- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 33
- Konu Sahibi papatya1234567
-
Bnde aksm beste aşılamam oldu sabah 7 de ilişki oldu öğlen 14 de bi daha oldu aksm gene var üç gün çok ilişki dediBide bizde gece 5 te ilişki olsun dedi çatlama zamanını kaçırmayalım dedi bende şaşırdım ama dediğini yaptık görev niyetinesizde nasıl oldu
Bana crınone verdi jel binevi fitil gbi bsey ama vajinadan kullanıyosnGece yatmadan 2tane sabah tok karnına 1
Yaptm bnBanyo için ne dedi doktor bana yapabilirsin 2.gun dedi ama yapmicam ben yinede
Valla bana da 3.gun duş yapabilirsin dediler , 5/6gun içinde döllenme olup rahime tutunma gerçekleştiğinden bende duş almadım , hatta kendimi zor tuttum bir hafta yapmadım yani biraz pimpirikliyimBanyo için ne dedi doktor bana yapabilirsin 2.gun dedi ama yapmicam ben yinede
Bn dün oldm aşılama doktor esinin sperm sayısı öyle düşük değil 4 bucuk mlyom dedi ama azzz mı9 milyonla aşıma tutan oldumu ben tedaviye başladım iğnem bitti yarın kontrol bakalım sperm sayisi düşük olupda asilama tutanlar lütfen cbp
1 sperm yeterlı sıkma canını nasıpte varsa 4 mılyon spermden olur nasıpte yoksa 100 mılyom olsa da tutmaz bende asılamamı yaptırdım sonuc beklıyorum allahım cumlemıze nasıp etsın ınsallah hayırlı saglıklı evlatlarBn dün oldm aşılama doktor esinin sperm sayısı öyle düşük değil 4 bucuk mlyom dedi ama azzz mı
Ne zmn yaptrdn1 sperm yeterlı sıkma canını nasıpte varsa 4 mılyon spermden olur nasıpte yoksa 100 mılyom olsa da tutmaz bende asılamamı yaptırdım sonuc beklıyorum allahım cumlemıze nasıp etsın ınsallah hayırlı saglıklı evlatlar
Bugun 8.gunumNe zmn yaptrdn
Bnm daha 2Bugun 8.gunum
Hayırlısı olur ınsallah hepımız hakkındaBnm daha 2
Amin insallahHayırlısı olur ınsallah hepımız hakkında
Öyle tabi sanırım bız cok kafamıza takıyoruz ondan boyle oluyoValla nasip olduktan sonra ooo hiç birsey karşında duramaz. Bana ilişki sonrasi ayaklarını kaldır falan dediler benim kuzen ilişki sonrasi hemen duş alıyorum hiç yatmam dedi 2 çocuğu var
Bende aynıyım tek basımayım aılelerden uzak bos durunca onu düşünüyoruz senın kacıncı gununDoğruda yapacak başka isim yokki adam gidiyor sabah işe yeni tayin olduk çevre yok ailemin yanında olsam veya çalışsam daha farklı olur ama bomboş evde kafamı ona takiyorum
Hep öyle calısıyodm virüs nedenyle evdeym ailemdn akabadan uzakymBende aynıyım tek basımayım aılelerden uzak bos durunca onu düşünüyoruz senın kacıncı gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?