Aşılama AŞILAMA HAZİRAN 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm ins umut olursun bize de.. İnş kavuşursun bu kez yavruna saglikla

Rabbm hayrlısını versin insallah bnde persembe ilk kontrolm gonal f kullanyrm

Merhaba hanımlar bende bu ay veya önimizdekş ay aşılama yaptıracağım. 3 yıllık evliyim
Pko ve varikosel var eşim ameliyat oldu 9 ay önce sonuçları yeni düzene iyşye gitmeye başladı buhün femarenin 5 günğ yarın yumurta boyutuna bakılavak bu ay gelişirse mikrochip aşılama yaptıracağız bize toplamda 2000 tl fiyat çıkardılar normal aşılama dan farklı olduğu iöin bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar merhaba bende bugün ilk defa aşılama yaptırdım allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben geçen yıl bir dış gebelik yaşadım 8. Haftalıkken alınmak zorunda kaldı o gün bugündür sürekli doktor kontrolündeyim ocak ayında rahim filmi çekildim şükür tüpler açık 3 kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı tutmadı bu ay ilk aşılamam çok heyecanlıyım umutlanmak istiyorum ama bir yanımda hayal kırıklığına alıştı çok karışığım bu süreci sizlerle beraber yaşamak isterim

Hayrlısı olsn canm insallh kavusursun bebişine bnde yarn ilk kontrolme gidicm nasıl gecti neler oldu anlatıver

Benim bu ay 6 yumurtam oluştu 3 ü gelişti işte 2si 18 1 i 22mm çatlıcak boyuta geldiğinde iğnemi vurdum bugünde aşılamam oldu hayırlısı bakalım 14 gün sonra nasipse görcezinşallah seninde bol bol yumurtalar vardır

Pki doktor neler önerdi beslenme olsn hareket etmek olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…