Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen hormon iğnesi en geç 3 güne tesir ediyo göğüsler büyüyo ağrıyo.yumurtanın döllendikten sonra tutunması 6 ve 12. Gün araaında yani şuan belirti olması imkansız...

Roess merak ettim seni, son durum nedir canım?

Canim ben adet oldum sen nasilsin iyi mi haberler.insallah iyidir mutlu bir haber alalim birinizden moralimiz duzelsin.

Canım üzülme hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim en kısa zamanda kendiliğinden versin inşallah. Benim bugün 8. günüm ama belim ve kasık bölgemde adet olacakmış gibi ağrılarım var. Bekliyorum bakalım ne olacak

Korkma ben 3 yıl içinde 2 kez çektirdim. Biraz canın yanıyor ama dayanılmayacak bir acı değil. İnşallah sonuç iyi çıkar...

Hayirlisi olsun canim iyi haberlerini bekliyorum.bende bugun tup bebek icin evraklari hazirladim.doktorum 2asilama yeteer dedi.3ay bekliycem onumde 200 kisi var tup bebek yaptiracak.

Hayirlisi olsun canim iyi haberlerini bekliyorum.bende bugun tup bebek icin evraklari hazirladim.doktorum 2asilama yeteer dedi.3ay bekliycem onumde 200 kisi var tup bebek yaptiracak.
Kizlar bu arada tup bebek dusunurseniz ileri dogru ofis diye bisey var rahim filmi cektirdikten sonra bunuda doktorunuza soyleyin rahme kamera saliyorlar onuda yaptirin tup bebege gecis evresinde istiyorlar.ben yaptirmistim.dosyanizda bulunsun vakit kaybi oluyor.onada ayri randevu veriyorlar bilginize...

Korkma canim rahim filmi biraz aciyor ama dayanilmiycak gibi degil.insaallah acik cikar.kapali olsada aciyorlar zaten ama birkez daha rahim filmi cekmek zorunda kaliyorlar.ikinciyi yaptirmak zorunda kalmazsin insallah...

Devlette mi yaptırıyorsun canım tüp bebeği o kadar bekleyen varmış demek haa... Ofis histereskopiyi bende yaptırdım o da temiz çıktı. Benim de tüp bebek için herşeyim hazır bu seferde olmazsa beklemeden yaptıracağım artık

Evet canim eskisehir tipta yaptiricam arastirma hastahanesi oldugu icin basindan beri orda yaptirdim herseyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…