Aşılama AŞILAMA HAZİRAN 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bide bizde gece 5 te ilişki olsun dedi çatlama zamanını kaçırmayalım dedi bende şaşırdım ama dediğini yaptık görev niyetine sizde nasıl oldu
Bnde aksm beste aşılamam oldu sabah 7 de ilişki oldu öğlen 14 de bi daha oldu aksm gene var üç gün çok ilişki dedi

9 milyonla aşıma tutan oldumu ben tedaviye başladım iğnem bitti yarın kontrol bakalım sperm sayisi düşük olupda asilama tutanlar lütfen cbp

Banyo için ne dedi doktor bana yapabilirsin 2.gun dedi ama yapmicam ben yinede
Valla bana da 3.gun duş yapabilirsin dediler , 5/6gun içinde döllenme olup rahime tutunma gerçekleştiğinden bende duş almadım , hatta kendimi zor tuttum bir hafta yapmadım yani biraz pimpirikliyim

9 milyonla aşıma tutan oldumu ben tedaviye başladım iğnem bitti yarın kontrol bakalım sperm sayisi düşük olupda asilama tutanlar lütfen cbp
Bn dün oldm aşılama doktor esinin sperm sayısı öyle düşük değil 4 bucuk mlyom dedi ama azzz mı

Bn dün oldm aşılama doktor esinin sperm sayısı öyle düşük değil 4 bucuk mlyom dedi ama azzz mı
1 sperm yeterlı sıkma canını nasıpte varsa 4 mılyon spermden olur nasıpte yoksa 100 mılyom olsa da tutmaz bende asılamamı yaptırdım sonuc beklıyorum allahım cumlemıze nasıp etsın ınsallah hayırlı saglıklı evlatlar

Valla nasip olduktan sonra ooo hiç birsey karşında duramaz. Bana ilişki sonrasi ayaklarını kaldır falan dediler benim kuzen ilişki sonrasi hemen duş alıyorum hiç yatmam dedi 2 çocuğu var

Doğruda yapacak başka isim yokki adam gidiyor sabah işe yeni tayin olduk çevre yok ailemin yanında olsam veya çalışsam daha farklı olur ama bomboş evde kafamı ona takiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…