Tatlim ben devlete gidiyorum devket ilkncocugu tupte ucretsiz yapyor asilamada ole simdi sadce 45tl odyrm ama uc yillik evli olsam hic odeemeycegim bu yuzden bes kere denyorlr sanrmBenim bildigim ucuncu asilamadan sonra olumlubyanit alinamazsa tup bebege geciliyo zaten ucten fazlada yapan yok p3k
Tabi ilk sefrde tup bebekte uygulyolsr ama kriteri var onunda yas evlilik yili vs mesele benim arkadsin esinin prem sayisi cok azdi sekiz yildir olmyordu hoppp direk tup bebek yaptilr oda tuttu simdi tosun gbi armut kafali bir oglu varBenim bildigim ucuncu asilamadan sonra olumlubyanit alinamazsa tup bebege geciliyo zaten ucten fazlada yapan yok p3k
Allah seni ya armut kafali nerden aklina geldiTabi ilk sefrde tup bebekte uygulyolsr ama kriteri var onunda yas evlilik yili vs mesele benim arkadsin esinin prem sayisi cok azdi sekiz yildir olmyordu hoppp direk tup bebek yaptilr oda tuttu simdi tosun gbi armut kafali bir oglu var
Bebegin kafasi armut gbi severkende ole diyorum annesinede dyorum dun bitti canim benimAllah seni ya armut kafali nerden aklina geldi5 defa deneme bence dewlette olsa ucten fazla bi etkisi olmuyo asilamanin arastirabilirsin hatta hayrlisibolsun diyelim tatlim baska ne dicez klomenin bu gun mu bitti senin
Canim evet uc tane den sonra pek fayda olmadgni soylyor ama Allah kismet ederse nie olmsim ben asilamayida tup bebegese devlet imlan saglamisken yaptrrim ozele neden para vereyim ayni islemler.orada da yapilyor adamlr once hastnede sonrada ozel.muayenelrde calisyorlr doktor ayni doktor bakalim hayrlisi cuma gunu kontolr gdevm sende durumlar nasil adet olmadin demiAllah seni ya armut kafali nerden aklina geldi5 defa deneme bence dewlette olsa ucten fazla bi etkisi olmuyo asilamanin arastirabilirsin hatta hayrlisibolsun diyelim tatlim baska ne dicez klomenin bu gun mu bitti senin
Ben normal yasantiya dewam ediyorum cnm 10. Gun oldu artk son 4 gun :) bi sonraki gunde adet gunun goguslerim bu ay her zamankinden biraz daha fazla agriyo ama bu kadar erken belirti olur mubilmiyorum ; ( aynanin karsisina gecipkendimi inceliyorumCanim
Canim evet uc tane den sonra pek fayda olmadgni soylyor ama Allah kismet ederse nie olmsim ben asilamayida tup bebegese devlet imlan saglamisken yaptrrim ozele neden para vereyim ayni islemler.orada da yapilyor adamlr once hastnede sonrada ozel.muayenelrde calisyorlr doktor ayni doktor bakalim hayrlisi cuma gunu kontolr gdevm sende durumlar nasil adet olmadin demi
Anladim canimyok cnm ben klomen kullandım kullandığım ay normal yolla hamile kaldım öğrendiğim zaman 3 haftalıktı 3 hafta 4gunlukken kanamayla birlikte dusuk yaptım ama benimki kendisi dustu kürtaj olmadım ilk gebelik olduğu için hiç aşılama olmadım daha.
Evet canım biliyorum rapor olayını ama ben devlette yaptırmıycam sanırım o yüzden rapor pek işe yaramıyo. İnşallah senden güzel haberler alıcaz canım heycanla bekliyorum.Insalah canm ya bakalim bende sabirsizlaniyrm sina dogru yaklasiyoruz acaba mutlu son mu olur husran mi die hangisine odaklansam bilemedim ignelere kafadan baslayamazsin zaten cnm bildigim kadariyla infertilite raporuyla weriliyo o igneler bana rapor cikartirdi doktorum cunku alamazsin bunlari yoksa dedi memnun degilsen simdi degis doktorunu bence asilamayi isinin uzmani bi doktir yapmali bide doktorun uzmanligi kadar seni rahatlatmasida onemli cekinmeden herseyi sorup soyleyebilecegin bi doktor bul bence cnm
Insalah canm yaaaEvet canım biliyorum rapor olayını ama ben devlette yaptırmıycam sanırım o yüzden rapor pek işe yaramıyo. İnşallah senden güzel haberler alıcaz canım heycanla bekliyorum.
