Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 22 Ocak aşılama yaptırdım bu gün 14. Gün sizce idrar testinde çıkarmı yoksa kan testi mi yaptırayım?
Benim 13.gün çıkmıştı cNimMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 22 Ocak aşılama yaptırdım bu gün 14. Gün sizce idrar testinde çıkarmı yoksa kan testi mi yaptırayım?
Canım bence sen kimyasal gebelik yasamissin çünkü benim 13.gün çıktı hemen hemen bu oranda. İlacın etkisi 10-12 günde geçiyor..bir anda degerin düşmesi kimyasal gebelige isarettir..yanı gebe kalmistim bu bile güzel inanEmel mrb seni üzmek istemem ama ilk aşılamamda 14 gün kan testi yaptırdım 63.42 çıkmıştı iki gün sonra yine kan verdim değer düşmüştü çatlatma iğnesinin etkisiymiş meğer önce dünyalar brnim olmuştu ama sonra yıkıldım seninde üzülmeni istemem iki gün sonra yine test yaptır yükseliyormu değer inşallah hamilesindir allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Merhaba kızlar malesef idrar testi negatif çıktı yaptım; (. Sanırım tutmadı ilk aşılama bakalım adet ne zaman olacağım pko var bende bu yüzden 1 buçuk yıldır hamis kalamıyorum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin.
Klomen ile sonrasında çatlama iğnesi oldum daha sonra aşılama oldum arkasından. Çok üzüldüm ama Rabbim kısmen etmeyince olmuyor ; (
Evet canım bende pko var yumurta tembelliği var senin nasıl aşılama oldun mu sende?uzulme cnm zaten asılamada basarı sansı dogal ılıskı gbı.bırde ıgneyle denersın.pkomusun sen
Evet canım bende pko var yumurta tembelliği var senin nasıl aşılama oldun mu sende?
Evet aşılama 22 ocakta oldum bu gün testte negatif çıktı işte tutmadı bi sonrakine artık senin nasıl sen ne tedavisi görüyorsun?Evet canım bende pko var yumurta tembelliği var senin nasıl aşılama oldun mu sende?
Evet aşılama 22 ocakta oldum bu gün testte negatif çıktı işte tutmadı bi sonrakine artık senin nasıl sen ne tedavisi görüyorsun?
Hahahaa ay sorry canım yanlış olmuş uykum geldi öle yazmışımcnm sen kendıne mı alıntı yaptın
Hahahaa ay sorry canım yanlış olmuş uykum geldi öle yazmışım
Kendim oluyorum adet ilaçla deil ama 35 gün arayla falan oluyorum yani gecikiyor her aysenınde mı adetlerın ılacsız gelmıo cnm?mesela kendı kendıne olurmusun adet?
Slm kizlar bende ikinci asilama ile hamile kalanlardanim suan 2 aylik oldu rabbim herkese nasip etsin ins kadinlar klubunu birakmak hic istemiyorum cunku burdakier benm yol arkadaslarim lutfen umudunuzu kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?