Bende oyle yapicam canm bakalim kismetimizde warsa olur yoksada napalilm artk nasip...Cnm benim de dört yıl olacak temmuzda evleneli.Doktor, tedavi,iğne,aşılama,çatlatma vs. vs....Artık duymak istemiyorum.Geçen ay ben de yıkıldım ama hayat devam ediyor.Bu ay da aşılamaya bile geçemeyeceğiz yumurta büyümezse.Bizim imtihanımız da bu.Sabredip tevekkül etmek gerekiyor.Ben de artık alternatif tıp a yönelip bir süre ara vericem tedaviye
Keske uzulmemek elde olsa cnm yaa herkes ariyo tek tek sonuc ne diye solerken aglamamk icin zor tutuyorum.ke.dimi aksam esimde sorar offfCanım üzülme nolur rabbim nasip eder inşallah en yakın zamanda. Yaşın kaçtı canım?
Senden guzel haber alirizda canm insalah bu bize biraz moral olur belkiCanim benimde tutmadi uzelme lutfen
Canım ne kadar da küçükmüşsün yazık günah üzülmene. Kim diyomuş zor oluyo diye. Ben 28 yaşımı bitirdim sizde ne bu keder anlamıyorum. Şurda hata yaptığını söylemeliyim kii aşılama yaptırdığını sen ve eşinden başka birilerinin bilmesi çok yanlış. Aslında bebeğe fln değil de üzerinde oluşan mahalle baskısına üzülüyosun. Mesela bana sorduklarında eş dost akraba 2-3 sene düşünmüyoruz diyorum. Oysaki eşim de ben de deli gibi istiyoruz. Paylaşma hissiyatını anlatma ihtiyacını yaşına bağlıyorum. Doktorum da bana öyle demişti, ailene bile söylemiyeceksin sorarlarsa düşübmüyoruz diyeceksin demişti. Doğrusu bu yoksa işte gencecik 22 yaşında hayatın tadını çıkaracağına karalar bağlar otırursun. Üzüldüm açıkçası ben 22 yaşımda daha üniversite 2. Sınıftaydım hiçbişeyden haberim yoktu.Keske uzulmemek elde olsa cnm yaa herkes ariyo tek tek sonuc ne diye solerken aglamamk icin zor tutuyorum.ke.dimi aksam esimde sorar offfya bide sonuc dalga gecer gibi 0.1 warmi bole bise yaa yasim 22 tam cok buyuk degilim ama olmadimi cok zor oluyo etrafmda bnden sonra ewlenen herkes dogum yapti cocuk gormek hamile haberi almak istemiyorm artk
Tatlim kimin ne dedigi umrunda olmasin sen kadar kimse okadr onemsyor bende bu ay herkeze solemedim annem biliyor birde halam istedgini solemek kotu birsey degil dua alirsin insanlrin senin icin dualar etmesi nekadr onemli yer gök dua ustune yasinda genc daha insallah kendiliginden kaliverrsin Allah sabrinin tukendgi anda gonderiverir bizlerde variz yanliz degilsin daha ilk asilamam uzulme bukadr ikoncisini denersinSenden guzel haber alirizda canm insalah bu bize biraz moral olur belki
4yillok evli bir bayan cocuk istedgini etrafindan istesede saklaymaz istemyor desede kimsd inanamaz zaten yalan mi soyleyecgiz istiyoruz tabi senin seven her insan es dost sana dualrda bulumacaklr merak etme tabiko bende cok ozle inmiyorum kadinlsrin dogasinda vardir paylasmak bizler burda sorunlrmizi birbirmize anlatrak paylasimsa bulunrak kafamizi dagtyorz icini dokemzsen icinde patlar daha kotu bunun olgunlukla bir alakasi oldgunu dusunmuyorum Allahim insallah en kisa zamanda bebekler nasip etsin Yarabbim sana ve tum isteyenlere herseyi biliyor netten ogrenyor olmamiz bebeklermizi getrmyor bize netten acik bakmak bes dakiksmizi almaz burda maksat dogal bir sekilde duygulari yasanilanlaei paylasmak bi site yada bi acilan konu bunun icin zaten duygularini sele serpe yasa skma kendini Allah umutlarin tukendigi anda mucizelrni gosterir.Senden guzel haber alirizda canm insalah bu bize biraz moral olur belki
