Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu ikinci asilamaniz mi bende ilk asilama da klomen kullandım günde 1 tane 1 yumurta oluştu aynen pregnly 5000 kullandım bu olmazsa ikinci asilamayi da deneyeceğim. Sizin ikincisi nasıl bir ilaç tedavisi ile yapıldı
Evet yarin ikinci olacak komsum cagrdi otrmaya gdecrm hastenden sonra ayni seyler uygulandi canim sadce bu ay mavi hap veri rahim kalinlstrci okadr ayni gunde bir kolmen kulkandm yine

Canım inşallah güzel haberlerini okuruz yarın

Benimkide ben tedawiye ara wericem cok yoruldum psikolojm coktu resmn artk
Tedaviye ara verme tatlım olmasıysa olmadı bidahaki ay olucak belki. Tedavi olmassan o şansı da kaybedicen belki. Kafaya takmadan rutine bağlamışken deval et canım. Ama moralini yüksek tut. Gerçkten kötüysen bi psikologa git inan keşke daha önce gelseymişim diyeceksin. Benim doktorum psikolog gbi, çocuk dediğin başının üstüne kuş koymicak acele etme ama tedavine de deval et der hep. Çnkü moral başarı şansını çok olumlu etkiliyormuş. 10 yıllık evli değiliz, çok kötübi durumumz yok Allaha şükür. Çok üzülmemek gerek Allahın takdirinden sual olunmaz. Mutlu ol canım 3 günlük dünya işte çok takıldık kaldık bu konuya bnce

Mantkli konusuysun cnm ama mantik ole desede gonul dayanmiyo halimize bin sukur Rabbim yardim cimiz olsn insalah

Yat dinlen 3 4 gun cnm hadi hayrli olsun mutlu haber slslim insalah bu sefer
Sen ne yaptn adet olmadin demi bugun ust konsuya gtcez butun kizlar toplmyor bu sefer komsulra solemdim yanlis esime yedrdigim kecibiynuzu pekmezi cok ise yaramis gecen ayki degerlri gecen ay ki degerlri konsatrasyon :60 haraketlilik:71mlyon iken buay konsantrasyon:155 haraketlilik:179mlyon olmus ben yikama sonrasini anlamyorm ya yikma sonrasi bu degrlr 76ya harketliklte 36o lmus yikama sonrasi kullanilan sprem degerlrmi ki acaba

Doktora sormuyomusun canım yıkama ne diye yapılıyo diye:)) spermelere bir sıvı veriyorlarmış besin içeren, sonra az hareketli veya hareketsiz olan spermler bile çok hızlı hale geliyormuş yani hızlı spermler neredeyse 2 katına çıkıyor diyebiliriz

Bu ay ümitliyim senden hadi hayırlısı inşallah:) 2 yumurta olması çok iyi maşallah, tamamına ermesi ve bize umut olmanı diliyorum.

kızlar crinone jel kullanan varmıydı, bugüüne kadar bişey yoktu ama bugün çok vajinal kaşıntı yaptı

% 100 fark etmis canim cok sewindim insalah tutar bu ay yaa ben sabah test werdim de 4 gibi gel dediler buyuk ihtimal yarina kalir gibi geliyo sancim ara ara oluyo yuruyunce o zellikle bakalim kismet tabi insalah hayrlisiyla nasip etmistir Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…