Sen diyodun zaten muayene sorasında bişeye takılıyo gbi hissediyorum diye yanlış hatırlamıyosam. Çok büyük sorun değilmiş demekki. Yani perde olayı bebek büyürken küçük bi alanda büyüdüğü için erken doğuma neden oluyo ama bu tam perde için geçerli. Senin ufak bi perdeyse belkide sıkıntı olmayacak. Çok rastlanan bi durum değil demekki doktor tam birşey diyememiş. Başka bi doktora da görün bence. Rahim filmini daha iyi biryerde tekrarlamanda fayda var. Her doktorun tecrübesi aynı değil bu doktorlar bilememiş normal. Allahtan hayırlısı sıkıntı olmaz büyük ihtmal gebelikte inşallah tabi. Sen bilirsin ben olsam bikaç doktora daha giderdim. Ama rahim filminde görülmesi en önmlisiArkadasld bugun simdi doktordan geldim anladgim.kadri ile biri 15 digeri 13mu ne iki adet ynurtam var ama yarin 9da tekrar gel dedi bu arada bu sefer bayan doktor vardi oda diger dokttm gbi perdeden suphe etti rahim filmimi acip baktilar guzel rahim filmin ama cok az var gbi dedi moralim cok bozuk vala aglamamk icin zor tuturm bende dedim ki baska bir hastadannduymustm bazen doktorlar esler arasinda sknti olmasin die sikntinin kimde oldgunu net soylemyorlrmjs ole sey olir mu dedi neden rahatszlhinizi soylemeyelm hemsire dediko filmde gorunmeyen perde ulstrasyonda nasil grunyr dedi doktorda cok geride bizler hafif y seklini gorunce bu taniyi koyuyorz dedi bende hamile.kalip dusuk yaprsam ancak amaliyat der gbi gelyor sanirm deneyeckler cok az hamile olamana engel degil dedi ama pekte inandirci gelmedi bana ameliyatta onermdediler gecen ay bir kadinin 5.asilamsiyfi oayda morali bozuk oldgy icin fazla buyumemis yumrtasi o demistj ki ufak hamile.kalmama engel degil dediler benim iki tane tuttu ama hep dustuler simdi ameliyat oldum dedi o ayda yumrtalri buymsti cenazeleri varmsti cok canim skldi birde bu cikti kafam.cok karisik vala ne yapacgimi bilemedim
Canim tatmin edememesi ile bir alakasi yok kadin sknti olustrmaz hamilelegine engel degil dedi bunun ozelle yada devlet ile.alakasi yok hic hir doktor kesin net bisi soleyemez ko nedem hamile kalamadimiz bile bello diil zaten cok ufak geride dedi o ne desede ben zaten takicam kim olsa takilir bana ozeldeki bir doktor da bunu dese yine takilirm yani gayt normal hamile kalana kadr bu bu sekilde olurÖzel hastanenin yda doktorun farkı bu işte. Seni tatmin edemediler gördün mü. Uzun uzun anlatmadı, bilgilendirmedi. Söyledi gönderdi. Tatmin olamadığın için kötü hissediyorsun kendini. Bence ssk ile anlaşmalı özel bi hastaneye git en fazla 40TL ödersin muayene için. Doktoru araştır iyice dalında çok iyi bi doktor bul ona git. Canım cicimli davranıyorlar en az 20 dk konuşuyorlar seninle buna mecburlar. Ağlayacak bişey yok buna şükür. Ya tam perde olsaydı kesin ameliyat diyeceklerdi. İçinin rahatlaması için 40 tl ye kıyıp bi özel doktora gitmeni tavsiye ederim canım
Canim o doktoruna gore degisir bana onerilen cok iyi bir doktor var cokta unlu ve yararli tv ye filan cikyor 250tl bu asilamdan sonra ona gidblrm bakalm hayirlisiÖzel hastanenin yda doktorun farkı bu işte. Seni tatmin edemediler gördün mü. Uzun uzun anlatmadı, bilgilendirmedi. Söyledi gönderdi. Tatmin olamadığın için kötü hissediyorsun kendini. Bence ssk ile anlaşmalı özel bi hastaneye git en fazla 40TL ödersin muayene için. Doktoru araştır iyice dalında çok iyi bi doktor bul ona git. Canım cicimli davranıyorlar en az 20 dk konuşuyorlar seninle buna mecburlar. Ağlayacak bişey yok buna şükür. Ya tam perde olsaydı kesin ameliyat diyeceklerdi. İçinin rahatlaması için 40 tl ye kıyıp bi özel doktora gitmeni tavsiye ederim canım