Birincisi cnm cahillikle alaksi yok ayrica ben herkese anlattim asilama yaptigimi diye bise de demedim ben kaynanamla yasiyorum we dogal olarak gorumcelerim we eltim biliyo sadece baska kimseye soylemedk zaten yani sadece 4 kisi biliyor ayrica bilmedigimiz seyler olabilir bu sitede onun icin kuruludur sanirim sonucta tecrubeye bagli bise bizim yasadiklarimizi yasayan yada yasamayan sorabilir bizde sorup ogrenebiloriz yasin buyuklugu kucuklugu cahilligi gostermez lutfen belki hepimize tek tek sorsalar ben daha cok ugrastim deriz ha suda bi gercekki bizden kotu durumda olanlar war halimize sukur ben buraya uye oldugumdada yazdim ben 6 ay once amelyat oldum we yumurtaligimin yarisini kaybettim ayrica kistin ureme ihtimali cok yuksek o yuzden bu kadar acele ediyorum hamile kalmak icin neyse cok konustum sinirlerim bosaldi cunku ama burdan birbirimize destek olsak daha iyi olur bence kimse kimseyi kucumsemesin boyle bi hakkimizda yok cunku yasadiklarimiz icimizde kimse bilmiyo noldugunu neyse kizar dilerim Allahtan isteyen herkese en kisa surede nasip etsin insalah dualarim sizlerle Allaha emanet olunÜzüldümbukadar yüzeysel bakmayın dünyaya. Araştırın okuyun bilgi sahibi olun. Spermiogram nedir kaç mililitrede kaç milyon olması gerek standardı nedir bi bakın yıkama nedir diye sormayın burda. Gerçekten üzülüyorum. Bu devirde hala bilgisizlik kalmış olamaz her şey elimizin altında diyorum. İsterseniz beni topa tutun ama bunlar sizin geleceğiniz için ayakta dırmanuz için önemli. İlerde çocuk yetiştireceksiniz onları düşünün. Sizi kırdıysam sürçü lisan ettiysem affola. Ben artık takip etmiycem forumu. Herkese hayırlısıyla istediğininin gerçekleşmesini dilerim. Allaha emanet olun
Canim benim dil istemyorum dese de gozler haraketler kendini ele veriri kadin duygularni disina yansitan bir varliktir bolede olmalidir kesinlikle banada istemyoruz dusunmyrz de gec ben nasil bole bir yalan soyleyeyim Rabbim biliyor nasil istedgimi zaten diger insanle ne yapablrler en azindan dua alirsin ben bu sekilde dusunyrm.kesinlikle icine atmamlisinz tututpta 7gobege yaymiyoruz hebirimiz evli barkli insanlriz neede kiminle ne konuscagimizi iyi biliyoruz yakin akraban yakin arkdasin tabiki bilir burda ukalalik eden insanlrdan nefert edyorum kadinlsri duygusal bir varliktir sevidgin insalrlr paylasmdnda bir sakinca yok tatlimBirincisi cnm cahillikle alaksi yok ayrica ben herkese anlattim asilama yaptigimi diye bise de demedim ben kaynanamla yasiyorum we dogal olarak gorumcelerim we eltim biliyo sadece baska kimseye soylemedk zaten yani sadece 4 kisi biliyor ayrica bilmedigimiz seyler olabilir bu sitede onun icin kuruludur sanirim sonucta tecrubeye bagli bise bizim yasadiklarimizi yasayan yada yasamayan sorabilir bizde sorup ogrenebiloriz yasin buyuklugu kucuklugu cahilligi gostermez lutfen belki hepimize tek tek sorsalar ben daha cok ugrastim deriz ha suda bi gercekki bizden kotu durumda olanlar war halimize sukur ben buraya uye oldugumdada yazdim ben 6 ay once amelyat oldum we yumurtaligimin yarisini kaybettim ayrica kistin ureme ihtimali cok yuksek o yuzden bu kadar acele ediyorum hamile kalmak icin neyse cok konustum sinirlerim bosaldi cunku ama burdan birbirimize destek olsak daha iyi olur bence kimse kimseyi kucumsemesin boyle bi hakkimizda yok cunku yasadiklarimiz icimizde kimse bilmiyo noldugunu neyse kizar dilerim Allahtan isteyen herkese en kisa surede nasip etsin insalah dualarim sizlerle Allaha emanet olun
emin ol vakti zamani var canim o vakit gelince Allahin izniyle olucak bak bende 3 yillik evliyim evlendigimizin 3.ayindan beri tedavi goruyorum 2 defa devlette 1 defa ozelde asilama yapildi ama olmadi tutmadi asilamanin tutma ihtimali cok dusuk zaten ama bi ihtimal yaptim iste. sebepsiz infertilite benim. rahim egriligimin oldugunu ogrendim ozelde yapilan asilama esnasinda ve doktor laparoskopiyle bakalim dedi rahim filminde rahim ici net gorunmuyor dedi ayin 16sinda ameliyatim var cok korkuyorum.Artik bisey ciksin diyorum bari tedavi edilir boyle sorun yok ama olmuyor olmuyor iste.Hayirlisi bakalim..Ara wercem zaten cnm 6 aylik ewliydim ogunden beri hastane yolundayim 4 yil olucak ewleneli cok yoruldum artik olacagi warsa kendiligindende olur zaten benden bu kadar ; (
