- 17 Nisan 2018
- 31
- 8
- 16
- 23
- Konu Sahibi papatya1234567
-
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla yükselir değerlerinizMerhaba öncelikle herkesin tedavisi hayırlı olsun inş.
Biz 3 senedir uğraşıyoruz rahim filmi histereskopi laparoskopi derken bu sene aşılamaya başladık.
İlk aşılamam da gonal f ile 4 yumurta oluştu tuttu ancak test günü adet olduğum için test yapmamıştım anlayacağınız üstüne görme yaşamışım. Yanlış hatırlamıyorsam 4 haftalıkken öğrendik ama 6.haftada düşük yaşadım ne yazıkki.
İkinci aşılamam 22 mayısta oldu. Bu kez femara hap ve merional 75 iğne vurundum 3 yumurta oluştu ve dün sonucum 20.9 çıktı. Değerim nasıl tam bilmiyorum ama pazartesi beta yükselişine tekrar bakılacak inşallah sağlıklı ilerler.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bir önce kucaklarımız dolsun yüzünüz gülsün sizinle beraber benim bebeğimde sağlıkla ilerlesin inşallah,
İyi canım şükürler olsunE2 69
Fsh 4,71 çıktı degerlerin iyi dedi bes gün gonolf verdi baska da baey yokpersembe gel dedi
Allahım hepimizin yüzünü sağlıkla güldürsün inşallah. İki aşılamamda da 36 saat sonra aşılamam oldu canım.Ay maşallah darısı bana bize inşallah canım peki catlaa ignesinden kaç saat sonra aşılama oldi
Oyy teşekkür ederim kanama falan yaşamıyorum ama insan korkuyor yine de. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda sizde sağlıklı hayırlı haberler alırsınızÇok sevindim canım inşallah sağlıkla yükselir değerlerinizumarım Rabbim hayırlısıyla bizim aşılamalarımıza da güzel ruhlar üfler
Amin inşallahOyy teşekkür ederim kanama falan yaşamıyorum ama insan korkuyor yine de. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda sizde sağlıklı hayırlı haberler alırsınız
Sn kullandn mı hiç gonal fİyi canım şükürler olsun ☺
Allah yar ve yardımcımız olsunben 34 yaşındayım eşimde ve bende hiç bir sorun yok ama 7 ay denedil olmadı bir kere çatlatma denedil olmadı.ertesi ay kimyasal gebelik yaşadım.sonrak ay yine olmayınca aşılamaya karar verdik.buün 6. günüm doktor bugün ultrasonla baktı hala çatlama var yumurtamda ilişki önerdi.Aşılama yapılırken hiç acımıyor sadece katateri çıkartırken anlık bir acı oluyor. Sakın korkmayın.ayın 19. da kan testi istedi doktor ama ümitlenme çok düşük şansım dedi
Yok hayatım ben 7 tane yumurta geliştirici iğne göbekten + 1 çatlatma iğnesi oldumSn kullandn mı hiç gonal f
Güzel haberlerini bekliyorum canımAmin inşallah
Haberleşelim mutlaka ☺
Adınneydi kullandğın ilaçlarnYok hayatım ben 7 tane yumurta geliştirici iğne göbekten + 1 çatlatma iğnesi oldum
İğnelerin toplam maliyeti 800 tl yaptı ama ilaçtan daha etkili dedi doktorum hayırlısı olsun
Merional 75 - 7 taneAdınneydi kullandğın ilaçlarn
Amin canım hepimiz inşallah hayırlısıylaGüzel haberlerini bekliyorum canım
Bana gonal f verdi 75 mg her gün bi de folik asit iç dedi o kdr persembe kontrolm vrMerional 75 - 7 tane
Ovıtrelle 250 - 1 tane
Olabilir canımBana gonal f verdi 75 mg her gün bi de folik asit iç dedi o kdr persembe kontrolm vr
Ben aşılamanın 3.günü karından muayene oldum ve rahim kalınlığına baktı o çok önemliymiş ekstra ilaç verdi 15 gün çağırmadı tutunursa aşılamanın 5 veya 6. Günü tutunur dedi Allah’tan artık dedi o yüzden hiç bilmiyorum canım ama ilişki öncesi o jeller iyi değil diyo doktorlar6. gün kontrolünde alttan muayene etti ve yumurtan çatlamış bugun ilişki dedi ama o muayenede kullandığı alete sıktığı jel sakıncalı değil mi? siz de yaşadınız mı böyle bir şey?
Sağlıkla kavuşsun inşallah canımMerhabalar
Bende asılama yaptirdim. Bugun 2. Günum. Sabirsizlikla bekliyorum gunler gecsin diye. Ben hipo hastasiyim hic adet gormedim.
10 gun merional 150 igne kullandim
Toplam ilaclar asilama doktor muayene ucreti 3500 tl civarı tuttu. Özel doktora gittim. Aşilama esnasinda hic aci agri kanama olmadi. Hemen bitti zaten. Baş asagi olarak yarim saat dinlendirdi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?