- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 123
- 38
Hamilelik belirtileri adet belirtilerine benziyormuşş. İnşallah canım. Öyle umut edelim öyle olsun müjdeli haberler verirsn inşallhKizlar ya iki gundur adet olacakmisim gibi kalkip lavaboya gidiym nedr bu bolen olan war mi bide iki gundur asiri sicak basiyo terliyorum adet mi olucam ki ;(
Insalah canm benim yaaBu arada yumurta büyüklüğü 16mm ve üzeri 3 yumurtanız vardı değil mi?? Doktor yumurtanın enini boyunu ölçüp ortalamasını alıyor öyle büyüklüğüne karar veriyo. 8. Günümde 14/9mm di sevinmiştim doktor daha küçük baya dedi. 14+9=23 23/2=11,5mm olmuş en az 16-17mm olması gerek dedi. Siz de böyle hesaplıypsunz değil mi?
Canim naptin doktora gittin miInsalah canm benim yaaklomen ve igneyle olustu benm yumurtalar sadece klomen dgl tabi zaten 18 mm olmali en az yumurta buyuklugu ondan sonra dollenme japasitesi oluyo yeterli buyukluge geldigine emin olununca catlatma ignesi yapiliyo insalah seninkiler ytrli boyuta ulasmistir benm uctane 19 mm olustu mesela
Yok canim bekliyorum ptesi asilamamin 14 gunu salida hasta olmam lazim eger olmazsam ki insalah olmam test yapip gidicem sen naptnCanim naptin doktora gittin mi
Aa süper canım yaa inşallah tutmuştur:) ben de doktora diycem klomenle iğne kullanmak istyorum diycem bu ne böyle 1 tanecik yumurtam oluştu o da çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum. Peki klomen 5 gün mü kullandın canım? Ve klomen kullandığın günler iğne de yaptın değil mi? Bi sakıncası yoksa ben de öyle yapayım zaten klomen tek başına bende işe yaramamıştı.Insalah canm benim yaaklomen ve igneyle olustu benm yumurtalar sadece klomen dgl tabi zaten 18 mm olmali en az yumurta buyuklugu ondan sonra dollenme japasitesi oluyo yeterli buyukluge geldigine emin olununca catlatma ignesi yapiliyo insalah seninkiler ytrli boyuta ulasmistir benm uctane 19 mm olustu mesela
Klomen 5 gun kullandim canim 6.gun igneye basladim yani klomenin bittiginin ertesi gunu igneye basladim 5 tanede menogon igne kullandim sonra da catlatma ignesi ewt bencede doktorunla konus tek basina klomen pek ise yaramiyo hatrladigim kadariyla sende pko wardi dimi esinin degerleride normalin altindaydi sanirim yani bole bi durumda sadece klomen wermesi mantiksiz zaten genede Rabbimin isine akil sir ermez bellide olmaz canm bnm ama sen doktorunla konus ihmal etmeAa süper canım yaa inşallah tutmuştur:) ben de doktora diycem klomenle iğne kullanmak istyorum diycem bu ne böyle 1 tanecik yumurtam oluştu o da çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum. Peki klomen 5 gün mü kullandın canım? Ve klomen kullandığın günler iğne de yaptın değil mi? Bi sakıncası yoksa ben de öyle yapayım zaten klomen tek başına bende işe yaramamıştı.
Insallah adet olmazsin canim benimde yarin test gunum iki gundur agrim olup gidiyorYok canim bekliyorum ptesi asilamamin 14 gunu salida hasta olmam lazim eger olmazsam ki insalah olmam test yapip gidicem sen naptn
Insalah cnm sen guzel haberi wer sonrada biz insalahInsallah adet olmazsin canim benimde yarin test gunum iki gundur agrim olup gidiyor
uzulme bende ayni durumdayim :) bak bi ortak yanimiz daha varmis seninle..Ewt cnm kayinvalideyle yasiyirm ; (
Gercekten miuzulme bende ayni durumdayim :) bak bi ortak yanimiz daha varmis seninle..
