Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün aşılamamın 9. Günü kan testi yaptırdım negatif cıktı doğru mudur

Kızlar bugün aşılamamın 9. Günü kan testi yaptırdım negatif cıktı doğru mudur
Dogrudur canim erken yapmisin gbu vala benimde acaip basim agryor adetten bir gun once mutlaka basim agrir ben kesin adet olacak kesin unudum kalmadi vala saglik olsun bende yarin birgun adet olurm

Dogrudur canim erken yapmisin gbu vala benimde acaip basim agryor adetten bir gun once mutlaka basim agrir ben kesin adet olacak kesin unudum kalmadi vala saglik olsun bende yarin birgun adet olurm
Erken dedi herkes ama bilemiyorum zaten belirtim de yok kesin hamile değilim

Erken dedi herkes ama bilemiyorum zaten belirtim de yok kesin hamile değilim
Belirtisi olan hamile kalmyor.ki bir suru belrtisi olup tutmyan bar belirti ilede alakli degil vala uzulme bende adet olcak basim agryinca kesinlikle.olyorum

Belirtisi olan hamile kalmyor.ki bir suru belrtisi olup tutmyan bar belirti ilede alakli degil vala uzulme bende adet olcak basim agryinca kesinlikle.olyorum
En iyisi bekleyip görmek canım sabirsiz davrandim sende bekle bi bakalim kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmeyelim

Doktor ne dedi sana bana 12.gun gel dedi ama ben 15.gun gidicem adet olmayi neklycegim yani
Hilalcim hastalanirsan eger ins hasta olmazsinda olursan diyelim 3 günü git çünkü hastalığın üçüncü günü ikinci asilamanin tedavisine başlıyor lar hayırlı olsun inşallah

Hilalcim hastalanirsan eger ins hasta olmazsinda olursan diyelim 3 günü git çünkü hastalığın üçüncü günü ikinci asilamanin tedavisine başlıyor lar hayırlı olsun inşallah

Ben de bunu soracaktım kızlar. Aşılamada ara verme şartı yok değil mi. Regl 3. Günü baslayabilirz yani tekrar

Kizlar dua edin nolur bugun asilama yaptrcaz birazdan gdicez hastaneye Allah hepimizin yardmcsi olsn kimsenin emegini bosa ckarmasn insalah.

Evet ole ypcam tatlim hemen baslyolrmi iste bugun gtmem gerek normalde ama ben adt olursm eger ucungu gunu gtms olacagim tada iste

İnşallah şıp diye tutar hayırlısıyla canım. Nasıl geçti bitti mi aşılama ?? Nerde yaptırdın canım

Canlar ben bugun sabaha kadr bas agrisi cektm su anda bacaklarimda acaip sizliyor kirmizi karti yicem sanrm acaip sizlyor ya

Kırmızılar geldi
Olmadı
Hepimiz bunu yaşıycaz ilkinde tutan okdr az kii. Ama insan ümitleniyo işte. Hiç üzülme moralin yüksek olursa bakarsın kndiliğinden olmuş. Ben bu ay aşılama yapmamaya karar verdim. İğnelerle deniycez doğal yoldan. Olma ihtimali çok az dedi doktor. Ama bu ay böyle olsun aşılamayı gelecek ay yaparz dedim. Tmm sen bilirsn dedi. İşte öyle hayırlısı olsun inşallah Allah dualarmzı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…