Aşılama AŞILAMA HAZİRAN 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla yükselir değerleriniz umarım Rabbim hayırlısıyla bizim aşılamalarımıza da güzel ruhlar üfler

Çok sevindim canım inşallah sağlıkla yükselir değerleriniz umarım Rabbim hayırlısıyla bizim aşılamalarımıza da güzel ruhlar üfler
Oyy teşekkür ederim kanama falan yaşamıyorum ama insan korkuyor yine de. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda sizde sağlıklı hayırlı haberler alırsınız

ben 34 yaşındayım eşimde ve bende hiç bir sorun yok ama 7 ay denedil olmadı bir kere çatlatma denedil olmadı.ertesi ay kimyasal gebelik yaşadım.sonrak ay yine olmayınca aşılamaya karar verdik.buün 6. günüm doktor bugün ultrasonla baktı hala çatlama var yumurtamda ilişki önerdi.Aşılama yapılırken hiç acımıyor sadece katateri çıkartırken anlık bir acı oluyor. Sakın korkmayın.ayın 19. da kan testi istedi doktor ama ümitlenme çok düşük şansım dedi

Allah yar ve yardımcımız olsun
O ol dedikten sonra herşey teferruat bol bol dua edin hayırlısı olsun inşallah Ümidinizi de asla kaybetmeyin

6. gün kontrolünde alttan muayene etti ve yumurtan çatlamış bugun ilişki dedi ama o muayenede kullandığı alete sıktığı jel sakıncalı değil mi? siz de yaşadınız mı böyle bir şey?

Merhabalar
Bende asılama yaptirdim. Bugun 2. Günum. Sabirsizlikla bekliyorum gunler gecsin diye. Ben hipo hastasiyim hic adet gormedim.
10 gun merional 150 igne kullandim
Toplam ilaclar asilama doktor muayene ucreti 3500 tl civarı tuttu. Özel doktora gittim. Aşilama esnasinda hic aci agri kanama olmadi. Hemen bitti zaten. Baş asagi olarak yarim saat dinlendirdi doktor.

6. gün kontrolünde alttan muayene etti ve yumurtan çatlamış bugun ilişki dedi ama o muayenede kullandığı alete sıktığı jel sakıncalı değil mi? siz de yaşadınız mı böyle bir şey?
Ben aşılamanın 3.günü karından muayene oldum ve rahim kalınlığına baktı o çok önemliymiş ekstra ilaç verdi 15 gün çağırmadı tutunursa aşılamanın 5 veya 6. Günü tutunur dedi Allah’tan artık dedi o yüzden hiç bilmiyorum canım ama ilişki öncesi o jeller iyi değil diyo doktorlar

Sağlıkla kavuşsun inşallah canım

Aşılama yapılınca da cagırıyolar mı bn smdi persembe gidicm gonal f kullanıyorm 75 mg neye bakıcak gidince ilk kontrol dyelm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…