Ben sabah regl oldum .insallah senden guzel haber aliriz tatlimmmmBen normal yasantiya dewam ediyorum cnm 10. Gun oldu artk son 4 gun :) bi sonraki gunde adet gunun goguslerim bu ay her zamankinden biraz daha fazla agriyo ama bu kadar erken belirti olur mubilmiyorum ; ( aynanin karsisina gecipkendimi inceliyorumgulmetin bana amelyat yeri sanki biraz sis gibi ama bilmiyorum insalah tutmustur yaa kendimi hep olumsuz sinuca hazrliym amaaa tuttugunu dusunmedende duramiyorum kafam karisk anlicagin baya bi esim hala dikkat et diyo birinci katta oturuyoruz dukkan ustu ikinci kat gibi iste asagi inecegim zaman esim asansor cagiriyo onunla iniym kendi kendume guluyorum neblim bende anlamadim nasilim
Daha gunun wardi sanki cnm ; ( bole uzucu haberler arka arkaya geliyo korkuyorm bnde belki tutmaz die ; (Ben sabah regl oldum .insallah senden guzel haber aliriz tatlimmmm
evet ağrısız ama insan yinede psikolojik olarak çok yıpranıyo 5 kere aşılamada yıpranacağına, tüp bebeğe moral toplamak daha iyiCanim bende ole tahmin ettim ama zaten buyuyen yumrtaya nie igne uygulasinlar onu anlamdim hani hap yeterli olmasada gecseler tamam diyecegimde bencede cok ama devlette sart ben devlete godyorum yaaa ara vererek yaptrrm ben ucten sonra istemem ama agrisiz islem aslinda bilmyorm
Ben de öyle düşünüyorum canım. Bir de özelde yaptıracağım 5 aşılama zaten 2 tüp bebek parası. En fazla 2 kez aşılama deneyip tüpe geçmeyi düşünüyorm hayırlısıyla. Peki kızlar tüp bebekte 35 yaş altına 2 embryo transferi yaparlar mı?evet ağrısız ama insan yinede psikolojik olarak çok yıpranıyo 5 kere aşılamada yıpranacağına, tüp bebeğe moral toplamak daha iyi
Ben asilamayi kesinlikle ozelde yaptrmam yaptrmkta sacma tutup tutmayaxgi bile belli degil ayni islevi devltte yaptor ne die para sacacgim olakadr tup bebegide ozelde son derece iyi doktorlar tecrubeli yapyorlar ben sadce kontrol ve dogumu yaparm ozelde dir dusunyrm cunku dogum da insan biraz daha ilgi alaka istyor acikcasi devlet tedavi anlaminda cok iyi bana gore cokta ilgililer ama dogum yapan arkdslr tavsiye etmiyolr tup bebekte sans daha yukdek otanda ama tutmazsa oda tutmyor malasefevet ağrısız ama insan yinede psikolojik olarak çok yıpranıyo 5 kere aşılamada yıpranacağına, tüp bebeğe moral toplamak daha iyi
Özelin ve devletin başarı açısından farkı olduğunu düşünmüyorum. Evet özelde gördüğün muamele çok çok farklı. İmkan dahilinde tercih edilebilir. Sonuçta şu an özeldekiler de bir zamanlar devlette canla başla çalıştılar. Devlet hastanelerine güvenim tam ama eşimin değişik bir huyu var ki gidemiyor annesi hemşireydi bir zamanlar ve çok etkilenmiş bazı sebeplerden ötürü. Özele geldiğine bile şükrediyorum. Napalım çalışır kazanırz diyorm inş Allah bizi çok sınamadan kucaklarımızı doldurur hayırlısıylaBen asilamayi kesinlikle ozelde yaptrmam yaptrmkta sacma tutup tutmayaxgi bile belli degil ayni islevi devltte yaptor ne die para sacacgim olakadr tup bebegide ozelde son derece iyi doktorlar tecrubeli yapyorlar ben sadce kontrol ve dogumu yaparm ozelde dir dusunyrm cunku dogum da insan biraz daha ilgi alaka istyor acikcasi devlet tedavi anlaminda cok iyi bana gore cokta ilgililer ama dogum yapan arkdslr tavsiye etmiyolr tup bebekte sans daha yukdek otanda ama tutmazsa oda tutmyor malasef