pek sayilmaz benim kaynanam zor bir insan bende oyleyim o yuzden anlasamiyoruzGercekten miiyisinizdir insalah
Bizim kaynana deli ben delipek sayilmaz benim kaynanam zor bir insan bende oyleyim o yuzden anlasamiyoruzya siz nasilsiniz :)
Evet canım benim doğru hatırlıyorsun. Doktorumla bidahaki denememizde konuşayım klomen+iğneyi aşılama yapmayı düşünüyorm bu ay hayırlısı inşallah. Bakalım ne diycek biraz ters bi kadın 60 yaşının üstünde özel muaynysine gidiyorm. Söylemeye de korkuyırum acaba kendim öyle mi yapsam bilemedim :)) zaten aşılama tutmassa ona gitmeyi bırakıcam aynı tedaviye anlaşmalı bi kurumda bikaç sefer daha devam ederim olmassa tüp artık napalm. Senin de az kaldı canım hadi güzel haberi ver inşallah bize. Hemen klomen+iğneye başlarım valla :)))Klomen 5 gun kullandim canim 6.gun igneye basladim yani klomenin bittiginin ertesi gunu igneye basladim 5 tanede menogon igne kullandim sonra da catlatma ignesi ewt bencede doktorunla konus tek basina klomen pek ise yaramiyo hatrladigim kadariyla sende pko wardi dimi esinin degerleride normalin altindaydi sanirim yani bole bi durumda sadece klomen wermesi mantiksiz zaten genede Rabbimin isine akil sir ermez bellide olmaz canm bnm ama sen doktorunla konus ihmal etme
Insalah canm ya bakalim bende sabirsizlaniyrm sina dogru yaklasiyoruz acaba mutlu son mu olur husran mi die hangisine odaklansam bilemedim ignelere kafadan baslayamazsin zaten cnm bildigim kadariyla infertilite raporuyla weriliyo o igneler bana rapor cikartirdi doktorum cunku alamazsin bunlari yoksa dedi memnun degilsen simdi degis doktorunu bence asilamayi isinin uzmani bi doktir yapmali bide doktorun uzmanligi kadar seni rahatlatmasida onemli cekinmeden herseyi sorup soyleyebilecegin bi doktor bul bence cnmEvet canım benim doğru hatırlıyorsun. Doktorumla bidahaki denememizde konuşayım klomen+iğneyi aşılama yapmayı düşünüyorm bu ay hayırlısı inşallah. Bakalım ne diycek biraz ters bi kadın 60 yaşının üstünde özel muaynysine gidiyorm. Söylemeye de korkuyırum acaba kendim öyle mi yapsam bilemedim :)) zaten aşılama tutmassa ona gitmeyi bırakıcam aynı tedaviye anlaşmalı bi kurumda bikaç sefer daha devam ederim olmassa tüp artık napalm. Senin de az kaldı canım hadi güzel haberi ver inşallah bize. Hemen klomen+iğneye başlarım valla :)))
Benim bildigim ucuncu asilamadan sonra olumlubyanit alinamazsa tup bebege geciliyo zaten ucten fazlada yapan yok p3kKizlar bende klomeni bes gun kullanyorum iki gun ara verip kontrole gdiyorum buyudyse ogun catlatma olup bir gun sonrada asilama bende tup bebege kac denemden sonra gecyrz die sordum hemsire bana 2hap 3igne dedi pak anlamadim
2 defa klomenle 3 defada iğneyle toplamda 5 aşılama yapcaz demiş ama bu çokKizlar bende klomeni bes gun kullanyorum iki gun ara verip kontrole gdiyorum buyudyse ogun catlatma olup bir gun sonrada asilama bende tup bebege kac denemden sonra gecyrz die sordum hemsire bana 2hap 3igne dedi pak anlamadim
Canim bende ole tahmin ettim ama zaten buyuyen yumrtaya nie igne uygulasinlar onu anlamdim hani hap yeterli olmasada gecseler tamam diyecegimde bencede cok ama devlette sart ben devlete godyorum yaaa ara vererek yaptrrm ben ucten sonra istemem ama agrisiz islem aslinda bilmyorm2 defa klomenle 3 defada iğneyle toplamda 5 aşılama yapcaz demiş ama bu çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?