Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm sanırım sen de regl oldun.Aynı şeyleri ben de yaşadım geçen ay.Sanırım bu aşılama ,ilaçlar filan bünyemizi etkiliyor.Bende de peçeteye geliyordu leke sadece ve cidden ümitlenmiştim.Nasip değilmiş demek ki.İnsan aşılama olunca bu sefer kesin oldu diyor ama Allahın bi bildiği var ve zamanı var demek ki.Ben de ikinciye başladım.Hakkımızda hayırlısı

Canm o bas agrisi bende de oluyo benim prolaktin hormonum yukseliyo klomen igne yapinca o yuzden cok siddetli bas agrisi cekiyorum hormon testi yaptrmadn mi sen tedawi esnasinda
Yaptrdim asilamadn once canim klomen kullanrken basim cok agryo ya

Ben kullandktan sonra yaptrdim yukselmisti o yuzden ddm cnm bide bende hic bi degisiklik yok tutmasimi ki yaa ; (
Bende de yukseliyo olabilr canim dedigun gbi cok agryo cnku gecen ayda bile oldu icini ferah tut kalbini temiz daha belirti icin erken vala benim heryerim agryodu yinede tutmadi o belirtye gelmez ki sanrm benim ikonci asilama da pazar yapald die tahmin edyrm

Canim ama rahim filminde büyümüş yumurtalar etkilenmez mi sonucta iceri bir ilac verilecek ama doktor olur dediyse sorun yoktur tabiki hayirli olsun tedavin canm
Etkilenmiyo sanirim canim cunku rahim filminden sonra hamile kalan cok kisi duydumen yakin arkadasim rahim filmi cektirdiği ay hamile kaldi

Insalh cnm seninkide tutarda bu ay bu stresten kurtulurz hepmz

Birde ben bu klomeni kullamdgimda gecekri ates basiyor acaip rahatsiz olyorum ya nasil terliyorum anlatamam fun gece bugun gece hep oldu mesela kombiyi kapatyrm.o derece

Yaaa ; ( bu ay insalah cnm moralini bozma lutfen dedigin gbi wakti zamani wardr mutlaka Rabbim ol demedikce olmuyo iste ; (
oyle vakti zamani var ama insan uzuluyor iste dun aglamaktan helak oldum 2 haftadir temizlige el surmemistim hep annem gorumcem yapti adetim elince stres atmak icin butun evi temizledim artik tedaviyede ara veriyorum zaten yoksa akil sagligimi kaybedicem durup dururken agliyorum olan esime oluyo o yuzden tedaviyede dolayisiyla stresede ara vericem herseyin hayirlisi.

Aynen cnm herseyin hayrlisi bende bi haftadr full yatiym kaynanam herseyi yapiyo bi belrti bise yok dun bende temizlik yaptim bugun odami falan gne temizledim benim asilamada tutmassa bende ara wermeyi dusunuyorum cok yoruldum artik cunku dedgin gbi benm esiminde psikolojisi bozldu eger hasta olursam memlekete gitmeyi dusunuyorum ordan dondukten sonrada bulabilirsem is bulmazsamda bi kursa falan gidicem herseyin hayrlisi artk ne diyelim elimizden gelen herseyi yaptik gerisi Rabbime kalmis

Bende ikinciden sonra ara verim durm sonra diyorum ki ucude mi densem kizlar adetim bitti ama halen lekem gelyor benimde kalan giden geltor snrm gunluk ped koyrym kacgndr pembe pemeb geliyor yahu simdiue coktan bitmesi gerekti

Bende ikinciden sonra ara verim durm sonra diyorum ki ucude mi densem kizlar adetim bitti ama halen lekem gelyor benimde kalan giden geltor snrm gunluk ped koyrym kacgndr pembe pemeb geliyor yahu simdiue coktan bitmesi gerekti

Ben de ara vermeyi düşünüyorum bu tutmazsa.Bu aynı zamanda psikolojik bi savaş .üst üste tedavi olunca da olumsuz sonuçlarla yıkılıyor insan. İnşallah kızlar güzel bi haberlerimiz gelir artık

İnşallah tutar ama tutmazsa ben de ara vericem.Yıpranıyor insan.
Evet haklisin seninde ikinci asilaman olacak demi ben sumdi hemen arkasina yaptrms olyorum heralde ucuncu yaptrmam cok kararsizim biraz temizlik yaptm cok yoruldum evler neden bukadr cabum kirlenyor anlamyorum vala

Evet haklisin seninde ikinci asilaman olacak demi ben sumdi hemen arkasina yaptrms olyorum heralde ucuncu yaptrmam cok kararsizim biraz temizlik yaptm cok yoruldum evler neden bukadr cabum kirlenyor anlamyorum vala

Evet ikinci.Doktorum istersen ara verebiliriz dedi ama kist oluşmadığından yapabilirz de dedi.Ben de kabul ettim.Ama tutmazsa ramazandan sonraya ancak.Hakkımızda hayırlısı

Hakkimizda hayrlisi canm tek tek wazgeciyoruz ; ( kacinci gun bugun senin

Bende yumurtalar iğneyle büyüyor bugün 4. gün.Yani dört gündür iğne vurunuyorum.Büyüdüğünde aşılama yapacak.Geçen ay 16. günde yapmıştık.Geçen sefer ümitliydim ama bu kez garip hisler var.Daha doğrusu bi hissizlik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…