Amin canm insalah bide dewletin imkanlari pek zorlamadigi gibi pek bi ilgisinin oldugunu dusunmuyorum ben yani her yer ayni dgl tabiki ama ben mersin kadin dogum hastanesine gidiyodum we inanin en az 10 doktor degistim ilgilenmiyolar bastan atar gibi muamele ediyolar ben o yuzden ameliyatimi bile burda olmadim malatyaliyim aslen nalatyada amelyat oldum aynen dewlet hastanesiydi ama yani yok oyle bi doktor ya doktor odasina 4 hasta birden cagiriyo we hepsiyle tek tek ozenle ilgileniyo hemsireleri keza oyle amelyat konusundada cok titiz davrandi we cok memnunum sonuctan yani her yerdeki hastane we doktorlar ayni degil ben numarasini aldim hala irtibat halindeyim o doktorumla kendisinede dedim keske mersinde olsaydi gorevjniz die yani muhakkak dewlet daha arastirmali yapiyo tedawilerini ama hasta doktor iliskisi cok cok onemli benim icin ben cok soru soran biriyim dewlete gittigimde doktor cewap bile wermezdi cogu zaman oyuzden ozel tercihim canlarÖzelin ve devletin başarı açısından farkı olduğunu düşünmüyorum. Evet özelde gördüğün muamele çok çok farklı. İmkan dahilinde tercih edilebilir. Sonuçta şu an özeldekiler de bir zamanlar devlette canla başla çalıştılar. Devlet hastanelerine güvenim tam ama eşimin değişik bir huyu var ki gidemiyor annesi hemşireydi bir zamanlar ve çok etkilenmiş bazı sebeplerden ötürü. Özele geldiğine bile şükrediyorum. Napalım çalışır kazanırz diyorm inş Allah bizi çok sınamadan kucaklarımızı doldurur hayırlısıyla
ben ilk aşılamamı özelde yaptırdım, devlette tanıdık falan denk gelcek ona laf anlatmakla uğraşamam diye ama doktoruda beğenmedim.Ben asilamayi kesinlikle ozelde yaptrmam yaptrmkta sacma tutup tutmayaxgi bile belli degil ayni islevi devltte yaptor ne die para sacacgim olakadr tup bebegide ozelde son derece iyi doktorlar tecrubeli yapyorlar ben sadce kontrol ve dogumu yaparm ozelde dir dusunyrm cunku dogum da insan biraz daha ilgi alaka istyor acikcasi devlet tedavi anlaminda cok iyi bana gore cokta ilgililer ama dogum yapan arkdslr tavsiye etmiyolr tup bebekte sans daha yukdek otanda ama tutmazsa oda tutmyor malasef
Ne güzel anlatmışsın canım çok haklısın insan sorduğuna cevap alamıyo bazı hastanelerde. Ama her hastane ve her doktor bir değil tabiki. Denk gelmek önemli. Kaç günün kaldı canım teste,???Amin canm insalah bide dewletin imkanlari pek zorlamadigi gibi pek bi ilgisinin oldugunu dusunmuyorum ben yani her yer ayni dgl tabiki ama ben mersin kadin dogum hastanesine gidiyodum we inanin en az 10 doktor degistim ilgilenmiyolar bastan atar gibi muamele ediyolar ben o yuzden ameliyatimi bile burda olmadim malatyaliyim aslen nalatyada amelyat oldum aynen dewlet hastanesiydi ama yani yok oyle bi doktor ya doktor odasina 4 hasta birden cagiriyo we hepsiyle tek tek ozenle ilgileniyo hemsireleri keza oyle amelyat konusundada cok titiz davrandi we cok memnunum sonuctan yani her yerdeki hastane we doktorlar ayni degil ben numarasini aldim hala irtibat halindeyim o doktorumla kendisinede dedim keske mersinde olsaydi gorevjniz die yani muhakkak dewlet daha arastirmali yapiyo tedawilerini ama hasta doktor iliskisi cok cok onemli benim icin ben cok soru soran biriyim dewlete gittigimde doktor cewap bile wermezdi cogu zaman oyuzden ozel tercihim canlar
4 gunum kaldi cnm ptesi test gunum sali adet gunum sali yada carsamba test yapmayi dusunuyorum tabi adet olmassamNe güzel anlatmışsın canım çok haklısın insan sorduğuna cevap alamıyo bazı hastanelerde. Ama her hastane ve her doktor bir değil tabiki. Denk gelmek önemli. Kaç günün kaldı canım teste,???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?