Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugun ev kusunu izlyordum Demet akalinin evine konuk olmus bu demette tup bebek denemsi yapmis tutmamis baya kafaya takmislar sonra hiracik dogmus orasini tam izlyemdm ama doktoe hix bir sorununuz yok neden bukadr takiyrsunuz olur demis sonra bunun hiracik kizi olmus

ben aşılama yaptırmadım canım yumurta çatlamıyor dedıler bana aşılama fln yaptırmadım

Polikistik over mi var? Bende de yumurta büyümüyor ve dolayısıyla büyümediği için de çatlamıyordu.O yumurtalar da çatlamadığından küçük küçük kistler oluşturuyor.Senin büyümede problem yoksa yumurta takibi yaparsın çatlatma iğnesiyle olur inş

ben aşılama yaptırmadım canım yumurta çatlamıyor dedıler bana aşılama fln yaptırmadım
Catadgni nerden anladilr canim vala banada kimse catlyor demedi vala ilac killandik yumurta buyudu sonra igne verdildi catlama ignesi sonra asilama bakmadilr bile catlamis mi die axaba asilama yaparken doktor onu goryor mu ki hic sanmam

Canim
Canim kist agri yapyormuydu peki sende

Kızlaar yeni okuyabildim yazdıklarınızı. İnşallah bu ay grubumzda hamilelik haberlerinizi alırız. Olmadı yola birlikte devam ederiz inşallah hepimiz bir gün anne olacağız. Hilalcm çok tatlısın bir an olsun çıkmıyor aklından farkındayım inşallh yaz sonu hepimizin gebelik hallerini konuşuyor olurz bu forumda. Bulantılarımdan yakınmak istiyorumm

Benim bu ay cahilliğime geldi. Dr menogon yazmıştı 1 kutu kullandm bitti sandım. Ertesi gün doktora gittim şaşırdı neeee bugün vurmadın mı iğneni dedi. Yoo demediniz ki 2. Kutuyu al dedim. Ben bırak diyene kdr bırakmayacaktın dedi. Normalde 10 da vuruyordum sabah, o gün 16:30 da vurulmuş oldum. İnşallah kötü etkilemez tedaviyi. Cumartesi kontrole gittim pzt yine çağırdı. Ben salı gitmek istyrm. Bi sorun olur mu sizce???

Su anda basim felaket agriyor arkdaslr sirtimdan gelyor sanrim.kuluc olmusum sirtim tutulmus te basima basimda mideme vutyor bende apranxs ford var onu almak istemyorum parolum bitmis :-( komsuma sordum.ondada yokmus baskada vermrk istemyoo bana cok agryo bende migren vat bir tutrsa sabahi zor ederim vala

Insallah canim insallah

Canim az yurusem kasigim belim cok agryo diyrm ki bende kist mi olustu yumurtam cok buyuktu cnku ya dyrm catlamadiysa kisy olduysa ondan korkyrm ben

Bende de bel ağrısı çok.Normalde bel fıtığı var bende ama bu daha farklı.Sende aşılama günü ağrı olduysa çatlamıştır cnm.Doktorum ağrı olursa çatlamış demektir demişti.Az kaldı inşallah gönlümüze göre olur da kavuşuruz :)

Im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…