Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar ben 2. aşılamada hamile kaldım...Normal adet günümden bir hafta önce göğüs hassasiyeti ,bel ağrısı ,karın ağrısı ,sivilce ,gerginlik kısacası adet belirtilerinin hepsini yaşadım,hatta hafif bir kanamam bile olmuştu(ben adet oldum sanmıştım)O yüzden hemen umutsuzluğa kapılmayın derim...Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Ca
canim sordum ben asilama departmanindaydim onu üroloji fdoktoru degerlndiri dedilr canim oyuzden

B

Ayy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et canımm Benim 4-5 gün var adetime ve göğüs hassasiyetinden başka hiçbir belirtim yok. Test falan da yapmıycam adetimi bekliycem neden kndimi üzeyim bi de beklentiye gireyim

dogrda canim yikama sonrasi yazan kisimlrda daha az ben onu anlayamdim okadr fark mi etmis olyor

dogrda canim yikama sonrasi yazan kisimlrda daha az ben onu anlayamdim okadr fark mi etmis olyor
Nasıl daha az hareketliliği artıyor sadece başka bişey olamaz zaten. Sen yorumlayamamışsındır. Dosya yükşe deyip o kısmı gönder istersen ben artık uzman oldm sayılır bu spermiogram testinde

T
Nasıl daha az hareketliliği artıyor sadece başka bişey olamaz zaten. Sen yorumlayamamışsındır. Dosya yükşe deyip o kısmı gönder istersen ben artık uzman oldm sayılır bu spermiogram testinde
Tamam canim bem gnderyim sana

Hepimiz hüsran bu ay kızlar nisan bize şans getirsin inşallah bu ay olduğu gibi aynı haberleri pozitif olarak verelim peşpeşe. Hilalcim beklyrmm test sonucunu.

sorun neydi, benimde 2. aşılamam çarşamba test günüm

Canim sen cok tahris mi ettin sanirm mantar oldun hic kasima bence doktora gidince krem veriri gecer hemen
kaşımamaya çalışıyorum, normalmiş bu

canim sakin canini sikma bundada vardir bir hayir.hicbisey senden onemli degil sagligina dikkat et. eger tedaviden yorulduysan birsure ara ver. hakkinda hayirlisi olsun insallah..
Ara wercem zaten cnm 6 aylik ewliydim ogunden beri hastane yolundayim 4 yil olucak ewleneli cok yoruldum artik olacagi warsa kendiligindende olur zaten benden bu kadar ; (

Ara wercem zaten cnm 6 aylik ewliydim ogunden beri hastane yolundayim 4 yil olucak ewleneli cok yoruldum artik olacagi warsa kendiligindende olur zaten benden bu kadar ; (

Cnm benim de dört yıl olacak temmuzda evleneli.Doktor, tedavi,iğne,aşılama,çatlatma vs. vs....Artık duymak istemiyorum.Geçen ay ben de yıkıldım ama hayat devam ediyor.Bu ay da aşılamaya bile geçemeyeceğiz yumurta büyümezse.Bizim imtihanımız da bu.Sabredip tevekkül etmek gerekiyor.Ben de artık alternatif tıp a yönelip bir süre ara vericem tedaviye

Canım üzülme nolur rabbim nasip eder inşallah en yakın zamanda. Yaşın kaçtı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…