Asil psikolojiyi sen bozmussun bence senin yanlisinda şu baskalarinin dedigi neden umrunda bukadar isteyen istedigi kadar cocugu olmuyor veya kısır desin takma bunlari kafana beni esim ilgilendirir sadece onun dedigi uzer baskalarida dese der duyarim ve biter ama kimse boyle bisey zaten demez diyende insan degildir hayatindan cikar bide neden baskalarina daha cocuk istemiyoruz diyosun ki kime neee yani olmuyor olmuyor benim eşim dogulu sulalesi cok kalabalik ama kimse bisey demiyor bana aksine destek oluyorlar buda bizim bu hayattaki sinavimiz Allah sevdigi kullarini sınarmış bunuda bil.. kimseyi yargilamaya hakkin yok senin herkezin yasadigi zorluklar var. burdaki insanlarin hepsi cocuk konusunda hassas sende hassas davranirsan iyi olur yoksa dedigin gibi formu takip etme..Üzüldümbukadar yüzeysel bakmayın dünyaya. Araştırın okuyun bilgi sahibi olun. Spermiogram nedir kaç mililitrede kaç milyon olması gerek standardı nedir bi bakın yıkama nedir diye sormayın burda. Gerçekten üzülüyorum. Bu devirde hala bilgisizlik kalmış olamaz her şey elimizin altında diyorum. İsterseniz beni topa tutun ama bunlar sizin geleceğiniz için ayakta dırmanuz için önemli. İlerde çocuk yetiştireceksiniz onları düşünün. Sizi kırdıysam sürçü lisan ettiysem affola. Ben artık takip etmiycem forumu. Herkese hayırlısıyla istediğininin gerçekleşmesini dilerim. Allaha emanet olun
aynen oyle cok dogru aciklamissin canim..sanki insanlar cocuk istedigimizi bilse olmuyo diye topami tutcaklar yani kime ne ki zaten herseyin dogrusunu Rabbim bilir İsteyen herkeze rabbim tez zamanda cocuk nasip eylesin..Canim benim dil istemyorum dese de gozler haraketler kendini ele veriri kadin duygularni disina yansitan bir varliktir bolede olmalidir kesinlikle banada istemyoruz dusunmyrz de gec ben nasil bole bir yalan soyleyeyim Rabbim biliyor nasil istedgimi zaten diger insanle ne yapablrler en azindan dua alirsin ben bu sekilde dusunyrm.kesinlikle icine atmamlisinz tututpta 7gobege yaymiyoruz hebirimiz evli barkli insanlriz neede kiminle ne konuscagimizi iyi biliyoruz yakin akraban yakin arkdasin tabiki bilir burda ukalalik eden insanlrdan nefert edyorum kadinlsri duygusal bir varliktir sevidgin insalrlr paylasmdnda bir sakinca yok tatlim
sen niye burdasın anlamadım, milletin moralini bozmaksa niyetin bencede takip etmeÜzüldümbukadar yüzeysel bakmayın dünyaya. Araştırın okuyun bilgi sahibi olun. Spermiogram nedir kaç mililitrede kaç milyon olması gerek standardı nedir bi bakın yıkama nedir diye sormayın burda. Gerçekten üzülüyorum. Bu devirde hala bilgisizlik kalmış olamaz her şey elimizin altında diyorum. İsterseniz beni topa tutun ama bunlar sizin geleceğiniz için ayakta dırmanuz için önemli. İlerde çocuk yetiştireceksiniz onları düşünün. Sizi kırdıysam sürçü lisan ettiysem affola. Ben artık takip etmiycem forumu. Herkese hayırlısıyla istediğininin gerçekleşmesini dilerim. Allaha emanet olun
canım zaten tepki toplayan bildiği için yazma kaçmış gbi ben formu takip etmeyeceğim demiş lafı vurmuş kaçmış arada dokunulmaz yapmış burda kimse kimseden akıl istemiyor dayanışma destek bilgi paylaşımı istiyor herkezin aklı kendine yeter zaten.kendsine cvp véripte can akmaya değmez bencesen niye burdasın anlamadım, milletin moralini bozmaksa niyetin bencede takip etme
Kimse bizim gbi umursamaz ki etraftaki yüzeysel bakıyor biz biraz kendi kafamda insanlar ne düşünür ne der die kurgu yapıyoruz ben şahsen istemiyorum diyemem sordular desem aaaa nie istemiyorsun işte yap et die haklı olarak sorular gelecek benim etrafında hiç bir insan görmedim aaaa kısır falan die hep ama hep dualar ediyorlar kimbilir birinin duası tutabilir yer gök dua üstüne derler.sevdiklermiz ile paylaşalım içimize atmaktanaynen oyle cok dogru aciklamissin canim..sanki insanlar cocuk istedigimizi bilse olmuyo diye topami tutcaklar yani kime ne ki zaten herseyin dogrusunu Rabbim bilir İsteyen herkeze rabbim tez zamanda cocuk nasip eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?