Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yorumları okudum merak ettim hangi hastane burası.

Sordum çektirmeyecek miyiz diye böyle dedi.Senin problemin yumurtlamayla ilgili dedi.Adam profesör bi bildiği vardır herhalde.Perde ultrasonla fark ediliyormuş ama sanırım.Rahim filminde yapışıklık veya tıkanıklık çıkıyor diye duymuştum

Evet senin yumurtlama sorunun oldgu icin istemems demekki canim

İyi yapmışsın canım en azından ilaçların ucuza gelmiş az değil 3 kutu menogon kullansan 400TL gonalF daha pahalıymış bide. Ne yapacağımı pek bilmiyorum bu ay aşılama deniyim diyorum hayırlısı insan sanırım sıkılıyor çok da üstüne düşmemek gerek aslında Allah bugünümüzü aratmasın. Bebek büyük sorumluluk bugünlerin tadını çıkarmak da gerek Allah ne zaman verirse diyip kafanın rahat olması önmli

tüp bebek denedinizmi
Hayir Canim asilama yapilamdan tup bebek olmyor once asilama deneniyor tup bebek direk 3yillik evliklerdin uzernde 7 8 yillik eslerinde sorun olan bayanlrda daha cok tercih ediliyor asilamdan gecmeden ve 3 yili doldurmadan devltte olmyor doktor iki hap 3 igne kullanip asilamadan sonra geclyr dedi bir tane asilama oldum sadce

Aynen öyle cnm. Zaten kafaya takmak da çok etkiliyor.

Kizlar bise sorcam ya ben 4 5 gundur her sabah sanki adet olucakmisim gibi kalkiyorum uyandimda altima yaptim zannediyorum ama gidip bakinca hic bise yok basina bole seyler gelen war mi

Bende de benzer şeyler var bir islaklik sanki idrar kaçırmış gibi gidip bakıyorum bişey yok acaba jelden mi diyorum bende

11.ci gün canım. ben jel kullanıyorum 12 gün kullanacaksin 12 gün sonrada test dendi ama pazara denk geldi bakalım artık pazartesiye kaldı tabi o güne kadar da gerek kalırsa teste

Kizlar o su gbo aknti bende cok oldi asilama sonrasi yolda yururken bole bir anda gelyordu aynen kacirmisin gbi yogun akinti canim bence normal simdi olmyor mesela yuksek ihtimal jel ile alakli bu arada bende ikinci asilamaua pazrtesj gecyrm bugun ignemi vurulcam iki adet yumrtam olusmu 18 ve 17.5 mm civarlarinda ;-) bu sefer bana ilac verdi doktor

Ben jel kullanmadim cnm bide ben ole hissediyorum ama cok afedersiniz peceteye falan hic bi damla gelmiyo oyle hissediyorum sadece

11.ci gün canım. ben jel kullanıyorum 12 gün kullanacaksin 12 gün sonrada test dendi ama pazara denk geldi bakalım artık pazartesiye kaldı tabi o güne kadar da gerek kalırsa teste
Aaa berabermisiz cnm benm 12.gunum bugun bende ptesi yapicam test salida adet gunum insalah olmayiz canim insalah beraber weririz guzel haberi

Aaa berabermisiz cnm benm 12.gunum bugun bende ptesi yapicam test salida adet gunum insalah olmayiz canim insalah beraber weririz guzel haberi

Inşallah canım ama çok da beklenti içinde olmak istemiyorum sonuç negatif olursa cok üzülürüm diye

Kizlar bise sorcam ya ben 4 5 gundur her sabah sanki adet olucakmisim gibi kalkiyorum uyandimda altima yaptim zannediyorum ama gidip bakinca hic bise yok basina bole seyler gelen war mi

Cnm bende de adet olacakmış gibi ağrı ve göğüslerimde şişlik vardı.Ben jel kullanıyordum normal akıntımı bile kesmişti.Ama adet zamanı 3 gün kahverengi leke geldi.Sonra da tutmadığını anladım söküldü zaten.

Dün düşünüyordun canım bir günde yumurta ne kadar büyür falan diye .bu gece igneni yaptirirsin pazartesi de asilama. Hadi hayırlısı

Benimde galiba öyle olacak hisler belirtiler aynı yönde

Dün düşünüyordun canım bir günde yumurta ne kadar büyür falan diye .bu gece igneni yaptirirsin pazartesi de asilama. Hadi hayırlısı
Evet canim zaten doktor dun ki ile hemen hemen ayni bir iki mm buyums dedi hayirlisi evet tutrsa ikuz olabilr kabul edyormusun dedi evet dedim imzadm kaigidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…