Bnde asilama gununden beri kasik agrisi ve siskinlik vardi son gunlerdede goguslerde hassasiyet bugunde akintim cogaldi zaten zaten testte negatif cikti adetm geliyo anlasilanbelirtisi olmayip hamile olanlarda var en iyisi belirti aramamak bn hep aradim ne okuduysm piskolojik oldu bende
Kusura bakmayin gec gordum mesajinizi ben istanbul silivri medicana hastanesinde yaptirdim asilamam ilaclar dahil 1000 liraya mal oldu basta femara diye ilac ictm besgun sonra monogon diye ignelere basladm gobekten yumurtalar olusunca catlama ignesi oldum ertesi gun asilamam yapildi bugun 12.gun Rabbim gonlunuze gore versin insallaharkadaşım merhaba bende 1 yıldır bebek istiyorum fakat eşimin ve benim bütün testlerim temiz çıktı en hsg de çektirdm yeni fakat bugun adet oldum bu ay klomen kullanmaya başlayacağım ilk defa aslında doktorum sorunuzu yok ama çok istiyorsan aşılama yaptır dedi siz nerde yaptırdınız fiyatları nasıl aşılamanın beni biraz bilgilendirir misin nasıl aşamalardan geçtiniz şimdiden teşekkürler
buyuyorlar moralim bozuk bu ayda kaldı böyle
merhaba canm aşılamayla mı hamıle kaldın? ben de asılama düşünüyorum da.Yok catlatma yapmadi kendisi catlamis dedi. Asilama oldum ben 5 yumurtam vardı 4 u catlamamis büyümeye devam ediyor. Çok moralim bozuk kasık ağrım geçmiyor. Bir daha klomen kullanmayacam
Ben de cmtsi yaptrdm ilk asilamam pcos var bende 15 ocak gbi kan testi yaptiririm herhalfe
Ozel hastanede sperm yikama dahil 500 tl ilaclar dahl dglNERDE NE KADARA YAPTIRDINIZ ACABA AŞILAMANIZI
Öğrenmeye kaç gün kaldıKizlar merhaba bende 3yillik evliyim esimdede bendede hic bir sorun yok ama hamile kalamiyorum.ilk asilamam tutmadi.10 ay ara verdim ve 10 gun once 2.asilamami yaptirdim bekliyorum.merak edenler icin,ilk asilamamda cok kanamam olmustu agrim sadece 1gundu hic bir tuhaflik olmadi.2. Asilamada koyu kahve az miktarda lekelenme oldu ve 8gun boyunca kasiklarimdaki yumurtalari hissettim bu arada 5tane yumurta vardi.suan ara ara kasiklarimda kramp girer gibi batma var.goguslerim cok aciyor dokunamiyorum bile.bel agrim var.adette yaklasiyor ondanda olabilir belki ama insallah tutmustur.cokta umutlanmak istemiyorum.allah isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin saglikli hayirli evlatlar versin.
5gun var canimÖğrenmeye kaç gün kaldı
Benimde 4 gün var aynı belirtiler var bendede göğüslerim büyüdü belki hormon aşısındandır diye düşünüyorum ama aşılamadan 6 gün sonra ağrı ve şişme başladı inşallahhh Rabbim gönlümüze göre versin...5gun var canim
Insallah canim hormon igneleri kilo yapiyor evet ama benim karnim cok sisti dudaklarim catladi kurudu.5gun daha nasil sabredicem bilmiyorum.hayirli haberlerimiz olsun insallah.Benimde 4 gün var aynı belirtiler var bendede göğüslerim büyüdü belki hormon aşısındandır diye düşünüyorum ama aşılamadan 6 gün sonra ağrı ve şişme başladı inşallahhh Rabbim gönlümüze göre versin...
İnşallahhh inşallahhh bekliyorum sonucunu bende yazıcam..Insallah canim hormon igneleri kilo yapiyor evet ama benim karnim cok sisti dudaklarim catladi kurudu.5gun daha nasil sabredicem bilmiyorum.hayirli haberlerimiz olsun insallah.
Benimde ağrım varrrKizlarr bugun adet olacakmisim gibi agri var karnimda belimde cok agriyor adet olmama 4gun var moralim bozuluyor yine tutmadi asilama sanirim
Ayyy inasallah canim ya benimde oyle yatinca bisey yok kactir wcye gidiyorum bakiyorum bisey varmi diye allahim bu sefer guldursun yuzumuzuBenimde ağrım varrrbelimde değikde karnım ağrıyo ayaktayken yatunca bişey yok inşallah kötü bi sonuç çıkmazz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?