Aşılama AŞILAMA HAZİRAN 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalarr,
insallah hepinizin asilamalari tutar.
bnde bu ay adet olup gidecegim.doktor asilama dedi.ilaclara ignelere ne kadar verdiniz merak ettim

Birçok kişi aynı şeyi demişte
Birçok kişi aynı şeyi demişte anlayamadım aşılama yaptırınca göbek mi şişiyor hemen kilo mu alınıyor, birisi beni bilgilendirebilir mi
Gonalf ayrı bir şişlik yapiyor , bildiğin göbeğin baya baya hamiş gibi çıkıyor. Ben birde vitamin kullaniyorum onunda etkisi var , baya bombeli bir göbeğim oldu

merhabalarr,
insallah hepinizin asilamalari tutar.
bnde bu ay adet olup gidecegim.doktor asilama dedi.ilaclara ignelere ne kadar verdiniz merak ettim
Doktorun verdiği ml ve gün sayısına göre degisiyor ya. Ben sadece gonalf kullandım 150ml 9gun 1800₺ bir de çatlatma 100tl di sanırım

Birçok kişi aynı şeyi demişte
Birçok kişi aynı şeyi demişte anlayamadım aşılama yaptırınca göbek mi şişiyor hemen kilo mu alınıyor, birisi beni bilgilendirebilir mi
Mrb canim doktor 5 gunluk hap veriyor ve son gun igne yapiyor ve onlarin etkisi kilo aldiriyor ve birazda gobek cikartiyor cunku hormon hepsi. Galiba sen yeni baslayacaksin asilamay

Mrb canim doktor 5 gunluk hap veriyor ve son gun igne yapiyor ve onlarin etkisi kilo aldiriyor ve birazda gobek cikartiyor cunku hormon hepsi. Galiba sen yeni baslayacaksin asilamay
Anladım bende diyorum aşılamanın nasıl bir etkisi var gözüm korktu bir an Şöyle dört yıllık evliyim üç yıldır çocuk istiyoruz bir kere gebe kaldım iki yıl önce kalbi durdu iki buçuk aylıkken ondan sonra da bir daha gebelik oluşmadı Ocak ve Mart ayında çatlatma iğnesi oldum özelde ,yine gebe kalamadım doktor rahim filmi önerdi ,mayısın sonunda ağrısız radyasyonsuz rahim filmi çekindim özelde yine ,tüpler herşey açıkmış ama girişte bir tıkanıklık varmış doktor onu film esnasında bir aletle açtı ,filmin peşine gebe kalan çok oluyormuş üç ay bekle olmazsa gel aşılama yapalım dedi ama özelde çok pahalı 1500 TL devlette de aşılama yapıyorlar ama bu virüs durumunda gitmek nasıl olur bilmiyorum çekiniyorum ,daha rahim filmi çekineli bir ay oldu bugün adet günüm henüz gelmedi ama test yaptım bişey çıkmadı gelecek biliyorum üç ay da beklemek istemiyorum aşılamayı da istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum, o yüzden buralardayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…