Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm sende pko mu vardı

Evet canım biliyorum rapor olayını ama ben devlette yaptırmıycam sanırım o yüzden rapor pek işe yaramıyo. İnşallah senden güzel haberler alıcaz canım heycanla bekliyorum.

Ben de özelde yaptırdım ilk aşılamayı 750 TL ye.Ben işten dolayı yumurta takibine mesai saatlerinde gidemiyorum.İş çıkısı özel muayenehaneye gidebildiğim için tercih ettim.Benim doktorum üniversite hastanesinde normalde.Raporu çıkarıyor ama iğne kullanınca işe yarıyor.

Ben memnunum simdilik bende dogumu dedgim gbi ozel dusunyrm ama tedavi asila doktorumdan personlerden de memnunum istedgimi sorabiliyorum biraz insanin yapisinilede alakali ben rahat konusabilen bir insan oldgum icin cok cekinmyorum yani me der die bu arada basim com agryo bugin arkdslr ve beyaz beyaz akintilrm var yogun kafamin arksi ozellikle cok agryo yarin yumurta kontrolune gidcegim bakalim

Bende bugun bira gec kalkmistm zil caldi bi baktim benim ust komsum gelmis aldim iceri kahve ictik kendisi hamile 8aylik bende aymi yasta evlendiginde hic korunmamis zaten 9aylik mi 10aylik mi ne evli hemen kalmis karni ufacik kendi de su icmeyi unutyrmus insan unutrmu hic nenegi 1.kilo 700grammis ufacik amaninnn karninda nasil hareket edyor gorecktiniz resmen oynyo dalga dalga karsisina otirdum farkedilir derecde harektli bebek bugun artik alistigimi hicte uzulmedgimi farkettim gonlum.cok rahatti onceden hamile gorunce daha bir kac au once yuregim sizilardi icim daralir aglamk gelirdi ayy simdi hic bisi olmadi vala gayet siradan geldi buda beni mutlu etti vala

SEwindim senin adina cnm uzulmedign icin bi yerden sonra alisiyo insan belkide benm sancilar geliyo arada gunumde az yine galiba bana son dk surpriz yapicak ; (

Bir süre sonra kabullenme başlıyor artık değil mi.Ben de öyleyim önceleri ağlayıp dururdum.Şimdi ise tedavi olup olumsuz sonuç alınca çok üzülüyorum.

Cnm saatleri filan sana uyuyor ve memnunsan en iyisini yapmışssın.Ben de yumurtalar da geç büyüdüğünden 2-3 güne bir doktordayım ve her gün izin almak da zor.Bi de bende polikistik over olduğundan dolayı özeli tercih ettim.Zaten o kadar para gidiyor ki bizim de doğumu özelde yapmaya para kalmayacak :)

Daha gunun wardi sanki cnm ; ( bole uzucu haberler arka arkaya geliyo korkuyorm bnde belki tutmaz die ; (
Yok ben 28 gunde bir adet oluyorum iki gunde gecikmistim bugun test gunumdu iste nasip olmadi .korkma Allah buyuktur benim olmadi ama insallah sana tutar canim .

Yok ben 28 gunde bir adet oluyorum iki gunde gecikmistim bugun test gunumdu iste nasip olmadi .korkma Allah buyuktur benim olmadi ama insallah sana tutar canim .
Insalah hepimizin guzel haberleri arka arkaya gelir canm yaa ; ( uzulme olur mu kolay dgl ama

Kizlar bise sorcam ama kusura bakmayin lutfen bu son gunlerde iliskiye girmek zararli olur mu acaba doktorunuz bole bi uyarida bulundu mu

Kizlar bise sorcam ama kusura bakmayin lutfen bu son gunlerde iliskiye girmek zararli olur mu acaba doktorunuz bole bi uyarida bulundu mu
Hiç bilmiyorum canım ben de merak etmiştim hatta. Doktora sormak lazım. Olmaması gerek aslnda ama nolur nolmaz

Evet canım pko var bende, eşimin de sperm değerleri biraz azmış. Bu ay aşılama düşünüyorm 1200+ iğne parası bakalım

Cnm Allah yardimcimiz olsun. Ben de pkoluyum ve yumurtalar zor büyüyor. Rapor cikart igneyi bari raporla al. Gonal f ile buyuturse bir kutusu yani 6 iğne 340 TL. Benimki iki kutuyla ancak büyüdü. Raporu cikart doktorun tanıdığı varsa hallediyor. Asilamaya para ödersin

Ben de doktora aylık 300 TL veriyorum. Aşılama da 750 TL tuttu. Ignelerin de % 20sini ödedim sadece. Menogon biraz ucuz belki onu yazar. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm

Ben de doktora aylık 300 TL veriyorum. Aşılama da 750 TL tuttu. Ignelerin de % 20sini ödedim sadece. Menogon biraz ucuz belki onu yazar. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm
Cok pahali dgl mi cnm bncede rapor cikarcunku bu surec hem madden hem manen baya zorluyo insani

Evet canım menogon yazmıştı bu ay aşılama yapmadan iğneyle denedik. 2 kutu menogonla büyüdü yumurtam dr yumurtan kolay büyüyo dedi. Öncesinde klomen içmemiştm. Doğru diyorsn cnm rapor iyi olur aslnda bi bakayım ben çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…