Aa kimmiş o doktor?? 250 tl de nedir ya abartmış iyice. Ama 1 kere gidersin bakalım hayırlısı cnm takma kafana öyleyse. Evet engel değil demiş zaten niye takıyosun önce bi gebe kal sonra bakılır çaresine dinlenerek bi gebelik geçirirsn belki zorlamassın pek tek kötü tarafı bu olsun aman hayırlısıyla olsn daCanim o doktoruna gore degisir bana onerilen cok iyi bir doktor var cokta unlu ve yararli tv ye filan cikyor 250tl bu asilamdan sonra ona gidblrm bakalm hayirlisi
İşte rahim filmini ben de geçen ay çektirdim ne ağrı oldu ne sızı. Hafif adet sancısı gibi 3-5 saniye okadar. Demem o ki film de yerinden yerine göre değişir. Ama bana kalırsa sen bikaç aya kalmaz gebe kalıcan içime doğuyoUfak oldgu icin filmde gorunmeyeblr biz hafif s ye benze grunce ben cok diplere inince gryorm dedi filmin cok guzel cok ufa varsada dedi ama rahim filmini nasil cektryim cok zorlandim zaten ilkinde cok agrli oldu :-( senede bir kez cekiliyor zaten bakalim bi asilama olumda ikinci tutmazsa bakacz artik caresine
Cok takmamaya cals canm bnm bak doktor bi engeli olmaz dems zaten ama asilamadan once rahim filmini tekrarla derim cunku rahimde bi sikinti warsa agri cok oluyomus fikm esnasinda ole duydum ben belkide senin perdeden dolayi agrin olmus olabilir iyi bi yerde isinin uzmani birine tekrar cektir bence cok dayanamiyosan agriya maddi durumun el weriyosa anestezi yaptr ama korkma korkulacak bise yokmus bakUfak oldgu icin filmde gorunmeyeblr biz hafif s ye benze grunce ben cok diplere inince gryorm dedi filmin cok guzel cok ufa varsada dedi ama rahim filmini nasil cektryim cok zorlandim zaten ilkinde cok agrli oldu :-( senede bir kez cekiliyor zaten bakalim bi asilama olumda ikinci tutmazsa bakacz artik caresine
Canim umudim kalmadi ya vala rahim filmini ceken doktor dedi ki agrin olmasi iyi tuplernin acik oldgunu gosterir tabi dayanilmayack gbide degildi ama ilac verilirken sanci olyor baya Allah kismer etse hersy olirda iste ne yapacksin ins hepmiz tez zamansa kaliriz bugun halama gttik annemle benden sonra evlenen gelini dogum yapack kiz aldigi seylri gosterdi biraz duygulandim ama cok koymadi be cok guzel tulli damtelli renkli giysileerİşte rahim filmini ben de geçen ay çektirdim ne ağrı oldu ne sızı. Hafif adet sancısı gibi 3-5 saniye okadar. Demem o ki film de yerinden yerine göre değişir. Ama bana kalırsa sen bikaç aya kalmaz gebe kalıcan içime doğuyo
Senede bir olyor tatlim yani cektrsem bile derinde oldugu icin varsa filmde cikmyoe alttan ultrsayonda farkediliyo oda elindeki cubugu iyice yittinde yani cektrsemde ayni film.cikacak hayirlisi bakalim bizim.karsi binad bur bayanin tek tupu kapali kendliginden kaldi Allah emrederse olur olmazsada olacagi zamani beklriz artik ikinciyi olurum ara verrim sanrm sonra isteerim rahim.filmi belki tani doktor uygun grrse yapae grmezse yapmaz canimCok takmamaya cals canm bnm bak doktor bi engeli olmaz dems zaten ama asilamadan once rahim filmini tekrarla derim cunku rahimde bi sikinti warsa agri cok oluyomus fikm esnasinda ole duydum ben belkide senin perdeden dolayi agrin olmus olabilir iyi bi yerde isinin uzmani birine tekrar cektir bence cok dayanamiyosan agriya maddi durumun el weriyosa anestezi yaptr ama korkma korkulacak bise yokmus bak
