- 8 Mart 2015
- 366
- 234
- 303
Erken olmuyomu canm 14 sonra belli oluyomus senin 12 gun oluyo insalah hayrli hberini alalimda bizede umut olsn insalh
Merhaba,bişey soracağım size? benim aşılamamın 10. günü,2 gün sonra test yapacağım,yalnız idrar testimi yapacağım yoksa kan testimi bilemedim? idrar testinde 12 günlük çıkar mı? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...Vazgeçmek yok kızlar, gaza basmış vücudumuza hormonlar almışken zaruri bir neden olmadan yola devam etmek en iyisiymiş. Moralimzi yüksek tutalım elimizden ne gelir başka. İnşallh güzel sonuçlar alıcaz
Merhaba,bişey soracağım size? benim aşılamamın 10. günü,2 gün sonra test yapacağım,yalnız idrar testimi yapacağım yoksa kan testimi bilemedim? idrar testinde 12 günlük çıkar mı? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
arada hafif ğrım oluyoNasl geciyo cnm agrin falan war mi
banada 12. gün yap dediBilmiyorum ki canım doktor 12.gun dedi .12 günüm de pazara denk geliyor bende pazartesi yaptiracam artık
Hadi yaa bana 14 dendi ama idrarda cikarmi ki acabaarada hafif ğrım oluyo
banada 12. gün yap dedi
Olabilir bende de terleme oluyodu alakasız zamanlarda. Günde 2 adet içseydin diycem ama doktorun demeliydi bunu. Ben günde 2 içmiştim anca ozmn yumurtam harekete geçmişti. Bi zararı yok günde 3 e bile çıkarabiliyor doktor gelişime göre. İnşallah güzel büyümüştür ama 2 tane gelişmesi tek klomenle çok zor benceBugun klomenin 5.sinide ictim bitti iki gun ara verip cuma gidiyorum Allahim insallah iki tanr yumurtam. olmustr buyudu yusek.ihtimal geceleri ates basiyor beni yumrtalam gunleri arkdslr bole olan varmi sicak basyo cok bunaliyorum
arkadaslar ne durumdadiniz bende hareketlenmeler var sol kasgimda arada bir agri giryo geciyo bilgisi olan varmiii
umutlu arkadasim bende gunde 1 tane kolmen kulanmsitim benim yumurtlari 3 tane gelisen yumurtam vardi ve hamile kaldim ama sonu da husranla biti dusuk yaptim 3 haftaliken
Kaçıncı günündü canım?arkadaslar ne durumdadiniz bende hareketlenmeler var sol kasgimda arada bir agri giryo geciyo bilgisi olan varmiii
Doktor sana yeterli dedi gunde bir tane ile 23.mm 11.. mi neydi tabi digeri kucum bilemyiz belki benim yumrtlarm ilaca daha hizli tepki verir Allah istrse ikide olur aman tek tutsunda bir tanede olsa olur canim ya iki bana agir gelir herlade bana baya yan etkisi olyor yani buyurken bana rahatsizlik veryo asiri terleme sicak basyor kasik agrim olyor vs vsOlabilir bende de terleme oluyodu alakasız zamanlarda. Günde 2 adet içseydin diycem ama doktorun demeliydi bunu. Ben günde 2 içmiştim anca ozmn yumurtam harekete geçmişti. Bi zararı yok günde 3 e bile çıkarabiliyor doktor gelişime göre. İnşallah güzel büyümüştür ama 2 tane gelişmesi tek klomenle çok zor bence
Demmeki ictgin ilac sayisi belirlemyoe bir tane icincede birden fazla buyuyebilyrmus canim sagolumutlu arkadasim bende gunde 1 tane kolmen kulanmsitim benim yumurtlari 3 tane gelisen yumurtam vardi ve hamile kaldim ama sonu gusran duauk yaptim
SEN ILK asilama ile mi hamile kalnstn canimumutlu arkadasim bende gunde 1 tane kolmen kulanmsitim benim yumurtlari 3 tane gelisen yumurtam vardi ve hamile kaldim ama sonu gusran duauk yaptim
Kizlar ya iki gundur adet olacakmisim gibi kalkip lavaboya gidiym nedr bu bolen olan war mi bide iki gundur asiri sicak basiyo terliyorum adet mi olucam ki ;(Olabilir bende de terleme oluyodu alakasız zamanlarda. Günde 2 adet içseydin diycem ama doktorun demeliydi bunu. Ben günde 2 içmiştim anca ozmn yumurtam harekete geçmişti. Bi zararı yok günde 3 e bile çıkarabiliyor doktor gelişime göre. İnşallah güzel büyümüştür ama 2 tane gelişmesi tek klomenle çok zor bence
Vay be 1 klomenle 3 tane büyüten varmış. Çok şaşırdım. İnşallah canım senin çok güzel tepki vermiş. Bende sıfır etki yapmıştı değişik işte herkeste. İkizin olsun inşallahDemmeki ictgin ilac sayisi belirlemyoe bir tane icincede birden fazla buyuyebilyrmus canim sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?