- 23 Şubat 2015
- 44
- 35
- 8
canim sordum ben asilama departmanindaydim onu üroloji fdoktoru degerlndiri dedilr canim oyuzdenDoktora sormuyomusun canım yıkama ne diye yapılıyo diye:)) spermelere bir sıvı veriyorlarmış besin içeren, sonra az hareketli veya hareketsiz olan spermler bile çok hızlı hale geliyormuş yani hızlı spermler neredeyse 2 katına çıkıyor diyebiliriz
Arkadaşlar ben 2. aşılamada hamile kaldım...Normal adet günümden bir hafta önce göğüs hassasiyeti ,bel ağrısı ,karın ağrısı ,sivilce ,gerginlik kısacası adet belirtilerinin hepsini yaşadım,hatta hafif bir kanamam bile olmuştu(ben adet oldum sanmıştım)O yüzden hemen umutsuzluğa kapılmayın derim...Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...[/QUOTE Benim de ikinci asilamam bize umut olsun sagolun
Canim sen cok tahris mi ettin sanirm mantar oldun hic kasima bence doktora gidince krem veriri gecer hemenkızlar crinone jel kullanan varmıydı, bugüüne kadar bişey yoktu ama bugün çok vajinal kaşıntı yaptı
Ayy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et canımmArkadaşlar ben 2. aşılamada hamile kaldım...Normal adet günümden bir hafta önce göğüs hassasiyeti ,bel ağrısı ,karın ağrısı ,sivilce ,gerginlik kısacası adet belirtilerinin hepsini yaşadım,hatta hafif bir kanamam bile olmuştu(ben adet oldum sanmıştım)O yüzden hemen umutsuzluğa kapılmayın derim...Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Bakalim ins canimBu ay ümitliyim senden hadi hayırlısı inşallah:) 2 yumurta olması çok iyi maşallah, tamamına ermesi ve bize umut olmanı diliyorum.
dogrda canim yikama sonrasi yazan kisimlrda daha az ben onu anlayamdim okadr fark mi etmis olyorDoktora sormuyomusun canım yıkama ne diye yapılıyo diye:)) spermelere bir sıvı veriyorlarmış besin içeren, sonra az hareketli veya hareketsiz olan spermler bile çok hızlı hale geliyormuş yani hızlı spermler neredeyse 2 katına çıkıyor diyebiliriz
Ins hasta olmassun benim 20sinde bellinolur ama ben gtmem adet gnumi beklrmMantkli konusuysun cnm ama mantik ole desede gonul dayanmiyo halimize bin sukur Rabbim yardim cimiz olsn insalah
Nasıl daha az hareketliliği artıyor sadece başka bişey olamaz zaten. Sen yorumlayamamışsındır. Dosya yükşe deyip o kısmı gönder istersen ben artık uzman oldm sayılır bu spermiogram testindedogrda canim yikama sonrasi yazan kisimlrda daha az ben onu anlayamdim okadr fark mi etmis olyor
Test sonucunuz belli mi sizin malesef benim negatif :-(
Tamam canim bem gnderyim sanaNasıl daha az hareketliliği artıyor sadece başka bişey olamaz zaten. Sen yorumlayamamışsındır. Dosya yükşe deyip o kısmı gönder istersen ben artık uzman oldm sayılır bu spermiogram testinde
Bende simdi aldim bnmkide negatf ; ( ; ( ; ( ; ( ; ( ; (Benim de negatif
sorun neydi, benimde 2. aşılamam çarşamba test günümArkadaşlar ben 2. aşılamada hamile kaldım...Normal adet günümden bir hafta önce göğüs hassasiyeti ,bel ağrısı ,karın ağrısı ,sivilce ,gerginlik kısacası adet belirtilerinin hepsini yaşadım,hatta hafif bir kanamam bile olmuştu(ben adet oldum sanmıştım)O yüzden hemen umutsuzluğa kapılmayın derim...Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
kaşımamaya çalışıyorum, normalmiş buCanim sen cok tahris mi ettin sanirm mantar oldun hic kasima bence doktora gidince krem veriri gecer hemen
canim sakin canini sikma bundada vardir bir hayir.hicbisey senden onemli degil sagligina dikkat et. eger tedaviden yorulduysan birsure ara ver. hakkinda hayirlisi olsun insallah..Bende simdi aldim bnmkide negatf ; ( ; ( ; ( ; ( ; ( ; (
Ara wercem zaten cnm 6 aylik ewliydim ogunden beri hastane yolundayim 4 yil olucak ewleneli cok yoruldum artik olacagi warsa kendiligindende olur zaten benden bu kadar ; (canim sakin canini sikma bundada vardir bir hayir.hicbisey senden onemli degil sagligina dikkat et. eger tedaviden yorulduysan birsure ara ver. hakkinda hayirlisi olsun insallah..
Ara wercem zaten cnm 6 aylik ewliydim ogunden beri hastane yolundayim 4 yil olucak ewleneli cok yoruldum artik olacagi warsa kendiligindende olur zaten benden bu kadar ; (
Canım üzülme nolur rabbim nasip eder inşallah en yakın zamanda. Yaşın kaçtı canım?Ara wercem zaten cnm 6 aylik ewliydim ogunden beri hastane yolundayim 4 yil olucak ewleneli cok yoruldum artik olacagi warsa kendiligindende olur zaten benden bu kadar ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?