Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirlisi ilsun insallah bende de bi his yok ne olumlu ne olumsuz vala

Dun Konyaya gittik esim tutturdu gidelm die hava durumu uagmurlu saat olmus 2 gtmeyrlim dediysemde dinletemdim ancak yetistik kapanisa digru ora Mevlana turbesinde dua ettim musluktan su ictim sifa olsun bebegim gelsin artik die mezarlikta dua ettik somra hoppp yagmur uzerimze bastirdj :-D usudum ama guzel bir gundu

Vazgeçmek yok kızlar, gaza basmış vücudumuza hormonlar almışken zaruri bir neden olmadan yola devam etmek en iyisiymiş. Moralimzi yüksek tutalım elimizden ne gelir başka. İnşallh güzel sonuçlar alıcaz

Aynen bu gun 8 gun oluyo benim ama bise dusunemiyrm acaba tuttumu die nasl ilsa tutmamstr diym hep
Ben de senin gibiyim canım. Moralini bozmadan ümit ederek ama bir yandan da aslında olmamıştır diye düşünerek rahatlatıyorz kndimizi. Tabiki olmayınca üzülücez ama belki daha az etkilenicez yada hiç etkilenmicez. En güzeli olmamış gibi beklemek, olunca da dünyalar mutlusu olmak

Bazen diyorum özelden telefonlarımzı verip watsapda mı konuşsak:)) sonra diyorum bu platform herkese açık daha iyi

Bazen diyorum özelden telefonlarımzı verip watsapda mı konuşsak:)) sonra diyorum bu platform herkese açık daha iyi
Neden olamasin ki arkdslr sonucta ortak bir derdimiz var ekleyeblriz birbizimiz ben birnsorun grmeyorum guzel arkdsliklt kurulablr

İnşallah canlarım :)) belki bi gün göbekli göbekli birlikte fotograf çektirdiğimz günler bile gelir kimbilir

Insalah canim halam bugun umreye gitti halama telefonda diyorm ki bana dua et hala kurban olurum diyo Allah gonlune gore wersin insalah ordada edicem ddi gozlerim doldu yaa artk akmaya bahane ariyo gozyaslarim ; (

Biz yumurtlayabiliyoruz ve eşimizin az çok spermleri var. Şükretmemz gerekiyo gerçekten. İnsanların 1 spermi olsun diye 1 yumyrtası gelişsin diye olmadıkları ameliyat kalmıyor( Rabbimize şükürler olsun. O yzden ben mutluyum inşallh zamanı gelince biz de anne olucaz

Ole tabi canm binlerce sukur bu halimize bu arada bn kendime umutlu dedim ama sen benden cok umut weriyosn saol bunun icinde:-*

Benimde babannem gitti umreye ben iki adet kiz bebek icin giysi aldim gnderdim eminim zaten dua edyordur bana ben babammemle buyudum zaten oran bana meyve yaprak filan getir de sifa niyetine yiyim dedim :-(

kayinvalidenlemi yasiyosun canim bu arada insallah hasta olmazda hamis kalirsin

Benimde babannem gitti umreye ben iki adet kiz bebek icin giysi aldim gnderdim eminim zaten dua edyordur bana ben babammemle buyudum zaten oran bana meyve yaprak filan getir de sifa niyetine yiyim dedim :-(
Inslah tutar canm hepimznki bian once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…