- 18 Kasım 2015
- 13.573
- 17.066
- 298
- 36
- Konu Sahibi papatya1234567
-
Cnm ins umut olursun bize de.. İnş kavuşursun bu kez yavruna sagliklaÇift taraflı çikolata kistim var, sol tüp kapali , 1.5ay önce kimyasal gebelik yasadim. Tüp bebek tedavisine baslamistim vitamin takviyesi vermislerdi 4ay , 3.5kutuda doğal gebelik olunca ümitlendm , çünkü doğal gebe kalacağımı %10ihtimal demişlerdi. Kimyasal olsa bile ümit oldu bize. Bende doğal yolla denemek istedim bir kaç ay , gonalf kullandik 150ml 1hafta , güzel sonuç verdi 3yumurta gelişti , iki tanesi gelismedi. Toplam 5ti ama 3yeterli dedi aşılama yaaplim riske atmayalim dedi. iki gun daha uzatti 9gun kullanmış oldum. 10.gun catlatma 11.gun aşılama oldu (adetimin 12.gunuydu)çok acılı ağrılı bir işlem değildi 25haziran test günü
İnşallah kuzucum bakalım ya inşallah tutunur bu kez 2kayip yaşadım gerçekten çok üzücü. İnşallah inanıyorum olcak gibi hissediyorum. Sen ne durumdasin?Cnm ins umut olursun bize de.. İnş kavuşursun bu kez yavruna saglikla
Ben olcam cnm ameliyat adet olunca.. Kısmet bakalımİnşallah kuzucum bakalım ya inşallah tutunur bu kez 2kayip yaşadım gerçekten çok üzücü. İnşallah inanıyorum olcak gibi hissediyorum. Sen ne durumdasin?
Rabbm hayrlısını versin insallah bnde persembe ilk kontrolm gonal f kullanyrmÇift taraflı çikolata kistim var, sol tüp kapali , 1.5ay önce kimyasal gebelik yasadim. Tüp bebek tedavisine baslamistim vitamin takviyesi vermislerdi 4ay , 3.5kutuda doğal gebelik olunca ümitlendm , çünkü doğal gebe kalacağımı %10ihtimal demişlerdi. Kimyasal olsa bile ümit oldu bize. Bende doğal yolla denemek istedim bir kaç ay , gonalf kullandik 150ml 1hafta , güzel sonuç verdi 3yumurta gelişti , iki tanesi gelismedi. Toplam 5ti ama 3yeterli dedi aşılama yaaplim riske atmayalim dedi. iki gun daha uzatti 9gun kullanmış oldum. 10.gun catlatma 11.gun aşılama oldu (adetimin 12.gunuydu)çok acılı ağrılı bir işlem değildi 25haziran test günü
Hayırlısı olsun inşallah hakkindaBen olcam cnm ameliyat adet olunca.. Kısmet bakalım
Kaç ml kullandin?Rabbm hayrlısını versin insallah bnde persembe ilk kontrolm gonal f kullanyrm
Hayrlısı olsn canm insallh kavusursun bebişine bnde yarn ilk kontrolme gidicm nasıl gecti neler oldu anlatıverKızlar merhaba bende bugün ilk defa aşılama yaptırdım allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben geçen yıl bir dış gebelik yaşadım 8. Haftalıkken alınmak zorunda kaldı o gün bugündür sürekli doktor kontrolündeyim ocak ayında rahim filmi çekildim şükür tüpler açık 3 kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı tutmadı bu ay ilk aşılamam çok heyecanlıyım umutlanmak istiyorum ama bir yanımda hayal kırıklığına alıştı çok karışığım bu süreci sizlerle beraber yaşamak isterim
İnşallah canım ya Hiç korkma ağrı sızıdan muayeneden farkı yok aşılama olacaksanHayrlısı olsn canm insallh kavusursun bebişine bnde yarn ilk kontrolme gidicm nasıl gecti neler oldu anlatıver
Çok erken deilmi 10.günAşılamada 10.günüm kanda 4.18 çıktı çok üzgünüm
Evet ganolf son dozunu aldm yarn ilk kontrolm vr kaç yumurtan olmştuİnşallah canım ya Hiç korkma ağrı sızıdan muayeneden farkı yok aşılama olacaksan
Pki doktor neler önerdi beslenme olsn hareket etmek olsnBenim bu ay 6 yumurtam oluştu 3 ü gelişti işte 2si 18 1 i 22mm çatlıcak boyuta geldiğinde iğnemi vurdum bugünde aşılamam oldu hayırlısı bakalım 14 gün sonra nasipse görcezinşallah seninde bol bol yumurtalar vardır
Normal hayatına dön stres yapma dedi sadece ama tabi ben yatıyorum iştende izin aldım dinlenmek için yormamak lazım tutsun yeterkiPki doktor neler önerdi beslenme olsn hareket etmek olsn
Kaç gün öönemli acaba asılamadn snraNormal hayatına dön stres yapma dedi sadece ama tabi ben yatıyorum iştende izin aldım dinlenmek için yormamak lazım tutsun yeterki
12. - 14. günler arası yapın diyorlar canım.Aşılamada 10.günüm kanda 4.18 çıktı çok üzgünüm
Bende daha önce 2 kere gebe kaldım her ne kadar sonra kaybetsemdeAşılamada 10.günüm kanda 4.18 çıktı çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?