- Konu Sahibi papatya1234567
-
Benım 8.gunum bende 26 sında test yaptıracagım doktor 12 gun yaptırma 16.gun yaptır dedıAynen öyle pazartesi günü gece 11 de yapıldı bugün 3.gun benim 26 şinda kan testi yapılacak sizin
Saglık olsun sıkma canını ınsallah bebegın olur da yalnız kalmazsınHep öyle calısıyodm virüs nedenyle evdeym ailemdn akabadan uzakym
SağolSaglık olsun sıkma canını ınsallah bebegın olur da yalnız kalmazsın
Benimde bugn 10. Gün ama hiç bişey yokOff az kaldıkorkuyorum kızlar... Bugün 10.gun ve bende bı belirti yok
İyimdüşün iyi olsn cnm bak bana da umut olacaksn allah ın izniyleOff az kaldıkorkuyorum kızlar... Bugün 10.gun ve bende bı belirti yok
Birçok kişi aynı şeyi demişte anlayamadım aşılama yaptırınca göbek mi şişiyor hemen kilo mu alınıyor, birisi beni bilgilendirebilir miAyyy insallah ayni durumdayiz resmen gobek benden once gidiyo
Pazar günü test yapcamBenimde bugn 10. Gün ama hiç bişey yok
İnşallah canım ya güzel son olurİyimdüşün iyi olsn cnm bak bana da umut olacaksn allah ın izniyle
Gonalf ayrı bir şişlik yapiyor , bildiğin göbeğin baya baya hamiş gibi çıkıyor. Ben birde vitamin kullaniyorum onunda etkisi var , baya bombeli bir göbeğim olduBirçok kişi aynı şeyi demişte
Birçok kişi aynı şeyi demişte anlayamadım aşılama yaptırınca göbek mi şişiyor hemen kilo mu alınıyor, birisi beni bilgilendirebilir mi
Doktorun verdiği ml ve gün sayısına göre degisiyor ya. Ben sadece gonalf kullandım 150ml 9gun 1800₺ bir de çatlatma 100tl di sanırımmerhabalarr,
insallah hepinizin asilamalari tutar.
bnde bu ay adet olup gidecegim.doktor asilama dedi.ilaclara ignelere ne kadar verdiniz merak ettim
Mrb canim doktor 5 gunluk hap veriyor ve son gun igne yapiyor ve onlarin etkisi kilo aldiriyor ve birazda gobek cikartiyor cunku hormon hepsi. Galiba sen yeni baslayacaksin asilamayBirçok kişi aynı şeyi demişte
Birçok kişi aynı şeyi demişte anlayamadım aşılama yaptırınca göbek mi şişiyor hemen kilo mu alınıyor, birisi beni bilgilendirebilir mi
Ins güzel sonuçlar alicaksin cnm inaniyorumPazar günü test yapcamof nasıl heyecan var anlatamam...
İnşallah canım ya güzel son olur
Yaa inşallah canim benimIns güzel sonuçlar alicaksin cnm inaniyorum
Daha görmedik cnm Pzts gidicez inş bi sıkıntı yokturYaa inşallah canim benimsenin bebiste buyuyor
Sızde asılamayla mı hamıle kaldınız ınsallah yoktur herhangı bır sorunDaha görmedik cnm Pzts gidicez inş bi sıkıntı yoktur
Yok bi senedir tedavi goruyorum bitkisel seyler yumurta kalitesini arttirici seyler kullanıyorum. İnş yoktur sıkıntıSızde asılamayla mı hamıle kaldınız ınsallah yoktur herhangı bır sorun
Anladım bende diyorum aşılamanın nasıl bir etkisi var gözüm korktu bir anMrb canim doktor 5 gunluk hap veriyor ve son gun igne yapiyor ve onlarin etkisi kilo aldiriyor ve birazda gobek cikartiyor cunku hormon hepsi. Galiba sen yeni baslayacaksin asilamay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?