Allah bizlere saglikli sihatli evlstlar versin hava burda biraz serin kafam agridi valahi ne yapim kizlar yine gttim orman gbi olan kaslarimi aldirdim hizaya geldiler ;-) saclrmi kestrblrm uzun zamndr degisiklik yapmyrm bsns iyi gelir yarin hastbeye esortman ile gidiym bari rahat rahat genelde birgun onceden ne giyeyim die dusunrm kendimi birakmamya motive etmeye calsiyrm hep buda Allahtan ne yapcaksiniz bugun bi bayan ile tanistm 7yillik evlymis daha yeni yaptrtoo hersyi rahim filmi cekincektm dedim ki sen nie bukadr bekledin ilk yil gelmslr sonra bir yili beklyin sonra gelin denilmis sonrada gelmemislr puko varmis adetim kendligindem hic olmaz dedi nende uzun zaman olmus size direk tup bebek yapsinlr nie dedim asilama oldun asilama deneyecgim dioİşte rahim filmini ben de geçen ay çektirdim ne ağrı oldu ne sızı. Hafif adet sancısı gibi 3-5 saniye okadar. Demem o ki film de yerinden yerine göre değişir. Ama bana kalırsa sen bikaç aya kalmaz gebe kalıcan içime doğuyo
Canim benmde bu ay ayniydi persembe gunu gittim yumurtaliklar 13 mm di cuma bi igne daga yaptir dedi doktor ctesi kontrol wardi yaptrdim ctesi gittimde 19 mm olmuslardi bu ay biraz dikkat et fazla yurume gezme stres yapma esin biraz daha siksn disini bizim perhiz 9 gun oldu esim kibrisa gitti o ara o yuzden normalde 5 ay once sperm testi yapmisti 90 milyondu asilama gunu 68 milyona dusmustu yani 5 gunden fazla perhizde spermler oldugu icin biseye yaramiyo tazelenmesi lazim geri kalani hep bos siviydi yani sperm bile degildi bana ne kadar sperm kullanildi solemedi doktorum ama bi tup werdiler elime icinde ornek wardi gorunce cok sasrdim yani 4 5 damla kadardi asilama esnasinda benm agrim biraz fazla oldu uc hemsire wardi basimda hem agladim hem dua ettim ; ( cok zor bi surec gercekten inan ben kimseyi gormek istemiyorum sirf sormasnlar die amelyat olali 6 ay oluyo we dogru durust kimseye gitmiyorum o gunden beri Rabbim hepimizin yardimcisi olsun benm ptesi gunum bitiyo bakalim Allah bu sefer kismet ettimi hersey gonlunuzce olsun kizlar Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizlerinde insalah su mubarek gunun vesilesiyle dualrimz kabul olsun insalahAy birde 32die bisi dedi hemsireye ama o neydi anlamdim o arada sormak aklima gelmedi simdi takildim uretusdan gremyrm sedi bende o ne dedim rahim icin sekli herkezin rahim ici farkli olur dedi artik heyecanimi kaybettim be yarin 9da gdecegim bakalim bir ymurta bir gunde kac mm buyurki
Canim sen ne icin amaliyat oldun bize asilamadan sonra kagitlri berldi eslermizin yikamadn once ve yikamadan sonraki degerlri kiz bu ay cok gezdim gercektende sehir disina ciktm arac kullandim gercekten carsiua filanda cok indim bu ay sen ne ameliyati oldun canim sans nie kagit bermedilr ever bir damlacik su ay ama bize degerlri yazili cikti verdiler yikmadan once ve sonra die bugun esim dedi ki pazrtsi asilama olmazsa ben bozarm dayanamyorum dedi asilama ertelenemz mi dedi bana :-( sanirim yarin buyunedyse daha kullancam mi ilac bana yarin gel yarina kadar hic bir ilac kullanma dedi zaten iki uc gune atrsa perhizi bozariz ne yapalimCanim benmde bu ay ayniydi persembe gunu gittim yumurtaliklar 13 mm di cuma bi igne daga yaptir dedi doktor ctesi kontrol wardi yaptrdim ctesi gittimde 19 mm olmuslardi bu ay biraz dikkat et fazla yurume gezme stres yapma esin biraz daha siksn disini bizim perhiz 9 gun oldu esim kibrisa gitti o ara o yuzden normalde 5 ay once sperm testi yapmisti 90 milyondu asilama