Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razi olsun. Cumartesi yumurtalarim kac mm olduna bakicak doktorum eyer buyumuse sonrada ovitrelle catlama inesi vurucam .pazarteside asilama yapicam ozaman. Esimlede konustum karar verdik . Hayirlisi ozaman . Sonucumu buraya yazarim ;-)

canım ne kadara yaptırdın aşılamayı hangi hastanede

Nes bence erken yaptirmisin . Ben cok duydum once negatif cikipta sonra sonuclari pozitif cikmis olanlar. Insallah hamilesindir cnm

merhaba kızlar doktor beni adetin ikinci günü çağırdı aşılama tedavisi için ama bugün görüştüm 6.güne erteledi geç kalmıyor muyuz dedim hayır dedi benim kafam karıştı bana yardımcı olun lütfen

Asyammm22 inşallah öyledir. Ama birde on günde hiçmi kana işlemedi diye düşünüyorum. Bakalım pazartesiye kadar bekliyim.doktor o güne görüşelim demişti zaten.nasipten gerisi yalan.Rabbim herkesin kucağına doldursun inşallah.

emin ol doktorun bir bildgi vardr her kiside farklilik gosterebiliyo ona bkarsan ben asilamamda doktor catlatma ignesini asilamadan sonra vurdu kime sorsam oyle bsry olmaz dedi 34 saat once vurmasi gerekir dediler doktoruma sordgmda boyle yapiyorum ben dedi ama umudum yoktu ona ragmen oldu demekki gercekten vardi bildgi sikma kendini o isini biliyordr

Daha erken canm sikma kendini olur ins birgun bile cok farklilik gosterebiliyo benm 20 inci gun olmasina ragmen cok yuksek cikmadi sonraki gun asiri yükseldi stres yapma dua et kendine ins vardr bebisn

merhaba arkadaşlar. bende aşılama yolunda ilerliyorum adetin 2. günü gonal f kullanmaya başladım 75cc bugün 8. günüm tek yumurtam varmış 100cc olarak devam edeceğim cumartesi tekrar kontrolüm var.
hakkımızda hayırlısı olsun

Semanr ben adetin ikinci günü başlamıştım. Bencede altıncı günü geç gibi sanki.yine konuş doktorunla
inan artık kafayı yemek üzereyim eşim çok bunaltıyo beni sürekli doktoru arayamıyorum zaten telefonlara bakmıyo her zaman böyle ikilemde kaldım ne yapacağımı şaşırdım

Ceylan89ridvan89 inşallah öyle olur cnm.senin 20.ci gün derken asilamadan sonra 20.ci günmü.14 günde belli olmuyor. DoktoruM 14 gün sonra görüşelim dedi bana.ben 10.gün yaptırdım. Testimi.ama hala ümidim var.göğüslerim inanılmaz şişti ve sanciyo adetim de bukadar olmuyordu. Ve Karnım in alt kısmında özellikle ayakta fazla kaldığım da kalp gibi atan bişey var.bunlar belki psikolojik belkide progestan in etkisi bilemiyorum.ama tek umudum inşallah sonraki günlerde çıkar.

Evet beni de 14.gun cagrdi ama gtmedim nasil olsa tutmadysa hastalanirim dye kulak ardi ettim ama pek umidim yoktuki asilamanin 5 inci gunu yola cikip ant dan ist. Gtmistm koca karilara bas vurcam dye dusun o kadar umidim yoktu ama rabbim nasip etti. 20.gun hastalanmayinca gdip kan testi yaptm gebelik gözüktü ama degerler dusuktu ertesi gun gttigimde fazlaca yukselmisti umudunu ytirme 14.gun tekrar yaptr bol bol dua et ins

İşte sabırsızlık kötü bişey aslında moral bozmaktan başka bişey değil. Tebrik ediyorum seni cnm sabrindan dolayi.aslında öyle olmak lazım takmamak en iyisi.içimde hala bi ümit olduğuna dair bir umudum var.pazartesi bidaha yaptırım tabi adet olmazsam.inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin.ne kadar oldu şimdi bebeğin.

Yaren92 bende gonal f 75cc kullaniyorum benim bugun 7 ci gunum ve ben carsamba gunu kontrolle gittim doktor 3 ten fazla yumurtalarin var dedi . Yani cogul gebelik olabilirmis. Benimde cumartesi kontrollum var . Eyer iyi giderse pazartesi asilama olucam . Cumartesi gunu haber ver yumurtalarin nasil diye optum

Benm ikinci ayim bitti ucumcu ay a grdm nasibi varsa dogacaktr zaten hepimiz icnde hayirlisi ins

Sende cogul gebelik ihtimali bende de tek yumurta. Acaba bu ay iptal mi etsem diyorum tek yumurta da tutma ihtimali dusuk diye kararsiz kaldim. Hangi hastane de yaptiriyorsun asilamayi. Cumartesi gun ki kontrole gore kararim netlesecek sanirsam

Allahım. Sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin inşallah ceylancim
Amin cnm saol sizde cabalarnzn sonucunu pozitif alirsnz ins cok zor bi surec biliyorum cunku burda birbirimize umut olup kimseye anlatamadklarimizi anlatyoruz birbirimizi gormeden aslinda ne kadarda cok taniyoruz rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasn ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…