bir tıkanıklık varmış doktor onu film esnasında bir aletle açtı ,filmin peşine gebe kalan çok oluyormuş üç ay bekle olmazsa gel aşılama yapalım dedi ama özelde çok pahalı 1500 TL devlette de aşılama yapıyorlar ama bu virüs durumunda gitmek nasıl olur bilmiyorum çekiniyorum ,daha rahim filmi çekineli bir ay oldu bugün adet günüm henüz gelmedi ama test yaptım bişey çıkmadı gelecek biliyorum üç ay da beklemek istemiyorum aşılamayı da istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum, o yüzden buralardayım yani
İnşallah ya bugün 11gun test için zor tutuyorum kendimiKorkma canım sakin ol Rabbim sevindirsin,güzel haberlerle dönersin bize inşallah
Bende de durum ayni benimde 10.gun ama hic bir belirti yokOff az kaldıkorkuyorum kızlar... Bugün 10.gun ve bende bı belirti yok
Benım 9.gun bugun ya doktor bana 16.gun yap dedı 12.gun erken dedıKızlar yarın 12.gunum gebelik testlerimi hazırladımkimler yarın benimle test yapicak?
Birgebeningunlugu var onu takip ediyorum , çoğu 12/13. Gün öğrenmiş hep bende önceki iki gebeliğimde 13.gun ogrenmistimBenım 9.gun bugun ya doktor bana 16.gun yap dedı 12.gun erken dedıbuarada ınsallah vardır senin ki
Insallah tutmusturBirgebeningunlugu var onu takip ediyorum , çoğu 12/13. Gün öğrenmiş hep bende önceki iki gebeliğimde 13.gun ogrenmistim
Daha erken degil mi cnm dur bakakim benim bata 1 kala cok asiri silik çıkmıştı çizgiKızlar normal gebelik testi yaptim negatif , bat 24 Haziran , 23unde tekrar denicem ama umudum yok
Bugun 12 gun degıl mı daha cok erken benım doktorum 16.gun baktır dedı 3 gun sonra tekrar et bakalımKızlar normal gebelik testi yaptim negatif , bat 24 Haziran , 23unde tekrar denicem ama umudum yok
Nebilim ki kuzum ya diğer kimyasalda 3gun kala çıkmıştı silik cizgimDaha erken degil mi cnm dur bakakim benim bata 1 kala cok asiri silik çıkmıştı çizgi
Benim 15.gun regli günüm , pazartesi testi yineliycem bakalim ama sanmıyorumBugun 12 gun degıl mı daha cok erken benım doktorum 16.gun baktır dedı 3 gun sonra tekrar et bakalım
Ama hepsi farklıdır ya dur bakalım belki gec döllenme olmuşturNebilim ki kuzum ya diğer kimyasalda 3gun kala çıkmıştı silik cizgim
Cnm fitil kullanirken yanma yasadin mi hicAşılamanın 3.gunu mu ? Bana da progestan verdi 200mg sabah aksam fitil seklinde
Yok canim yaşamadımCnm fitil kullanirken yanma yasadin mi hic
Bana da crinone jel verdi bir hafta dabah aksmCnm fitil kullanirken yanma yasadin mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?