gunu 68 milyona dusmustu yani 5 gunden fazla perhizde spermler oldugu icin biseye yaramiyo tazelenmesi lazim geri kalani hep bos siviydi yani sperm bile degildi bana ne kadar sperm kullanildi solemedi doktorum ama bi tup werdiler elime icinde ornek wardi gorunce cok sasrdim yani 4 5 damla kadardi asilama esnasinda benm agrim biraz fazla oldu uc hemsire wardi basimda hem agladim hem dua ettim ; ( cok zor bi surec gercekten inan ben kimseyi gormek istemiyorum sirf sormasnlar die amelyat olali 6 ay oluyo we dogru durust kimseye gitmiyorum o gunden beri Rabbim hepimizin yardimcisi olsun benm ptesi gunum bitiyo bakalim Allah bu sefer kismet ettimi hersey gonlunuzce olsun kizlar Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizlerinde insalah su mubarek gunun vesilesiyle dualrimz kabul olsun insalah
Bende asilamada sifir aci duydum ay hoc bisi hissemedim ben asilamadaCanim benmde bu ay ayniydi persembe gunu gittim yumurtaliklar 13 mm di cuma bi igne daga yaptir dedi doktor ctesi kontrol wardi yaptrdim ctesi gittimde 19 mm olmuslardi bu ay biraz dikkat et fazla yurume gezme stres yapma esin biraz daha siksn disini bizim perhiz 9 gun oldu esim kibrisa gitti o ara o yuzden normalde 5 ay once sperm testi yapmisti 90 milyondu asilama gunu 68 milyona dusmustu yani 5 gunden fazla perhizde spermler oldugu icin biseye yaramiyo tazelenmesi lazim geri kalani hep bos siviydi yani sperm bile degildi bana ne kadar sperm kullanildi solemedi doktorum ama bi tup werdiler elime icinde ornek wardi gorunce cok sasrdim yani 4 5 damla kadardi asilama esnasinda benm agrim biraz fazla oldu uc hemsire wardi basimda hem agladim hem dua ettim ; ( cok zor bi surec gercekten inan ben kimseyi gormek istemiyorum sirf sormasnlar die amelyat olali 6 ay oluyo we dogru durust kimseye gitmiyorum o gunden beri Rabbim hepimizin yardimcisi olsun benm ptesi gunum bitiyo bakalim Allah bu sefer kismet ettimi hersey gonlunuzce olsun kizlar Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizlerinde insalah su mubarek gunun vesilesiyle dualrimz kabul olsun insalah
Amaliyat zormu belki en son banada amaliyat derler asilamalrim tutmz ise yada tutrfa duserse amaliyat dieblrler die dusunyrmCanim benmde bu ay ayniydi persembe gunu gittim yumurtaliklar 13 mm di cuma bi igne daga yaptir dedi doktor ctesi kontrol wardi yaptrdim ctesi gittimde 19 mm olmuslardi bu ay biraz dikkat et fazla yurume gezme stres yapma esin biraz daha siksn disini bizim perhiz 9 gun oldu esim kibrisa gitti o ara o yuzden normalde 5 ay once sperm testi yapmisti 90 milyondu asilama gunu 68 milyona dusmustu yani 5 gunden fazla perhizde spermler oldugu icin biseye yaramiyo tazelenmesi lazim geri kalani hep bos siviydi yani sperm bile degildi bana ne kadar sperm kullanildi solemedi doktorum ama bi tup werdiler elime icinde ornek wardi gorunce cok sasrdim yani 4 5 damla kadardi asilama esnasinda benm agrim biraz fazla oldu uc hemsire wardi basimda hem agladim hem dua ettim ; ( cok zor bi surec gercekten inan ben kimseyi gormek istemiyorum sirf sormasnlar die amelyat olali 6 ay oluyo we dogru durust kimseye gitmiyorum o gunden beri Rabbim hepimizin yardimcisi olsun benm ptesi gunum bitiyo bakalim Allah bu sefer kismet ettimi hersey gonlunuzce olsun kizlar Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizlerinde insalah su mubarek gunun vesilesiyle dualrimz kabul olsun insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?