ben dün kan testi yaptirdim 1.52 cikti degerim bu duruma gore gebelik yok ama adetimde gelmedi yerlesme kanamasi olabilir diye dusundum gec dollenme falan soz konusu olabilirmi bilmiyorum bide oyle cok lekelenmem yok ic camasirina falan gecmiyo afedersin ama lavobada peceteyle silince bulasiyo bakalim artik hakkimizda hayirlisi canim.
Yaptrdim asilamadn once canim klomen kullanrken basim cok agryo yaCanm o bas agrisi bende de oluyo benim prolaktin hormonum yukseliyo klomen igne yapinca o yuzden cok siddetli bas agrisi cekiyorum hormon testi yaptrmadn mi sen tedawi esnasinda
Ben kullandktan sonra yaptrdim yukselmisti o yuzden ddm cnm bide bende hic bi degisiklik yok tutmasimi ki yaa ; (Yaptrdim asilamadn once canim klomen kullanrken basim cok agryo ya
Bende de yukseliyo olabilr canim dedigun gbi cok agryo cnku gecen ayda bile oldu icini ferah tut kalbini temiz daha belirti icin erken vala benim heryerim agryodu yinede tutmadi o belirtye gelmez ki sanrm benim ikonci asilama da pazar yapald die tahmin edyrmBen kullandktan sonra yaptrdim yukselmisti o yuzden ddm cnm bide bende hic bi degisiklik yok tutmasimi ki yaa ; (
Etkilenmiyo sanirim canim cunku rahim filminden sonra hamile kalan cok kisi duydumen yakin arkadasim rahim filmi cektirdiği ay hamile kaldiCanim ama rahim filminde büyümüş yumurtalar etkilenmez mi sonucta iceri bir ilac verilecekama doktor olur dediyse sorun yoktur tabiki hayirli olsun tedavin canm
Insalh cnm seninkide tutarda bu ay bu stresten kurtulurz hepmzBende de yukseliyo olabilr canim dedigun gbi cok agryo cnku gecen ayda bile oldu icini ferah tut kalbini temiz daha belirti icin erken vala benim heryerim agryodu yinede tutmadi o belirtye gelmez ki sanrm benim ikonci asilama da pazar yapald die tahmin edyrm
böyle bişey nasıl olurki ya, ikisi aynı ay içinde olamazBen istedim canim adetin 3. Gunu serophoneye basladim yumurtalar buyuyecek adetin 10. Gunu rahim filmi cekilecek 14. Gunu de asilama insallah
Cnm sanırım sen de regl oldun.Aynı şeyleri ben de yaşadım geçen ay.Sanırım bu aşılama ,ilaçlar filan bünyemizi etkiliyor.Bende de peçeteye geliyordu leke sadece ve cidden ümitlenmiştim.Nasip değilmiş demek ki.İnsan aşılama olunca bu sefer kesin oldu diyor ama Allahın bi bildiği var ve zamanı var demek ki.Ben de ikinciye başladım.Hakkımızda hayırlısı[/QUOT
kesinlikle ilaclarin etkisi bu adeti gunu gunune olan biriydim ben ilaclar mahvetti beni. bununla birlikte 3.asilamam benim ben istemedim doktor israr etti bir umut yaptirdim iste ama bir daha ilac kullanirsam bu sadece ve sadece tup bebek icin olur.hakkimizda hayirlisi ins. seninde ikinci asilaman tutar insallah canim.
oyle vakti zamani var ama insan uzuluyor iste dun aglamaktan helak oldum 2 haftadir temizlige el surmemistim hep annem gorumcem yapti adetim elince stres atmak icin butun evi temizledim artik tedaviyede ara veriyorum zaten yoksa akil sagligimi kaybedicem durup dururken agliyorum olan esime oluyo o yuzden tedaviyede dolayisiyla stresede ara vericem herseyin hayirlisi.Yaaa ; ( bu ay insalah cnm moralini bozma lutfen dedigin gbi wakti zamani wardr mutlaka Rabbim ol demedikce olmuyo iste ; (
Aynen cnm herseyin hayrlisi bende bi haftadr full yatiym kaynanam herseyi yapiyo bi belrti bise yok dun bende temizlik yaptim bugun odami falan gne temizledim benim asilamada tutmassa bende ara wermeyi dusunuyorum cok yoruldum artik cunku dedgin gbi benm esiminde psikolojisi bozldu eger hasta olursam memlekete gitmeyi dusunuyorum ordan dondukten sonrada bulabilirsem is bulmazsamda bi kursa falan gidicem herseyin hayrlisi artk ne diyelim elimizden gelen herseyi yaptik gerisi Rabbime kalmisoyle vakti zamani var ama insan uzuluyor iste dun aglamaktan helak oldum 2 haftadir temizlige el surmemistim hep annem gorumcem yapti adetim elince stres atmak icin butun evi temizledim artik tedaviyede ara veriyorum zaten yoksa akil sagligimi kaybedicem durup dururken agliyorum olan esime oluyo o yuzden tedaviyede dolayisiyla stresede ara vericem herseyin hayirlisi.
Bu gidisle benmkide zor sanki canm insalah dger kizlardan duyarz o haberiBirimiz de hamilelik haberi verelim artık
Bende ikinciden sonra ara verim durm sonra diyorum ki ucude mi densem kizlar adetim bitti ama halen lekem gelyor benimde kalan giden geltor snrm gunluk ped koyrym kacgndr pembe pemeb geliyor yahu simdiue coktan bitmesi gerekti
Evet haklisin seninde ikinci asilaman olacak demi ben sumdi hemen arkasina yaptrms olyorum heralde ucuncu yaptrmam cok kararsizim biraz temizlik yaptm cok yoruldum evler neden bukadr cabum kirlenyor anlamyorum valaİnşallah tutar ama tutmazsa ben de ara vericem.Yıpranıyor insan.
Evet haklisin seninde ikinci asilaman olacak demi ben sumdi hemen arkasina yaptrms olyorum heralde ucuncu yaptrmam cok kararsizim biraz temizlik yaptm cok yoruldum evler neden bukadr cabum kirlenyor anlamyorum vala
Hakkimizda hayrlisi canm tek tek wazgeciyoruz ; ( kacinci gun bugun seninEvet ikinci.Doktorum istersen ara verebiliriz dedi ama kist oluşmadığından yapabilirz de dedi.Ben de kabul ettim.Ama tutmazsa ramazandan sonraya ancak.Hakkımızda hayırlısı
Hakkimizda hayrlisi canm tek tek wazgeciyoruz ; ( kacinci gun bugun senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?