Ole cnm aynen yaa bende umitlenmiym diym hergun hahh tamam diym oldum buseferInşallah canım ama çok da beklenti içinde olmak istemiyorum sonuç negatif olursa cok üzülürüm diye
Canim bende bir anda su gelirdi yogunca ayyy adet oldum derdim ki zaten ben adetme bir gun kala oldm ins olmazsib olirsnda ikinciyi denersinOle cnm aynen yaa bende umitlenmiym diym hergun hahh tamam diym oldum busefer
Canim bende bir anda su gelirdi yogunca ayyy adet oldum derdim ki zaten ben adetme bir gun kala oldm ins olmazsib olirsnda ikinciyi denersin
Doktora hepsni sordum aklimdakilern bukadr takma dedi cok buyuk birsey sorun olacak bisi olsa rahim filimnde cikar ultrasyonda cikipta rahim filminde cikmyors cok onemli degil merak etme ve bunlari dusunme dedi bugun asilama yapilanalr vardi bir tane bayanin ablasinda perdr varmis buyumedgi surce sknti yok ben doktor kontrollunde dogum ysptm dedi doktor dedi ki dogum aninda bile fakettigimz bayanlar olyor yani dogums giroyoz aaaa nasil olmus perde var die hayret edyoruz yani noraml dogum yapan hamile kalan bayanlrda da olabilyor mereklanma dedi.zaten filmde cikmadgi icin.kesin varda diyemyor ama ultrsayonda hissedyor gbi neysd bana gecen ay ilac vermemslrfi kizlar sadce jelim vardi ve sabah aksam kullanyrdum bu ay bir kutu sadce bir kere jel digeri de estrofem gecen ay kullanmamstm buda doktor bana kagir yazms gunde iki kullan die eczacida kutya bir tane yazmis hastneyi aradim cvp vereb yok artik yazidan ne anlyosum olr iki kerr kullanacgin gunde 2kez yazms doktor yazilrni bilirsiniz emin de olamadim ama 1e hicccc benzmyor 1yazisi ile 2yi karsilstrdim hic benzmyorlr neyzd Allah hayrlisini nasip etsin
gorumcem evlenince kaynanam bizim yanimiza geldi o bizimle kalio yani biz onunla degil ev esya bizim :) nereye gideyimmBizim kaynana deli ben deliidare ediyoz iste ayri ewe cikma gibi bi durumunuz war mi
canim insallah senin tutmustur bari Allahim yuzunu guldursun. test ne zaman ?Ben normal yasantiya dewam ediyorum cnm 10. Gun oldu artk son 4 gun :) bi sonraki gunde adet gunun goguslerim bu ay her zamankinden biraz daha fazla agriyo ama bu kadar erken belirti olur mubilmiyorum ; ( aynanin karsisina gecipkendimi inceliyorumgulmetin bana amelyat yeri sanki biraz sis gibi ama bilmiyorum insalah tutmustur yaa kendimi hep olumsuz sinuca hazrliym amaaa tuttugunu dusunmedende duramiyorum kafam karisk anlicagin baya bi esim hala dikkat et diyo birinci katta oturuyoruz dukkan ustu ikinci kat gibi iste asagi inecegim zaman esim asansor cagiriyo onunla iniym kendi kendume guluyorum neblim bende anlamadim nasilim
Saol canm benim hepimizin insalah ptesi test cnm insalah olumlu ckar yaacanim insallah senin tutmustur bari Allahim yuzunu guldursun. test ne zaman ?
Kizlar sesiniz cikmiyoCanim bende bir anda su gelirdi yogunca ayyy adet oldum derdim ki zaten ben adetme bir gun kala oldm ins olmazsib olirsnda ikinciyi denersin
Canim ya ben yine kotyum ayni gecen ay gbi sol kasigim acaip sancyo belime cok vuryo bacagima bile vuryo bu yumrta buyurkenmidir nedir yoksa catlrken mi anlamdim felakt agryo basim desen kazan midem bile agryo acaba yumrta ne zaman kadr buyuyor ki bugun gece vyrulacam ya catlatma ignemi bu serde buyur mu ki catlayanakadr bunu merak ettim dogrusuKizlar sesiniz cikmiyo
insallah olumlu olur canim insallah hamilesindir adet belirtin falan yok demi??Saol canm benim hepimizin insalah ptesi test cnm insalah olumlu ckar yaa
Buyur canm tabi zaten catlatma igneside etkiliyi takma kafana buyuklugu ytrli zatenUmutlu iyi haberlerni beklyrzbinsallah ben jotyum bu tutmzsa ara verecm bu agrlr bas agrisi bel kasik cok bunaltyr beni acaba hastenden geldgimden beri 17.30 olan yumrtam 18 olmusmudur ki
Simdilik hic bi belirtim yok canm arada sanci giriyo adet sancisi gibi ama kesiliyo bide sabahlari adet oldum saniyrm altima yaptim gibi hissediyorum ama lavaboya gidince bi damla bile islaklik gormuyorm hayrlisiyla cnm insalahinsallah olumlu olur canim insallah hamilesindir adet belirtin falan yok demi??
Olemi diyorsun basim cok agryo bacaklarm sizliyo bu ilaclar benim hormonlarmi mahvedyor yaBuyur canm tabi zaten catlatma igneside etkiliyi takma kafana buyuklugu ytrli zaten
Bende dedim ya basim cok agriyo gozum kanlandi benim bas agrisindan hormoblar aniden yukseldigi icin oluyo elinden geldikce ilac icmemeye cals canm uyu dinlen bol bolOlemi diyorsun basim cok agryo bacaklarm sizliyo bu ilaclar benim hormonlarmi mahvedyor ya
Canim yattikca iyce kafam agryo sersemliyorum belim bacagim sol tardim cok sanciyo ta dikkat ettim ayni gecen ayda bole olmstu ben bu ay olmazssa ara vercem yaBende dedim ya basim cok agriyo gozum kanlandi benim bas agrisindan hormoblar aniden yukseldigi icin oluyo elinden geldikce ilac icmemeye cals canm uyu dinlen bol bol
Allah yardimcmiz olsn cnm takma.ak elde degl ama tedawinin basari orani icin baska seylere odaklanmaya cals birazda olsaKızlar bugün doktora gittim.Yumurtalar hala yeteri düzeyde değil.Çok stres yaptım ve büyümemiş yumurtalar.İğnenin dozunu artırdı doktor.Geçen ay büyüyen yumurta bu ay geç büyüyor psikolojim iyi değil.Doktorum da şaşırdı bu ay daha çabuk büyür demişti halbuki.Vücuda hormon ala ala bünyem de şaştı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?