Evet yarin ikinci olacak komsum cagrdi otrmaya gdecrm hastenden sonra ayni seyler uygulandi canim sadce bu ay mavi hap veri rahim kalinlstrci okadr ayni gunde bir kolmen kulkandm yineBu ikinci asilamaniz mi bende ilk asilama da klomen kullandım günde 1 tane 1 yumurta oluştu aynen pregnly 5000 kullandım bu olmazsa ikinci asilamayi da deneyeceğim. Sizin ikincisi nasıl bir ilaç tedavisi ile yapıldı
Yarın benim de test günüm umarım hayırlı haberler veririz burdan...Benim de yarin test gunum bende korkuyorum sonrada kendimi hazırlamak adına zaten tutmadı diyom karmakarışık düşünceler içindeyim
Evet yarin ikinci olacak komsum cagrdi otrmaya gdecrm hastenden sonra ayni seyler uygulandi canim sadce bu ay mavi hap veri rahim kalinlstrci okadr ayni gunde bir kolmen kulkandm yine
Yarın benim de test günüm umarım hayırlı haberler veririz burdan...
Canım inşallah güzel haberlerini okuruz yarınPregnly dozu daha yuksek diye biliyorum ben ama ikisode catlatmak icin pek bi fark oldugunu sanmiyorum bizim gorumcemin kocasi eczaci o ayarliyo saolsun ben ovitrelle aldim onu ister diye ama bu ay pregnly yazdi hemen getrdi aksamina wuruldum zaten benm yarin test gunum korkuyorum adet olur muyum die yaa ama bian once test yapmak icinde sabrsizlaniyorum kizlar bana dua edin nolur ; (
Umudum pek kalmadi gibi sancilarim basladi ; ((insallah tutmustur hayirlisi canim haberlerini bekliyorum.
Pek sanmiyorum yaa sancilarim basladiCanım inşallah güzel haberlerini okuruz yarın
Hadi yaa inşallah olmazsın canım. Benim de tatlı krizim başladı 5 günüm kaldıPek sanmiyorum yaa sancilarim basladi
Umudum pek kalmadi gibi sancilarim basladi ; ((
Benimkide ben tedawiye ara wericem cok yoruldum psikolojm coktu resmn artkAynen benimde yarın adet olmasam bile bence tutmadı baya baya benimki adet sancısı
Tedaviye ara verme tatlım olmasıysa olmadı bidahaki ay olucak belki. Tedavi olmassan o şansı da kaybedicen belki. Kafaya takmadan rutine bağlamışken deval et canım. Ama moralini yüksek tut. Gerçkten kötüysen bi psikologa git inan keşke daha önce gelseymişim diyeceksin. Benim doktorum psikolog gbi, çocuk dediğin başının üstüne kuş koymicak acele etme ama tedavine de deval et der hep. Çnkü moral başarı şansını çok olumlu etkiliyormuş. 10 yıllık evli değiliz, çok kötübi durumumz yok Allaha şükür. Çok üzülmemek gerek Allahın takdirinden sual olunmaz. Mutlu ol canım 3 günlük dünya işte çok takıldık kaldık bu konuya bnceBenimkide ben tedawiye ara wericem cok yoruldum psikolojm coktu resmn artk
Mantkli konusuysun cnm ama mantik ole desede gonul dayanmiyo halimize bin sukur Rabbim yardim cimiz olsn insalahTedaviye ara verme tatlım olmasıysa olmadı bidahaki ay olucak belki. Tedavi olmassan o şansı da kaybedicen belki. Kafaya takmadan rutine bağlamışken deval et canım. Ama moralini yüksek tut. Gerçkten kötüysen bi psikologa git inan keşke daha önce gelseymişim diyeceksin. Benim doktorum psikolog gbi, çocuk dediğin başının üstüne kuş koymicak acele etme ama tedavine de deval et der hep. Çnkü moral başarı şansını çok olumlu etkiliyormuş. 10 yıllık evli değiliz, çok kötübi durumumz yok Allaha şükür. Çok üzülmemek gerek Allahın takdirinden sual olunmaz. Mutlu ol canım 3 günlük dünya işte çok takıldık kaldık bu konuya bnce
Yat dinlen 3 4 gun cnm hadi hayrli olsun mutlu haber slslim insalah bu seferArkadslar su anda hastenden ciktim eve gidiyorum asilama oldum
Sen ne yaptn adet olmadin demi bugun ust konsuya gtcez butun kizlar toplmyor bu sefer komsulra solemdim yanlis esime yedrdigim kecibiynuzu pekmezi cok ise yaramis gecen ayki degerlri gecen ay ki degerlri konsatrasyon :60 haraketlilik:71mlyon iken buay konsantrasyon:155 haraketlilik:179mlyon olmus ben yikama sonrasini anlamyorm ya yikma sonrasi bu degrlr 76ya harketliklte 36o lmus yikama sonrasi kullanilan sprem degerlrmi ki acabaYat dinlen 3 4 gun cnm hadi hayrli olsun mutlu haber slslim insalah bu sefer
Doktora sormuyomusun canım yıkama ne diye yapılıyo diye:)) spermelere bir sıvı veriyorlarmış besin içeren, sonra az hareketli veya hareketsiz olan spermler bile çok hızlı hale geliyormuş yani hızlı spermler neredeyse 2 katına çıkıyor diyebilirizSen ne yaptn adet olmadin demi bugun ust konsuya gtcez butun kizlar toplmyor bu sefer komsulra solemdim yanlis esime yedrdigim kecibiynuzu pekmezi cok ise yaramis gecen ayki degerlri gecen ay ki degerlri konsatrasyon :60 haraketlilik:71mlyon iken buay konsantrasyon:155 haraketlilik:179mlyon olmus ben yikama sonrasini anlamyorm ya yikma sonrasi bu degrlr 76ya harketliklte 36o lmus yikama sonrasi kullanilan sprem degerlrmi ki acaba
% 100 fark etmis canim cok sewindim insalah tutar bu ay yaa ben sabah test werdim de 4 gibi gel dediler buyuk ihtimal yarina kalir gibi geliyo sancim ara ara oluyo yuruyunce o zellikle bakalim kismet tabi insalah hayrlisiyla nasip etmistir RabbimSen ne yaptn adet olmadin demi bugun ust konsuya gtcez butun kizlar toplmyor bu sefer komsulra solemdim yanlis esime yedrdigim kecibiynuzu pekmezi cok ise yaramis gecen ayki degerlri gecen ay ki degerlri konsatrasyon :60 haraketlilik:71mlyon iken buay konsantrasyon:155 haraketlilik:179mlyon olmus ben yikama sonrasini anlamyorm ya yikma sonrasi bu degrlr 76ya harketliklte 36o lmus yikama sonrasi kullanilan sprem degerlrmi ki acaba
Test sonucunuz belli mi sizin malesef benim negatif :-(Hadi hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?