Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar mrb,, oncelikle rabbim herbirinizin gönlüne göre versin insallah istediklerinizi. Ben gecen yil ilk asilamami yaptirdim ve disgebelik vs bi suru sikintiyla sonuclandi ama her ser de bi hayir vardir allahtandir dedik ve onumuze baktik. Bu yil gecen hafta 28 martta 2.asilamamami yaptirdim daha 7.günüm ve meraktan catliyorum hickimseyw belli etmemeye calisarak. Bu gunlerde yaptirsam belli olurmu ki acaba dayanamiyorum. Erken tahlil yaptirip sonuc alan varsa bana yazin olur mu

KagIt werdiler hizlari yikama oncesi sonrasi die yazili yani yikama sonrasi die yazanin tamami mi kullanilmis oluyo

Amaliyat zormu belki en son banada amaliyat derler asilamalrim tutmz ise yada tutrfa duserse amaliyat dieblrler die dusunyrm
Ben cikolata kistinden amelyat oldum canim sol yumurtaligimin ust kismini curutmustu diye yarisi alindi yumurtaligimin

12. Gunde kanda bellinoluyomus canm yada erken gebelik testi ala onu yap ama bence saliya kadar bekle ole yap cnm insalah hayrli haberler aliriz

KagIt werdiler hizlari yikama oncesi sonrasi die yazili yani yikama sonrasi die yazanin tamami mi kullanilmis oluyo
Sanirim ole canim yada onlarin en hizlilaei olabilr bence hepsi kullanilyor simdi faceden esimin bir arkadasi var abla dedigi biri bizlerden yasca buyuk bir ablamiz dediki bugun sana dua ettim onemli bir zata gidip benim icin dua ettigini oraya dua etmek icin gttinde aklina benim ismim gelmis ve etmis cok sasirdim.kendisi ile bir yads iki kere konstjk bebek istedgimi filan sikintimi falan hicc bilmyr gaziantepte yasiyor kadina malum olmus meger cok duygulandim sonra numarmi istedi beni aradj

Insalah kabul olur canm birbirimizi unutmayalim dualarimizda

Bende ameliyat olmyi istrm perde varsa ama iste doktor demedi ameliyat die

bende 28 martta yaptırdım erken öğrenirsen banada söyle

Insllah canim dualrmdasiniz
Cnm eger faydasi oluyosa ol derim ama ole saglam bi doktora we amelyattan sonra cok dikkat etmen lazim benm amelyatim cok basarili gecti patolojide temizdi cok sukur ama enfeksiyon kapma ihtimali cok yuksekti acik amelyat oldugu icin annem mis gibi bakti bana bende hala dikkat ediyorum cok skur hic akintim bile olmadi kışın bile corap tayt falan hic giymezdim ben uzun pijamaya tahammul edemezdim ama amelyattan sonra kendi sagligim icin ve en cokta bi an once bebegime kavusmak icin cok dikat etim ve hala corapla yatiyorum )

Canim amaliyat demedi ki iste iste once asilama tutacakmi dusermi onu gozlemleyip sanrm en son asamada amaliyat sanirm rahatsizgin perdenin buyuklgune kucuklugune gore

Benim.merak ettigim neden yarin gel dedi bir gunde na kadar buyur ki yumurta ilacta vermedi kullan demedj

Benim.merak ettigim neden yarin gel dedi bir gunde na kadar buyur ki yumurta ilacta vermedi kullan demedj
Sen sadece klomen mi kullaniyosun igne falan kullanmadn mi eger oyleyse kendiliginden bi gunde nasl buyur yumurta catlatma ignesidemi kullanmicaksin????

Ben de doktora aylık 300 TL veriyorum. Aşılama da 750 TL tuttu. Ignelerin de % 20sini ödedim sadece. Menogon biraz ucuz belki onu yazar. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm

Hilalcim benim doktorum rahim filmini çektirmedi bile.%1 ihtimalmis.Tüplerin ikisi de kapalı olunca kişi hamile kalıyor ama düşük yapıyor dedi doktor.Bende hiç gebelik oluşmadığı için boş yere ağrı çekmene gerek yok dedi.O yüzden hiç üzme kendini Rabbim isterse olur

Cnm seninkiler iyi büyümüş.Benimkiler 3 kutu menogonla büyümüslerdi.Sonra Gonal-f iğne kullanmaya başladım o daha çabuk büyüttü.Benim doktorum aynı zamanda üniversite hastanesinde hem muayenehanesi hem de tüp bebek merkezi var.Raporu üniversite hastanesinden çıkartıyoruz.Ama aşılamayı tüp bebek merkezinde yaptırdığım için 750 TL ödedim.Üniversitede yaptırsam hiç para ödemeyecektim.Hayırlısı bakalım pko olunca zor işte.Allah hepimizin gönlüne göre versin

Canim amaliyat demedi ki iste iste once asilama tutacakmi dusermi onu gozlemleyip sanrm en son asamada amaliyat sanirm rahatsizgin perdenin buyuklgune kucuklugune gore

Hilalcim bir doktorla yetinme.Birkaç doktora git.Kafan rahatlasın.Belirsizlik insanı mahvediyor.Duruma göre yol alırsın.Allah büyük bizlerin de bu dünyadaki imtihanı bu diye düşünüyorum.Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş da bundan sonra mutlu oluruz

Sen sadece klomen mi kullaniyosun igne falan kullanmadn mi eger oyleyse kendiliginden bi gunde nasl buyur yumurta catlatma ignesidemi kullanmicaksin????
Evet canim ben hic igne kullanmadim klomen bir adet alyorum igne tabi yapilacak canim sanrm yeteri kadar buyumedgi icin yarin gel dedi ama hic birbilac kullanma dedi birde 32dedi ama doktor o neydi anlamadim 12 birde 15mm yumrtam gecen ay 7gunde 23mm di canim belki igne verir veua belki gunde ikiye cikarir bilmurm ki gdecz bakaln yarin ben diger olaya takildgim canim skldgi icin bisi sormadim direk ciktm odadan ya

Ney %1 mis tatlim perdemi tupler mi benim rahim filmim cok guzel temjz diyor ama kadin alttan yumurta buyuklugune bakarken iyce dibe yitince takiliyor gidevm bakalm canim bi surundoktor oneren var birine daha gdecem senden nie rahim filmi istemedi anlamdim asilamdan once burda herkeze cekyolr filmi

Canim
canim bende de hic gebelik olusmadi ya bunlsrda once gebelik olustrmak icin deneme yspacklr iste

Canim bir kere asilama oldum bana bes gunde klomen verdi hergun bir adet iki gun ara gttim ogun catlatms ignesi oldum gece birgun sonrada asilama bu ayda bes gun boyunca kullandim iste gttim yarin gel dedi canim bence en fazla 18olmasi gerek sanrm buyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…